12.

13.8K 525 34
                                    

Köszönöm a sok olvasót és a kommenteket! Imádlak titeket!



- Zayn , két esélyes a dolog , vagy megöljük Markot vagy ő öl meg engem. Tudod jól hogy ha nem végzek el egy munkát akkor szó szerint kinyír. - Fejét vissza döntötte a párnák közé. Mellé kuporodtam és a hajával kezdtem játszani miközben Zaynt figyeltem.

- Liam azt mondta , hogy engem is meg kellett volna ölnöd. Hogy lehetek még életben? - Harry halványan elmosolyodott és lecsukta szemeit. Bal karjával közelebb vonta a testemet az övéhez. Mély levegőt vett , mintha az illatomat szívná be.

- Bemásztam hozzád a hálódba , a fejedhez tartottam a fegyvert és akkor megfordultál. Aludtál de még is olyan gyönyörűnek találtalak. Még sosem láttam olyan pasit mint te , egyszerűen képtelen voltam megtenni. Te voltál az első ember akinél azt éreztem hogy rosszat teszek. - Lágyan ejtette ki ajkain a szavakat és én képes lettem volna elolvadni. Kicsit morbid formában de még is romantikus volt. Tudom hogy csak az erős fájdalom csillapító miatt mond ilyeneket de még sosem mondtak nekem ilyen szépet. Mellé feküdtem és amennyire csak tudtam hozzá bújtam.

- De akkor hogy maradhattál életben? Nem azt mondtad hogy Mark kinyír ha nem végzel el egy munkát? - Gyengéden cirógatta a hátamat én pedig szívesen doromboltam volna neki mint egy kiscica aki a gazdájához bújik.

- Épp kimásztam az ablakodon amikor Mark telefonált hogy akció lefújva. Szóval még csak magyarázkodnom sem kellett hogy mért nem tettem meg. - Zayn krákogni kezdett , teljes ki ment a fejemből hogy ő is itt van. Annyira belemerültem Harry szavaiba. - Hívd fel Liamet , be kell avatni őt is. - Zayn nem kérdezett semmit csak távozott a szobából. Tekintetemet felemeltem Harryre aki csak mosolygott. Elég bárgyú mosoly volt de legalább mosoly. - Nem értem hogy lehetsz ilyen tökéletes - Ha eddig nem pirultam el akkor most már biztosan. Elszégyellve fúrtam az arcomat a mellkasába. Nem vagyok hozzá szokva hogy valaki bókoljon. Sőt én sem bókoltam soha , egy lánynak sem , szóval nem tudom hogy kéne reagálnom rá. Ujjai állam alá nyúltak és óvatosan emelték fel fejemet így kénytelen voltam szemeibe nézni amik most is úgy csillogtak mint minden egyes alkalommal amikor az íriszeit fürkészem. Ajkait lágyan tapasztotta enyémekre és ebben a csókban nem volt semmi vadság vagy vágy. Tele volt érzelmekkel , mintha így mondtuk volna el egymásnak hogy is érzünk ebben a pillanatban. Kezemet arcára vezettem és ujjaimmal cirógattam. Ajkaink ritmusosan mozogtak , mintha ezer éve ezt gyakorolnánk.

- Khm! Nem vagyok kíváncsi nyelvcsatákra - Liam hangja fúrta be magát a fejembe. Nehezen de elhúzódtam a göndörke ajkaitól. Végig néztem arcán , szája most rózsaszín volt és duzzadt a csókunk miatt. Elemelte tekintetét rólam és egyenesen Liamre nézett.

- Ne féltékenykedj Payne , inkább mond meg nekem mi a legegyszerűbb út ahhoz hogy kinyírjam Markot. - Harry elkezdte ülésbe húzni magát , rögtön hóna alá nyúltam és segítettem neki mire egy hálás mosolyt kaptam. Tényleg valami rohadt erős cuccot kaphatott Zayntől de nem igen bántam. Sőt élveztem hogy függ tőlem.

- Nincs olyan eshetőség hogy kinyírd. Csak a háza körül van 50 őr és a ruhája alatt folyton golyóálló mellényt visel. - Ekkora ember lehet ez a Mark? Nem lesz egyszerű ha az életére akarunk törni. Harry és Liam úgy kezdtek el beszélgetni mint két vérprofi. Mondjuk Harry tényleg az de kíváncsi lennék Liam honnan tud ennyi mindent és hogy lehet ennyire jó a terv készítésben is. Bár azon sem lepődnék meg ha Liam profi táncos lenne vagy szakács mert szerintem ez a srác mindenben remekel. Nem értem Harry mért hagyta el őt.

Dirty SecretWhere stories live. Discover now