8.

15.3K 510 92
                                    


 * Harry szemszöge *


Annyira felizgat az a szürreálisan nőies hangja , ha nem látnám miközben beszél biztos azt hinném hogy egy nő az. A nyakára egy elég szép lila foltot szívtam , az ujjamat végig futtattam a művemen amire felszisszent. Nem nagyon érdekelt , ő az enyém és ezt mindenkinek tudnia kell. Tetszett hogy az én pólóm van rajta , ez még jobban kifejezte azt hogy hozzám tartozik. Épp beleakasztottam az ujjam a boxerébe amikor krákogást hallottam. Zayn remekül tud időzíteni , se baj , úgy is későbbre terveztem a dugást , most még túl álmos vagyok hozzá. Elhúzódtam Louistól és Zaynre néztem.

-Elisabeth hívott , azt mondta menj be hozzá - Oh remek , csak az a dilis nőszemély hiányzik. Elisabeth a főnököm felesége és beképzelte magának hogy én a fia vagyok. Miután kiskoromban cigi csikkeket nyomott el a testemen nem hiszem hogy anyámnak tudom tekinteni. 

-Rendben , vidd haza Louist hogy tudjon menni dolgozni - Nem szándékoztam több időt tölteni velük. Kimentem a szobából és egyenesen a hálómba mentem ahol magamra kaptam egy fekete csőnadrágot , egy fekete pólóval. Általában mindig ilyet húzok fel. A telefonomat a farzsebembe csúsztattam majd a kezeim közé fogtam a slusszkulcsom és lementem a garázsba. Utam egyből a főnők házához vitt ahol egész gyerekkoromat töltöttem , ha lehet azt gyerekkornak nevezni. Az autóból kiszállva rögtön írtam egy smst Louisnak hogy este befejezzük amit elkezdtünk a szobában, majd az ajtóhoz léptem és kopogtam. Pár kopogás után Elisabeth mosolyogva nyitott ajtót. 

-Harooold , jaj de jó hogy jöttél , nem hittem hogy az a hanyag titkárod átadja az üzenetem - Mindig is csak a hibát kereste az emberekben és amikor megtudta hogy egy olyan ember lesz a titkárom akit előtte évekig dugtam rögtön azt feltételezte hogy Zayn elcsavarta a fejem és a pénzemre hajt.

-Zaynnél jobb titkárt keresve sem találnék - Besétáltunk a nappaliba ahol ledobtam magam a fotelbe és figyelmesen követtem Elisabeth kecses mozdulatait egészen addig amíg le nem ült. 

-Tudod azt rebesgetik hogy a Tomlinson gyereket fűzőgeted - Most pedig vissza térünk ahhoz hogy féltékenykedni kezd mert Mark , a férje , a főnököm sokáig együtt volt Louis anyjával. Aztán jött Elisabeth és sokak szerint kinyírta azt a nőt,de a lényeg hogy azóta senki sem látta.

-Jah , és akkor mi van? - Láttam hogy felmegy benne a pumpa , imádom manipulálni az embereket , látni ahogy semmiségeken kapják fel a vizet. Louis a legviccesebb az összes ember közül , főleg amikor nem tud mit válaszolni a perverz megnyilvánulásaimra, pedig csak azt mondom ki amire vágyik.

-Tudod jól hogy nem kedvelem a Tomlinson családot és ebbe az a kölyök is bele tartozik. Csak egy szarrágó kis könyvmoly , sokkal jobbat is szerezhetnél nála - Felmerül a kérdés hogy Elisabeth honnan tudja hogy meleg vagyok. Ez egyszerű , amikor az első gyilkosságomat megünnepeltük megkérdezték tőlem hogy kit szeretnék ajándékba , majd elém raktak egy csajt és egy srácot. Rögtön a srácra mutattam , ezért a csajt le kellett lőnöm. Nem esett nehezemre mert még csak azt sem tudtam hogy ki az. Mark és Elisabeth elfogadták hogy meleg vagyok , azt mondták hogy nekik mindegy csak végezzem a munkám. 

-Az a szarrágó most a pasim és ha még egy rossz szavad lesz rá  én...-Tudja jól hogy bármelyik percben lelőném ha tehetném. 

-Te nem csinálsz semmit csak leülsz a seggedre - Hallottam meg Mark hangját , mély levegőt vettem és kiengedtem az eddigre ökölbe szorított kezeimet. Nem is értem minek húzom fel magam azon hogy leszólta Louist. - Munka van Harold , egy családot kell eltüntetned - Az ölembe dobott egy mappát , kinyitottam és az adatokat olvasgattam. Átlag családnak tűnt , az anya neve Anne , egy lánya van , Gemma és csak ketten élnek. Könnyű munka lesz.

Dirty SecretWhere stories live. Discover now