11.

13.7K 490 41
                                    

- Szóval mit szeretnél tudni rólam? - Fogalmam sincs Harry mit mondott neki de az biztos hogy túlzott. Belenéztem Liam szemeibe és ha lehet még szexibbnek találtam. 

-Nézd nem tudom hogy Harry mit mondott de én igazából csak tegnap este megkértem hogy meséljen rólad és ennyi. - Liam végig csak illedelmesen mosolyogva figyelt. Nem tudtam megállni hogy ne mérjem végig. Rajta nem voltak tetoválások és nem is fekete cuccokban volt. A nadrágja sötétkék volt a pólója pedig egy sima fehér volt , amin átlátszott kidolgozott felsőteste. 

- Na és mit mesélt rólam? - A szemeiben gyerekes csillogást véltem felfedezni. Nem olyan volt mint Harry vagy Zayn. Az arcáról minden érzelmet le lehetett olvasni és olyan ártatlannak tűnt. 

- Csak annyit mondott hogy veled feküdt le először de aztán megunta és a munkára koncentrált. - Kicsit lejjebb lankadt a lelkesedése , talán túl nyers voltam. Szebben kellett volna fogalmaznom. Megköszörülte a torkát és vissza varázsolta arcára azt az édes mosolyt. 

- Szóval bevallotta hogy ő feküdt alám? - Pupilláim tágra nyíltak , hogy érti hogy Harry feküdt Liam alá? Mármint hogy Liam volt az aki megfektette Harryt? 

- Azt mondta hogy ő volt a domináns - Liam felnevetett de vele együtt Zayn is a hátam mögül. Amikor Liam Zaynre tekintett abba hagyta a nevetést. 

- Ne higgy neki Louis , Harryt életében csak egyszer farkalták meg és az nem Liam volt. Ezért nem szeretem ha itt van. Imád történeteket kitalálni csak hogy magához kösse Harryt mert hogy bele szeretett , de neki nem kellett - Zayn még mindig kuncogott és leült mellém. Liam kicsit sértődötten fordította el a fejét rólam. - Ne engedd hogy becsapjon a külseje , csak azért néz ki így hogy bejöjjön a drága exének. - Liamre néztem kérdőn aki csak a szemeit forgatta. 

- Igazán büszke lehetsz magadra Zayn , a kapcsolatok tönkre tételében mesteri vagy - Oh értem , Zaynre cserélte le Liamet. Hát ezért nem bírják egymást. 

- Ki volt az akinek Harry engedte hogy megfektesse? - Néztem Zaynre , elkomorodott és elkapta tekintetét. 

- Azt majd elmondja Harry ha akarja , de én egy szóval sem említettem hogy Harry engedte is. - Harryt megerőszakolták? Jézusom!   Ez túl sok információ egy napra. De ha tudja milyen szörnyű érzés akkor mért tette azt velem is? 

- Zayn olyan boldognak tűnsz , milyen érzés eldobott szajhának lenni? - Liam szemei szikrákat szórtak miközben ezt a néhány szót kiejtette. 

- Nem tudom , de te biztos tudnál mesélni. - Zayn combjára tettem a kezem amikor feljebb mozdult a teste. Azt hittem ott helyben kinyírja Liamet , ezért nyugtatóan kezdtem simogatni combját. 

- Oh hogy ti hármasban csináljátok. Milyen csodás , egyik lyukból a másikba , utána meg irány takarítani és főzni mint egy jó rabszolga. - Nem értettem mért mondja ezeket Liam. Látni hogy csak a féltékenység beszél belőle de akkor sem kéne ilyeneket állítania. 

- Ebből elég lesz srácok . Nem csinálunk semmit sem hármasban és..- Folytattam volna ha Liam nem szakít félbe. 

- Vagy csak nem tudsz róla. Louis , Harry nem arról híres hogy hűséges lenne. - Elgondolkodtató amit mond. Hiszen mindig eljár és késő este jön haza. Csak nem dolgozik minden nap. Ma szombat van és még is elment itthonról. Ki a fene dolgozik szombaton? 

- Ne tömd hülyeségekkel a fejét. Ő az első akit Harry eddig csak egyszer dugott meg pedig már egy hete együtt vannak. Sőt minden este vele alszik , egy ágyban - Nem tudom ez mért nagy dolog de Zayn úgy mesélte mintha egy csodáról lenne szó. 

Dirty SecretWhere stories live. Discover now