13.

12.9K 452 60
                                    

Csajok , valaki tud csinálni trailert? :) 



Másnap reggel mosolyogva ébredtem fel. Nem emlékszek olyan alkalomra amikor mosolyogva keltem volna fel. Louis a hasán fekve aludt félmeztelenül. A hátán lévő sebek már kezdtek begyógyulni , lehajoltam és egy lágy puszit nyomtam a sebekre majd vigyázva hogy ne ébresszem fel kiosontam a szobából. Olyan lehettem mint aki beszívott de valahogy nem tudott érdekelni. Fülig érő vigyorral mentem be a konyhába. Zayn fütyörészve és mosolyogva készítette a reggelit. Úgy látszik ma mindenkinek jó a hangulata. 

- Jó reggelt Zayn , mi ez a jó kedv , úgy nézel ki mint akit jól megbasztak - Kuncogtam majd öntöttem magamnak egy bögre narancslevet. Nem tudom az emberek reggel mért kávéznak , egy gyümölcslé sokkal több energiát ad mint az a keserű szarság. 

- Majd nem eltaláltad de én basztam és nem engem basztak - Csatlakozott nevetésemhez Zayn. 

- Kitalálom , Liammel  - Továbbra is nevettem de közben bele ittam a narancslébe. Majdnem fel is szívtam emiatt az orromba. Ekkor lépett be a konyhába Gemma az én pólómban és az egyik boxeremben. Este csak ezt találtam neki pizsamának. A haja kócos volt és épp a szemét dörzsölgette. 

- Héj mióta vagy te bisex? - Nézett rám kérdőn Zayn. Az eddigieknél is hangosabban nevettem fel. Már-már a könnyeimmel küszködtem. Évek óta nem nevettem ilyen jót. Ez a napom kifejezetten jól kezdődik. 

- Zayn ő a nővérem Gemma , Gemma ő Zayn az én...hát amolyan mindenesem , haverom , szakácsom , takarítóm , titkárom. - Gemma csak bólintott majd ásított egy hatalmasat. Zayn össze zavarodva nézett hol rám hol Gemmára. Vállat rántottam és leültem az asztalhoz , mellém ült Gemma is aki úgy szintén töltött magának narancs levet. Kicsit zavart hogy Lou helyére ült le de szerintem a drága pasim úgy is sokáig alszik. 

- Szóval nem hülyéskedtél amikor azt mondtad hogy megtaláltad a családod? - Kirakta a tányéromba a tükör tojást majd Gemmának is rakott, a maradékot pedig beletette egy harmadik tányérba. Bólintottam Zaynnek majd neki kezdtem a reggelinek, fogtam a tányéromba egy kiflit és salátát is. A reggeli a kedvenc részem a napban , feltölt energiával és kicsit meg is nyugtat. Mellesleg Zayn főztje a világon a legjobb. 

- Ma keresek valami új lakást , nem zavarok tovább - Mondta Gemma miután lenyelt egy falatot. Megrágtam a számban lévő ételt majd lenyeltem. 

- Nyugodtan maradj itt , elég nagy ez a ház négyünknek , sőt akár tízen is kényelmesen el tudnánk itt élni. - Belekortyoltam a narancslébe amikor lágy ajkakat éreztem meg nyakamon. Elmosolyodtam és letettem a poharat. - Jó reggelt Boo - Oh új becenevet találtam ki. Ez tényleg illik a kis mackóra. 

- Nektek is - Köhögött párat. A hangja is különösen rekedt volt , szipogott kettőt majd leült velem szembe Zayn mellé aki idő közben foglalta el a helyét és tett ki egy tányért Louisnak is. Lou arcát vizsgálva feltűnt hogy szeme alatt nagy karikák vannak és ajkai is ki vannak cserepesedve. 

- Jól érzed magad? - Öntöttem egy bögrébe teát és letettem elé. Csak bólintott és beleivott a teába. Nem nézett ki valami jól , sápadt is volt. Félre ne értsétek , sexy volt még így is csak aggódok érte. 

- Talán megfáztam , a torkom is kapar - Kicsit megkönnyebbültem hogy csak megfázás de azért még aggódtam érte. Olyan kis törékeny és gyenge a teste. Ma meg lesz tiltva hogy ki keljen az ágyból. 

- Akkor ma ágyfogságra vagy ítélve. Majd Zayn csinál neked húslevest én meg elmegyek valami gyógyszertárba nátha elleni gyógyszerért. - Zayn és Gemma kérdőn néztek rám. Talán nem értették mért aggódok ennyire. Az igazat megvallva én sem értettem , ez csak egy kis megfázás és már is a falra mászok hogy valami baja van. Elveszi a józan eszem ez a srác. 

Dirty SecretWhere stories live. Discover now