5.

23.7K 506 47
                                    


Harry amint észre vette hogy őt bámulom rendezte vonásait és felvette azt a rideg , semmit mondó külsejét. Az utunkat folytattuk az autókig majd Harry kinyitotta nekem az anyós ülés felőli ajtót, udvariasan megvárta amíg beszállok majd be is csukta az ajtót. Vártam hogy ő is beüljön de ő csak a másik autó felé fordult amiből egy magas, kigyúrt és nyakig tetovált fazon szállt ki. Harry nem úgy nézett ki mint aki megijedne tőle pedig láttam az arcán hogy mit váltott ki belőle már csak az is hogy meglátta az autót. Ezek szerint nagyon jó színész , lehet hogy belül érző lélek? Jaj Louis hagyd már ezt , minek is törődsz vele? Oldalra fordultam hogy még jobb legyen a rálátásom Harryékre. A fazon épp Harry pólóját markolta és úgy beszélt hozzá,egy szavukat sem értettem pedig nem voltak messze az autótól de ahogy elnéztem nem volt valami kellemes társalgás. Fürtös barátom csak kirántotta pólóját az izomagy kezei közül majd megkerülte az autót amiben én is ültem és beszállt , be sem kötötte magát és elindultunk. Látszott rajta hogy frusztrált , a kormányt úgy markolgatta hogy attól féltem össze roppantja. 

-Ahm...tudok segíteni? - Hirtelen kapta rám tekintetét mire kicsit megugrottam. Meglepetésemre nem ordibált vagy szólt be hanem mély levegőt vett és figyelmét vissza irányította az útra.

-Csak munkahelyi problémák - Vett egy éles kanyart mire meg kellett kapaszkodnom. Úgy vezetett mint egy őrült. Szerintem már vagy 2 piroson is átmentünk. 

-Hát ha nálatok ilyen kemény munkahelyi problémák vannak akkor nem dolgoznék ott ahol te - Felnevetett , megint elő jöttek azok az édes gödröcskéi. Többször akarom látni ezt a mosolyt , olyan szívmelengető. 

-Drágám , ha ott dolgoznál ahol én az első 5 percben megfarkaltak volna majd addig vernek amíg nem könyörögsz az életedért - Nem tudom milyen munkája van de azt hiszem nem is akarom megtudni. Még is hol ilyen kegyetlenek az emberek?! Mondjuk jobban izgat az hogy drágámnak szólított. Ez olyan édes az ő szájából. Istenem úgy beszélek mint egy buzi, ez undorító. Elfintorodtam gondolataimon. - Mi ez a fintorgás? - Ajkain még mindig ott játszadozott az a pajkos mosoly. 

-Se..- Harry szúrósan nézett rám , hát hamar megváltozik a hangulata az egyszer biztos. - Mármint csak eszembe jutott hogy mostanában elég buzis vagyok - Elpirultam mondatomon , nem hittem hogy képes vagyok kimondani. Az arcán hatalmas vigyor terült el és büszkén húzta ki magát , na remek, növeltem az egóját.

-Legyél is ,  de csak az én farkamat szeresd - Egyik kezét a combomra simította erre csak a szememet forgattam , azt hiszem kezdem megszokni a mocskos száját ahhoz képest hogy csak pár napja ismerem. Mondjuk ebben a pár napban majdnem mindig együtt voltunk. Lehet csak azért akarom megismerni mert ha bár elég furcsán de törődik velem és hát ilyen elég rég volt. Eléggé a gondolataimba mélyedhettem mert arra lettem figyelmes hogy egy hatalmas ház garázsába hajtunk be. Harry megnyomott egy távirányítón egy gombot és az ajtó elkezdett lecsukódni az autó mögött. Nem semmi , ilyet eddig csak filmekben láttam. Sosem voltam az a fajta srác aki gazdagok körébe tartozott volna. Kiszálltunk az autóból majd követtem Harryt felfele egy lépcsőn, közben próbáltam figyelni hogy orra ne bukjak mert villanyt persze nem kapcsolt,minek is azt? Kinyitott egy ajtót aminek következtében fény áramlott be a lépcsőkhöz , megvárta amíg én is felérek majd becsukta mögöttem az ajtót. - Üdv nálam - Fejemet körbe forgattam , velem szemben egy hatalmas nappali volt , régi tervezésű volt , a fő díszítő elem a fa volt. A kanapé fából készült , az üvegasztal talpazata is és a falakon is hatalmas fa tartó állványok szaladtak végig egészen a plafonig , ami szerintem vagy jó 6 méter magasan lehetett. Volt még ott egy kandalló is amiben lobogott a tűz amit nem nagyon értettem mert ha csak most jött ő is haza akkor hogy éghet? Össze foglalva ez a nappali akkora volt mint nekem talán az egész házam. 

Dirty SecretWhere stories live. Discover now