6.

18.8K 511 40
                                    

Sziasztok! Ezt a részt csak holnap akartam feltenni de a kommenteket olvasva úgy döntöttem hogy inkább ma teszem fel.

Köszönöm hogy olvassátok és kommenteltek,imádlak titeket! xx




Talán álomba sírhattam magam mert arra ébredtem hogy valaki az arcomat cirógatja. Rögtön kipattantak a szemeim , rettegve attól hogy Harry ér hozzám újra. A fejemet a kéz irányába fordítottam majd megpillantottam Zaynt, kicsit megnyugodtam de nem értettem mért simogatja az arcom.

-Ne félj, segíteni jöttem - mosolyodott el , a szemében lévő melegség kicsit megnyugtatott.- Gondolom rettenetesen fájhat az alfeled , hoztam fájdalom csillapítót és popsi kenőcsőt - Elég hülyén nézhettem rá mert rögtön bele kezdett a magyarázatba. - Ha ez volt az első alkalom akkor biztos vagyok benne hogy felsértett arra pedig nincs jobb a popsi kenőcsnél - A kezembe adta a fájdalom csillapítót majd egy pohár vizet , rögtön a számba tettem a gyógyszert majd a pohár vizet is lehúztam. Csak most vettem észre milyen szomjas is voltam. 

-Miért segítesz nekem? Te nem Harry haverja vagy? - Zayn továbbra is mosolygott miközben ujjain szétkente a popsi krémet, szemeivel intett hogy forduljak hasra. Kicsit ódzkodva de  tettem amit kért, benne már most jobban megbízok mint Harryben. Zayn óvatosan kezdte bekenni a fenekemet a bejáratom körül. Azt hiszem mára bőven elég az intim érintkezésekből. Sőt egy életre. 

-A barátja vagyok de nem vagyok ő - Zayn elhúzta kezeit majd nadrágjába törölte a maradék kenőcsöt ujjairól. A fejemet a fekete hajú tökéletesség felé fordítottam. - Harry elég kegyetlen tud lenni ha begurul , de nem tehet róla , az emberiség tette olyanná amilyen. -Csak figyeltem Zaynt. Egyszerűen nem tudtam felfogni amit mond. Még védi Harryt?! Ezek után?! Mondjuk igaz, nem vele tette de akkor is. Csak egy szadista barom,nem több. - Louis , viselkedj jól mert Harrynek mostanában elég sok baja van a munka helyén is,ha te is felidegesíted mellé akkor hidd el sokkal rosszabbat tesz veled mint a dugás. Oh és ha haza jön köszönd meg neki hogy ma ilyen elnéző volt veled - Miután Zayn befejezte a tanácsok adását kiment a szobából,újra egyedül vagyok. A menekülés már nem tűnt olyan jó ötletnek , hisz hova mennék? Tudja hol lakok és barátaim nem igazán vannak akikhez mehetnék.  Szóval itt ragadtam a házában a haverjával és arra várok hogy haza jöjjön. Egyszerűen csodás, nem is lehetne jobb az életem. 

Már besötétedett amikor az ajtó újra kinyílt, szerencsémre újra csak Zayn jött be. Egy szál boxerben volt még mindig , talán nincs ruhája?  Nem törtem ezen a fejem,ha neki így kényelmes felőlem legyen így. Letett egy dobozt elém , lepillantottam a kis kartonra majd rájöttem hogy a városban található olasz étteremből való. Szóval ez a vacsorám. Az ölembe fogtam a kis tárolót majd megfogtam egy műanyag villát és neki kezdtem a spagetti majszolásának. 

-Harry mit dolgozik? - Kérdeztem tele szájjal amin Zayn jót nevetett. Elég vicces látvány lehettem ezek szerint. Ő is kibontott egy ilyen dobozt és velem együtt kezdett enni.

-Bérgyilkos - Mondta nemes egyszerűséggel majd tekintetét az ajtóhoz kapta mintha félne hogy valaki meghallja. Miután megbizonyosodott hogy senki sincs itt rajtunk kívül tovább folytatta. - Harryt 4 éves korában találták meg, a családja utcára dobta és szerencsétlenségére pont egy maffia vezér bukkant rá. Kis pisis kora óta arra képezték ki hogy öljön , ne érezzen bűntudatot és hogy egy két lábon járó gyilkoló gép legyen. - Szavai ledöbbentettek. A villa kiesett kezeim közül, szörnyű gyerek kora lehetett. Amikor a legjobban kellett volna neki a szeretet akkor nem kapta meg. Ehelyett gyilkolni tanították meg , hát akkor ezért viselkedik így az emberekkel. Az ő elméjében ez a normális, ő ezt látta kiskorában példa gyanánt. 

Dirty SecretWhere stories live. Discover now