16.

9.2K 425 27
                                    

Sajnálom , hogy ilyen rövid lett de csak tegnap este javult meg a probléma szóval próbáltam minél gyorsabban hozni egy részt

Ui: Imádlak titeket





** Harry szemszöge **

Mit képzel magáról?! Azt hiszi hogy úgy fogok táncolni ahogy ő fütyül?! Nem fogom elnézni neki hogy a nővéremre hajt rá és Gemma meg mi a fasznak becézgeti?! Csak én becézhetem és senki más , ő az enyém és nem osztozok , kurvára senki más nem érhet hozzá!

- Haver , minden oké ? - Szólalt meg mögülem Zayn , a cigit kivettem a számból majd kifújtam a füstöt.

- Már hogy lenne minden oké?! A pasim kurvára a nővéremre nyomul! - Ordítottam Zaynre mire ő csak meglepetten nézett rám , épp leszarom hogy megsértődik hogy ordibálok. Attól hogy közösen öltünk én még nem fogok 90 fokos fordulatot venni.

- Ezt meg honnan veszed? Csak sétálnak egyet te meg máris túlreagálod , csak féltékeny vagy Harry. - Megforgattam a szemeimet és bele szívtam a cigibe. Csak most vettem észre hogy ide-oda járkálok a verandán. Úgy nézhetek ki mint egy őrült.

- Nem vagyok féltékeny de Lou az enyém! Nem érhet hozzá senki rajtam kívül! - Mért hiszik azt az emberek hogy ha valaki kedves akkor már ki lehet baszni vele? Épp ezért utálok kedves lenni , akkor csak folyton hátba támadnak. Nem elég hogy mindent a segge alá teszek ő még meg is akar csalni ráadásul a nővéremmel. 

- Harry nyugodj le , csak túlreagálod a helyzetet - Mély levegőt vettem és a hajamba túrtam. Nem olyan egyszerű lenyugodnom mint hiszik. 

- Hol van Louis? - Motyogtam alig hallhatóan amire Zayn mindenfele nézett csak rám nem. - Hol a picsában van Louis?! - Ordítottam az arcába és elkaptam pólójának a szegélyét , most legyen nagy a szája. 

- Itt vagyok , nem kell kiabálni. - Mondta nyugodt hangnemben Lou az ajtó felől , oda néztem és végig mértem. Már fel volt öltözve és egy túra bakancs is rajta volt. Rögtön mögötte ott állt Gemma is , elengedtem Zayn pólóját és ökölbe szorultak a kezeim. 

- Elmondanád , hogy mi a faszt képzelsz magadról? - Két lépéssel Louis előtt teremtem de ő meg sem rezzent , a félelem egy kis szikráját sem láttam a szemeiben, pedig ilyenkor már remegni szokott. 

- Csak sétálok egyet az erdőben Gemmával , talán probléma? - A fejét felemelte és egyenesen a szemembe nézett , azt hiszi hogy komolyan engedni fogom , hogy elmenjen sétálni. Milyen kis naiv. 

- Igen , az. Te az én kicseszett pasim vagy és kettőnk közül még mindig én vagyok az aki megmondja , hogy mit csinálsz. - Szűrtem a fogaim között , talán ez kicsit túlzás volt de , ideges voltam és nem akartam hogy elmenjen. 

- Szóval még mindig csak a szex rabszolgád vagyok? Oh most mi lesz , berángatsz , elversz majd megerőszakolsz? Nem hinném , hogy tudnál újat mutatni. - Nem értem mi ez a hirtelen váltás nála. Tegnap még normális volt aztán tessék , most meg úgy beszél mintha ő lenne a világ közepe. Na jó , talán kicsit túlzok de akkor is , mért nem tudott olyan maradni mint amilyen eddig volt? 

- Talán nem kéne más csajokkal sétálgatnod és akkor nem kúrnám fel magam! - Kiabáltam az arcába , nem érdekelt , hogy Zayn és Gemma is ott van. Azt hiszem nem sok titkom van előttük , tudják milyen vagyok és vagy elfogadják vagy elmennek. 

Dirty SecretWhere stories live. Discover now