17.

10.2K 411 41
                                    

** Louis szemszöge ** 


Imádtam a sétát Gemmával , végre volt valaki akivel mindent megbeszélhettem és nem nevetett ki vagy nézett hülyének. Úgy el beszélgettünk , hogy észre sem vettük , hogy ránk esteledett , így hát kénytelenek voltunk vissza menni a házba. Könnyen vissza találtunk mivel nem mentünk le az ösvényről , annyira nem voltunk bátrak. A házba érve elfogott egy rossz érzés és rögtön elkezdtem Harryéket keresni , a folyosón Liammel találkoztam szembe. 

- Merre van Harry? - Érdeklődtem és végig a háta mögé kukucskáltam , hogy hát ha ő is felbukkan. Liam kérdőn nézett rám majd megrázta a fejét és bele akart kezdeni a mondandójába. 

- Kicsit felöntött a garatra és most ébredezik - Szólalt meg Zayn végül , aki épp most ért oda hozzánk. Liam egy kérdő pillantást vetett Zaynre mint aki semmit sem ért. Mondjuk nem volt egyedül mert , én sem értettem. Mért ivott Harry? 

- Talán történt valami , hogy ivott? - Néztem az információ forrásra , aki ebben a pillanatban Zayn volt. 

- Csak unatkoztunk és ő többet ivott   a kelleténél , nyugi , semmi baja. - Kifújtam az eddig bent tartott levegőt és elindultam a szobánk felé. Amint beértem a szobába , lerúgtam a cipőimet és beugrottam az ágyba Harry mellé. Olyan voltam mint egy kisgyerek és úgy is éreztem magam. 

- Hallom iszogattál - kuncogtam mire felemelte a tekintetét a telefonról. Megköszörülte a torkát majd feljebb tolta magát ülésbe. 

- Aham , milyen volt a séta? - Egy puszit nyomott az ajkaimra , a telefont pedig az ölébe ejtette. A képernyőre tekintettem amin egy orvosi weboldal volt megnyitva. Kuncogtam és kezembe vettem a telefont. 

- Minek olvasol te egy orvosi weboldalt? - Hirtelen kivette kezemből a telefont és lezárta a képernyőjét. Mosolyogva húzott az ölébe és a combomat kezdte simogatni. 

- Tudod azon agyaltam , hogy kéne vennem pár itthoni melegítőt. Holnap nem megyünk be a városba vásárolgatni? - Fura volt ez a téma terelés de nem tulajdonítottam neki túl nagy figyelmet. Igazából nem is rossz ötlet ez a ruha vásárlás , alig van itt pár ruhánk. A srácok is tuti örülnének ha hoznánk nekik valami göncöket. 

- Benne vagyok , kéne vennem egy jó meleg pulcsit mert itt az erdőben sokkal hűvösebbek a délutánok. Meg talán egy szélkabát sem ártana és egy bakancs. - Teljesen elmélyedtem a gondolataimban és már a listát írtam össze , hogy mit fogok venni. Talán vehetnénk valamilyen éjjeli lámpát is mert , az hiányzik ebből a szobából. 

- Akkor írj listát és a holnapi napot a vásárlásnak szenteljük. - A kezemet vigyorogva csaptam össze , ez lesz az első közös programunk az ölésen kívül. Meglepő milyen egyszerűen tudok arra az estére gondolni. - Boo , gondolkoztál már azon , hogy mi lesz ha ránk találnak? - A hangja túl komoly volt , mintha tudna valamit amit én nem. Ijedten kaptam rám a tekintetem. 

- Miről beszélsz Harry? Félnünk kéne? - Hevesen kezdte rázni a fejét , kicsit megnyugodtam de még így sem értem mire gondol. 

- Dehogy , ez a hely biztonságos de , mi lesz ha engem megtalálnak? Engem ez nem hagy aludni , félek , hogy ha rám találnak akkor ti sem úsznátok meg. - Olyan fajta aggodalmat láttam a szemeiben amilyet még soha. El sem hiszem , hogy ez a Harry ugyan az az ember aki besétált az irodámba. 

Dirty SecretWhere stories live. Discover now