2.

35.1K 654 157
                                    


A döbbenet kiülhetett az arcomra mert az idegen jót kuncogott rajtam. Mekkora seggfej.

-Jaj ne félj már ennyire , élveznéd - kacsintott majd elhúzódott és vissza ült a fotelbe. - Na és milyen a könyvem? - gyújtott rá egy szál cigire , a fejét hátra döntve fújta ki a füstöt.

-Milyen könyved? - néztem meglepődve , igazából azt sem tudtam melyik világon vagyok nem ,hogy a könyvekről beszéljek.

-Hát az ami az asztalodon van okoska - rakta fel lábait az üveg asztalra én meg attól féltem, hogy hatalmas lábai alatt össze is törik az egész és egész délután takaríthatóm a darabkákat.

-Khm...- megráztam a fejem majd a jegyzetekre néztem amit magamnak írtam - oh igen , szerintem az írója komoly pszichológiai betegségben szenvedhet ha  ilyen történet eszébe jut -miután hangosan is kimondtam , nem tűnt olyan jó ötletnek főleg  ,hogy láttam ahogy az arca elkomorodik

-Tudod azt hittem kicsivel több értelem szorult beléd - nyomta el a cigijét majd felállva megint elém jött - Én csak azt írom le amire minden férfi vágyik , de túl gátlásosak ahhoz hogy ezt ki is mondják. Legbelül a nők is csak arra vágynak hogy egy kemény , domináns férfi álljon az oldalukon nem pedig egy ilyen könyvmoly nyápic mint te - zöld íriszeivel úgy bámult rám mintha csak ölni tudna velük és hát nem is nagyon kételkedtem , hogy ha nem az van amit ő akar akkor a tettek mezejére lép.

-A nőknek inkább kell egy olyan férfi aki intelligens és vigyáz rájuk mint egy olyan aki halálra..-elakadt a szavam mert nem igen szokásom trágár szavakat használni. Tudom , tudom , ez csak még jobban kislányossá tesz de nem látom értelmét a káromkodásnak , ha valaki rendelkezik IQ-val akkor trágár szavak nélkül is el tud boldogulni.

- Halálra mi? - húzta vigyorra a száját , annyira fel tudnám pofozni - Baszni? Kúrni? Kefélni? - vigyorgott továbbra is 

- Értelmes emberek inkább a szeretkezés vagy közösülés szót használják - fontam keresztbe a karom.

- Csak hogy az amit én csinálok az nem szeretkezés Louis , azt dugásnak hívják - suttogta a fülembe mire megborzongtam , ezen ő megint csak jól szórakozott. Kezei levándoroltak combomra majd lassan felfelé haladva férfiasságom kezdte simogatni. Szememmel minden egyes mozdulatát követtem , de nem tudtam eltolni kezét,egyszerűen túl jó érzés volt ahogy hatalmas keze hímtagomat markolgatja. Talán az lehet az oka hogy már vagy egy jó éve hogy nem volt csajom , de ezzel most nem igen foglalkoztam inkább csak hátra döntöttem a fejem , a kezeim pedig automatikusan markoltak Harry bicepszébe - Élvezed? Nyögj szépen hogy hallja mindenki milyen örömet tudok neked szerezni - búgta sexy rekedt hangján fülembe mire én csak nyöszörögtem egyet. Keze közben nem tétlenkedett , kigombolta nadrágomat majd a sliccet lehúzva lerántotta rólam  a boxerrel együtt. Én magam is meglepődtem hogy már mennyire ágaskodott hímtagom pedig még semmit sem csinált jóformán. Időt sem hagyva gondolkodni rámarkolt farkamra majd őrült tempóban kezdte el pumpálni. Bicepszét markolva nyögtem egy hatalmasat és bár nem láttam arcát de fogadni mertem volna hogy vigyorog. Egyre csak gyorsított a tempón én pedig egyre hangosabban nyögtem, amikor ajkaival rátapadt a nyakamra és durván szívni kezdte , a mennyországban éreztem magam.Fogait bőrömbe mélyesztette majd éreztem kicsordulni véremet , ekkor erősebben megszorította farkamat , több sem kellett , hatalmas nyögés kíséretében élveztem el. Még mindig hátra hajtott fejjel ziláltam , most komolyan hagytam egy vad idegen PASINAK hogy kiverje nekem?! Mi a fene ütött belém? Harry elővett zsebéből egy zsepit majd felém nyújtotta. Kicsit elpirulva elvettem tőle majd rendbe raktam magam és gyorsan vissza öltöztem. - Szóval te ezt is a szeretkezés kategóriába sorolod? Épp most vertem ki a farkad és te még a nevemet sem tudod - kuncogva nézett rám , erre én csak még jobban elpirultam. 

Dirty SecretWhere stories live. Discover now