20.

7.9K 379 33
                                    

Két kicseszett óra. Azóta van Liam doki haverja Harryvel abban a hülye szobában. Már megőrülök az idegességtől. Harrynek a karjaim között állt le a szíve most meg be sem engednek hozzá. 

- Héj Louis nyugi , jó kezekben van. - Próbált nyugtatgatni Gemma. Nem épp a legjobb módszerrel de legalább próbálkozott. 

- Jó kezekben?! Nem is ismerjük ezt a fickót és csak úgy a kezei alá raktuk Harryt! Mi van ha meg akarja ölni?! - Oké ez talán túlzás de akkor is , még a nevét sem tudjuk annak az embernek. Lehet , hogy Marknak dolgozott. Elfintorodtam amikor az orromat megcsapta valami rettenetes bűz. Az orrom elé húztam a pólóm és úgy vettem a levegőt. - Mi ez a büdös? - Kérdőn néztem Gemmára majd Zaynre. 

- Hulla szag , el kéne égetni a holttesteket. - Kitágultak a pupilláim. Eddig eszembe sem jutott , hogy a hullák még mindig itt vannak a házban. Mivel Liam szerint nem hagyhatunk tanúkat , így azokat is akik éltek , fejbe lőtte. Szóval össze számolva van tíz hullánk akik mind a házban vannak. 

- Jó ötlet , vigyük ki őket az erdőbe? - Zayn csak bólintott majd megfogta az egyik hulla lábait és elkezdte kifele vonszolni. Követtem a példáját és elkaptam egy másik hulla lábait majd arra amerre Zayn ment én is kihúztam ezt a behemótot. Egy kupacba raktuk őket majd amikor mind a tíz kint volt Zayn lelocsolta őket benzinnel. Közben én körbe rakosgattam a kupacot kövekkel , hogy nehogy tovább terjedjen a tűz az erdőre. Amikor végeztem vele Zayn mellé álltam aki felém nyújtott egy gyufás dobozt. Nagy levegőt vettem és kihúztam egy szálat belőle majd azt meggyújtva a kupacra dobtam. Rögtön lángolni kezdett az összes test , mi csak álltunk ott és néztük. A tűz néhol kékes volt , míg máshol narancssárga. A filmekben ez mindig úgy van , hogy hamar leég és utána nyoma sincs de, a valóság nem ilyen. Ahogy a bőrük kezdett elégni visító hangot adott ki , ami leginkább egy halál sikolyra hasonlított. Mintha még utoljára sikoltottak volna egyet. Az égés pedig nem zajlott le gyorsan , talán egy órát is ott álltunk mire már csak szenet láttunk belőlük. 

- Menjünk be..- Felnéztem Zaynre akinek a szemei könnyesek voltak. Szorosan magamhoz húztam és egy baráti ölelésbe vontam. A fejét a nyakamba fúrta miközben a hátamon a pólómat markolta , a zokogás hamar kitört belőle és csak ekkor vettem észre , hogy az én szemeimből is könnyek folynak. Egymás vállán sírtunk , nem tudom pontosan , hogy mi volt az oka annak , hogy sírtunk de jól esett kiadni. Lehet , hogy a sok gyilkolás hozta ki vagy az , hogy Harry élet és halál között lebeg. Fogalmam sincs csak jól esett. Miután kisírtuk magunkat , megtöröltük a szemünket és vissza mentünk a házba. Jól időzítettünk mert , Liam és az idegen Doktor épp akkor jött le a lépcsőn. Mindketten véresek voltak és a doki fehér ruháján még jobban látszott. 

- A nagy sürgésben nem tudtam bemutatkozni de , a nevem Dr. Payne - Ha most egy mesében lennék az állam biztosan a padlót súrolná. Ez..vagyis ő Liam apja? - Harrynek az állapota nagyon instabil és az elkövetkezendő 24 óra nagyon kritikus lesz. Úgy gondoltam itt maradnék addig a házban , hogy szemmel tudjam tartani ha netán valami gond adódna. - Tőlem csak egy bólintás telt. - Közben pedig mesélhettek , hogy mi is történt pontosan. Főleg te fiam. - Nézett Liamre aki szégyenlősen kezdte vakargatni a tarkóját. Nem lennék a helyében az biztos , épp most kell elmondania az apjának , hogy megölt jó pár embert. Egy kisebb néma csend után mind leültünk a nappaliba ahol a földön még látszottak a vérfoltok. Az ujjaimmal a térdemen doboltam és a többieket figyeltem. 

- Szóval...- Köszörülte meg a torkát Liam. - Harry történetét már ismered apa , na hát ez annyiban változik , hogy jött Louis akibe aztán bele szeretett és ezért fel mondott , ami csak olyan formában valósulhatott meg , hogy megöli a főnökét. Mivel tudta , hogy én jó vagyok terv készítésben , így engem is bele vont , de ne őt hibáztasd mert , én is akartam. Aztán miután megöltük Markot eljöttünk ide , csak , hogy ránk talált Mark testvére a bandájával együtt és elkezdték kínozni Harryt , hogy menjen vissza dolgozni. Louis hősiesen kiszabadított minket mi pedig a félholt Harryt. Ezek után hívtalak téged. - Liam olyan gyorsan hadart , hogy még én magam is alig értettem meg. Nem csodálnám ha az apja sem értené. 

Dirty SecretWhere stories live. Discover now