3.

28K 586 104
                                    


-Te..Tessék? - azt sem tudtam mit mondjak , most komolyan arra célzott hogy megkínozna?! Ez az ember nem normális.

-Hm...először hátra kötözném a kezeidet jó szorosan , aztán elkezdeném lassan végig csókolni azt a törékeny kis testedet egészen a farkadig és....

-Harry elég!! -ordítottam a telefonba, kész őrület, felhív azért hogy részletezze hogyan dugna meg? Egyel talán ki mondta hogy lefeküdnék vele? Ami az irodámban történt csak egy félre lépés volt semmi több.

-Szeretem a nagy szájú ribancokat , beindítanak..-dörmögte a telefonba- de tudd hol a határ , szeretem ha a dolgok az én terveim szerint mennek szóval ha én kibaszottul elkezdek neked mesélni valamit akkor te szépen befogod azt a nagy szádat mielőtt még bajod esik! -a végét már kiabálta. Még így telefonon keresztül is megrémít pedig tudom  , hogy így hozzám sem tudna érni , de ki ne ijedne meg? - oh és ne hidd hogy az a gyenge pofon amit ma kaptál a legrosszabb amit tennék veled , hidd el az még enyhe  cirógatás volt - nagyot nyeltem kijelentésén, a frászt hozza rám minden egyes szavával.

-M..Mit akarsz tőlem? - dadogtam mint egy óvodás, szép volt Louis , most aztán biztosan azt hiszi hogy tökös csávó vagy akivel jobb ha nem kezd ki.

-Ha jól viselkedsz akkor te is élvezni fogod - folytatta mondandóját mintha meg sem hallotta volna kérdésemet - de ha ellen szegülsz nekem hidd el olyat teszek veled , hogy azt fogod kívánni bárcsak meg se születtél volna  - a hangjában olyan él volt amely telefonon keresztül is jól kivehető volt. Harry egy pszichopata , ebben már biztos voltam. De mit tegyek? Ha hívom a zsarukat fogadni mernék még jobban rám szállna. Meg amúgy is mit mondanék nekik? " Kérem csukják le azt a fickót mert kézimunkázott rajtam az irodámban amit én szívesen hagytam neki utána pedig megfenyegetett?" Valljuk be ez röhejesen hangzik.

-Értettem..-Már megint csak egyet értek,valahogy ki kell állnom magamért. Még sem hagyhatom ,hogy rám szálljon egy pszichopata.

-Első szabály , ha mondok valamit.. -kezdte el mondandóját de én lesokkoltam. Mi az hogy első szabály?! Milyen szabályokról beszél ez? 

-Miféle szabály?! Te meg miről beszélsz?! - Teljesen kiborultam, mi az hogy szabályokat hoz nekem? Nem leszek a rabszolgája vagy mi. Ez egy utolsó gerinctelen öntelt...folytattam volna még magamban az ocsárolását de kiabálása a telefonba vissza hozott a jelenbe.

-Ha még egyszer bele vágsz a mondatomba én esküszöm a nyelvedbe vágok bele! Mit nem értesz azon hogy fogd be a pofádat?! - nem bírtam tovább hallgatni , amilyen gyorsan csak tudtam kinyomtam a telefont. Lemostam testemet majd kiszálltam a vízből és megtöröltem a magam, ennyit a nyugtató fürdőről. Sóhajtottam majd kiengedtem a vizet és a tükör elé állva elkezdtem mosni a fogam. A nyakamon ott éktelenkedett a hatalmas szívás folt amit még Harry okozott. A lila és a sárga összes árnyalata megtalálható volt azon a kis felületen. Mintha egy porszívót nyomtam volna a nyakamra. Na jó , ez elég satnya hasonlat volt , kuncogtam fel saját hülyeségemen. Miután kiöblítettem a számat egy szál törölközővel a derekamon slattyogtam vissza a szobámba , az ágyra dobtam a textil darabot majd magamra húztam egy fekete boxert , arra pedig a pizsamámat ami egy laza nadrágból és pólóból  állt. Már épp feküdtem volna be az ágyamba amikor kopogtak az ajtón.

-Legalább este hagynának békén - motyogtam az orrom alatt majd kisétáltam az ajtóhoz és kicsit sem nyugodtan téptem azt fel , de azt hiszem nem én voltam az egyetlen nyugtalan személy abban a pillanatban. Harry úgy nézett rám mint aki azon nyomban felrobban. Nagyot nyeltem és próbáltam nem kimutatni hogy mennyire rettegek - Hogy kerülsz ide? - A hangom elég nyugodtan csengett ahhoz képest hogy milyen állapotban voltam.

Dirty SecretWhere stories live. Discover now