28. The Big Black Day

274 18 20
                                    

~Luna a noua, o zi inainte de nunta~

 

Poppy P.o.V.

-Phoebe, nu stiu unde sunt pantofii! Cauta-i si tu te rog!

-Imediat, tu doar stai linistita ca sa nu ramai fara sprancene!

-Stie cineva unde sunt rochiile domnisoarelor?

-Da Prue, vine Perrie cu ele.

-Rochia mea este bine?

Era cu o seara inainte de nunta si totul era vraiste! Nimeni nu gasea nimic, domnisoarele se miscau ametite prin camera, Lou nu reusea sa termine nimic iar Perrie paraca disparuse cu rochiile. Totul era un dezastru de proportii!

Numai Lux reusea sa doarma. Adormise cand astepta sa simta bebelusul lovind asa ca acum era intinsa ca o broscuta peste mine cu capul pe burtica mea.

Niall si cu mine aflasem cu ceva timp in urma ca urma sa avem o fetita asa ca de fiecare data cand Lux isi facea aparitia inima mea  se umplea de fericire si incantare.

-Am terminat, ma anunta Lou.

-Eu cred ca o sa raman nemiscata. Nu vreau sa se trezesca.

Dar chiar atunci bebe se hotari sa imi dea o lovitura pe care sa o tin minte.

-Auch!

Capul lui Lux se ridica cu un zambet plin de satisfactie.

-Am simtit bebelusul! ii spuse mamei sale cu un accent adorabil.

-Foarte frumos draga, ii spuse Lou luand-o de mana si ducand-o in bucatarie.

Abia astept sa pot sa fac si eu tot ce face Lou impreuna cu Lux. Involuntar m-am pus mana pe burta si am inceput sa o mangai. Doctorul spusese ca acum ca am intrat in luna a noua totul este incert. Bebelusul putea sa vina acum la fel de bine cum ar putea veni peste doua saptamani. Tot el imi mai spusese numai mie si alte lucruri pe care nu as vrea sa mi le amintesc.

-Poppy, trebuie sa te culci, imi spuse Phoebe.

-Dar nu am terminat!

-Avem noi grija de tot, tu trebuie sa dormi.

Am aprobat incet si m-am dus in camera mea. Cutii erau intinse pe tot patul dar nu m-am mai chinuit sa le asez. Le-am impins pe jos si m-am bagat sub  plapuma.

~13 Martie, ziua nuntii~

 

M-am trezit cu un sentiment placut in stomac. Lumina patrundea in camera prin perdeaua aproape transparenta. Casa era plina de zgomote, tipete si rasete. M-am ridicat incet din pat simtind cum pocnesc. Mi-am indreptat spatele si durerea a trecut. Ca in fiecare zi m-am asezat pe un scaun in fata oglinzii si in timp ce imi aranjam parul cu cateva agrafe am inceput sa vorbesc cu bebe.

-Astazi Mami si cu Tati vor face un pas foarte important in viata lor. Se vor casatori ca tu sa poti veni pe lume intr-o familie unita. Tot ce te roaga Mami acum este sa mai astepti putin pana dupa nunta, da?

-Poppy esti gata?

Cele sase domnisoare de onoare intrara pe rand in camera fiecare tinand cate o piesa de imbracaminte. Pai presupun ca nu conteaza daca bebelusul raspunde atata timp cat va mai astepta, nu?

-Hai sa ne casatorim, i-am soptit micutei inainte sa ma ridic de pe scaun.

~In biserica~

Cand Plagiezi Din Greseala......Castigi Dragoste (1D FF)Место, где живут истории. Откройте их для себя