8. Is It Love?

426 27 2
                                    

Poppy P.o.V.

Seara dupa concert si eu si fetele ne simteam mai mult decat obosite asa ca ajunse in camera fiecare s-a dus sa se culce. Numai eu, vesnica infometata, m-am dus sa mananc prima data ceva inainte de somn.

Chiar cand ma pregateam sa ma bag in pat langa colega mea de camera Phoebe cineva s-a gasit sa cicaneasca. Asa ca am deschis usa si pe cine credeti ca am gasit stand cu 2 buchete de trandafiri in fata usii? Exact! Pe Niall  si Liam.

-Hei baieti! Ce faceti aici?ii intreb eu.

-Pai am fost la concertul vostru de mai devreme si vroiam sa va felicitam pentru show, spune Liam.

-Nu cred ca vroiati sa ma vedeti pe mine, totusi aveti 2 buchete de flori. Cred ca stiu pe cine cauta Liam dar tu, Niall, tu pe cine cauti?

Sincer am fost putin geloasa in acel moment, pentru ca eu chiar tin la Niall iar gandul ca el ar pute placea pe cineva din trupa mea care nu sunt eu m-a facut sa ma simt putin… sa spunem ca m-am simtit doar ametita.

-De fapt, eu te cautam pe tine, spune el rosind.

Pe mine? O Doamne, nu imi pasa in ce scop ma cauta dar daca mai roseste o data asa cred ca lesin.

-Pe mine? De ce m-ai cauta pe mine?intreb eu.

-Pai, ma gandeam sa incep sa iti recastig prietenia.Of cat e de dragut cand e… nesigur? Stai putin! Niall nu e niciodata nesigur. El e mereu sigur de tot ce face si tot ce simte.

-Ok. Atunci hai inauntru, ma duc sa o trezesc pe Phoebe si ma intorc. Incercati sa nu fiti zgomotosi totusi, nu as vrea sa se trezeasca si Prue si Piper.

Phoebe dormea ca un prunc atunci cand am intrat eu in camera. M-am asezat pe pat si am incercat sa o scutur usor.

-Pheebs, Pheebs, hai sa te trezesti. Avem vizitatori nocturni.

-Violatori!sari Phoebe speriata.

-Nu violatori surdo! Am zis vizitatori!

-Aaaa… cine este?

-Liam a venit sa te vada iar Niall vrea sa refacem prietenia.

-Adica vrea sa te cucereasca, poate!

-Eu zic sa te imbraci, ca incepi sa delirezi. Niall nu ma vede in acel mod.

-Dar cum te vede atunci?Phoebe isi arunca exasperata mainile in aer. Nu stiu ce alte indicii mai vrei tu dar eu am destule cat sa stiu ca Niall te vede ca mai mult decat o prietena. Pentru numele lui Dumnezeu, a plans atunci cand te-a vazut furioasa pe el! A plans, Poppy! Barbatii nu plang decat atunci cand chiar sufera!

-Phoebe, inceteaza sa imi dai sperante si imbraca-te!

Inapoi in sufragerie, Liam avu grija sa ii dea buchetul de trandafiri lui Phoebe astfel incat o facu sa roseasca. Le statea bine impreuna. Erau amandoi dulci, se meritau unul pe altul.

-Poppy? Niall vine la mine cu buchetul de trandafiri. Acestia sunt pentru tine. Pentru ca ai facut show in seara asta si pentru ca esti o persoana minunata si o prietena pe care toata lume si-ar dori-o.

Eu am luat trandafirii rosind si i-am multumit cu o imbratisare. Era asa de dragut ca… ca… ca mai bine nu va zic ce imi venea sa fac.

-Am o idee,spuse Liam zambind. Ce ziceti de un joc de Adevar sau Provocare?

Oh nu! Nu AdevarSauProvocare!

Cand Plagiezi Din Greseala......Castigi Dragoste (1D FF)Where stories live. Discover now