20. Danielle

294 17 5
                                    

Poppy P.oV.

-Oh, Doamne, Phoebe da-i drumu la par! Phoebe o doare!

-Sa o doara! Nenorocito! Cum indraznesti sa vii si sa imi furi iubitul?

De 20 de minute tot incerc sa ii opresc istericalele lui Pheebs. Din momentul in care a vazut-o pe Danielle s-a napustit asupra parului ei si nu s-a oprit pana cand nu isi blocase mainile in buclele saracei fete.

-Phoebe, lasa-ma sa iti explic! incerca si Liam sa o opreasca.

-Cineva sa opreasca nebuna! urla si saraca Dani.

-Phoebe stop! Nu asa rezolvi o problema!

-Ba da! Omoara cauza si ai scapat!

-TOATA LUMEA DIN ACEASTA CAMERA STOP!

Toti ne-am oprit ca sa ii vedem pe Larry in fata usii uitandu-se la noi. Phoebe ii lasa parul lui Dani in pace ca mai apoi sa isi aseze hainele  si sa se aseze langa mine. Dani doar a fugit in bratele lui Liam si se uita la noi ca la otrava. Ca sa ofac sa se simte mai bine eu i-am zambit si aparent a inteles mesajul pentru ca mi-a raspuns la zambet.

-Ce e cu voi oameni buni?! Tipa Harry. Acum cateva minute Niall si Poppy s-au impact iar voi va ocupati cu bataia?

-Poftim?! Asta cand s-a intamplat?! Poppy, de ce nu ai spus nimic?

Phoebe se uita la mine de parca m-ar fi vazut pentru prima data.

-Pai, nu e ca si cum as fi avut timp sa mai spun ceva… am fost cam preocupata cu… tine. In plus, Harry, tu de unde stii ca ne-am impacat? Abia am iesit din apartament si nu am spus nimanui! Deci cred ca ai niste explicatii de dat!

-Ou…. Eu …. Louis, putin ajutor aici? ii sopteste Harry prietenului sau.

-Scuze frate, esti pe cont propriu acum.

Jur ca daca privirile ar putea avea raze X Louis ar fi avut o gaura cat pumnul sau in mijlocul fruntii.

-Ai tras cu urechea, nu? il intreb eu putin amuzata de situatia in care se afla dar si suparata pe el.

-Nu… chiar. Uite, tu aveai emotii si mi-a fost frica (,) ca nu vei mai intra la el. Dar apoi am auzit ce ai discutatat cu Niall pe casa scarii si am constatat ca va veti impaca asa ca am plecat…

-Harry…

-Bine, bine! Recunosc ca am ascultat pe casa scarii si apoi am ascultat si la usa! Dar a fost doar pentru ca imi era frica sa nu il omori pe Niall!

-Nu sunt chiar atat de violenta…

-O ba da! Spusera toti la unison inclusiv Dani.

Auzind-o vorbind, Phoebe, facu o intoarcere de 180 de grade spre ea si se repezi la parul ei ca un tigru asupra prazii.

-Tu de unde stii? Tu nu stii nimic! Nu ne cunosti! Esti doar o chestie care trece pe aici pentru un timp scurt! O sa vezi ca Liam se va intoarce la mine! LA MINE, ai inteles?! LA MINE!

Din fericire am reusit sa o tin langa mine. Ca sa fim siguri ca va sta locului Niall a venit sa o tina mai bine.

-Stiu pentru ca Liam mi-a povestit totul despre voi, sopti Dani ascunsa in bratele lui Liam cu fata in camasa lui cu carouri.

Cand a vazut ca nimeni nu spunea nimic s-a desprins din imbratisarea lui Liam si s-a uitat la noi.

-Tu esti Poppy, nu? ma intreba iar eu doar am aprobat incet. Tu esti cea de care s-a indragostit Niall.

Ochii mei s-au marit parca mai aveau putin si sareau de la locul lor si m-am uitat la Niall care ma privea in ochi chiar daca obrajii rosii il tradau. Cand l-am vazut un zambet idiot mi-a aparut pe fata. Un zambet pe care nimeni nu l-ar fi putut sterge, nu atata timp cat il aveam pe el langa mine.

-Tot tu esti si cea care ii terorizeaza pe baieti cu regulile si a fost odata numita ‘sotia armatei’.

-Asta a fost cu mult timp in urma… incerc eu sa spun ca sa sterg rosul din obrajii mei.

Baietii ma privira putin cu subinteles iar au abia in acel moment am realizat ca intre timp aparuse si Zayn care o avea la brat pe Perrie. Cand m-au vazut ca ma uitam la ei amandoi au mimat un “Buna” si mi-au zambit.  Perrie mi-a facut si cu ochiul ca mai apoi sa ii arunce o privire scurta si lui Niall. Probabil ca in limba ei asta inseamna ca a vazut ca suntem impreuna. Eu am aprobat iar si mi-am intors privirea spre Pheebs.

Ochii ei aruncau flacari spre Dani. Lacrimile ii brazdau fata lasand urme adanci in pielea ei alba. Isi inclestase maxilarul o grimaza formandu-se pe fata ei. Se vedea ca o durea sa o vada pe celalta create in bratele lui Liam asa ca incerca sa-si directioneze toata ura spre Dani. Chiar imi parea rau, dar ar fi trebuit ca inainte sa se avante cu capul inainte in bataie sa se gandeasca a cui este vina aici.

-Iar tu esti Phoebe…continua Danielle dar Pheebs o opri.

-Nu mai spune! Cum ti-ai dat seama? Au fost pozele de pe internet cu mine si Liam sau poate faptul ca ti-am sarit in cap care m-au dat de gol? Gee I wonder what made you figure it out!

-Pheebs, imi pare foarte rau dar… Liam ma iubeste, si eu pe el. Imi pare rau ca ai fost prinsa la mijloc.

Dani parea o persoana foarte buna. Acum inteleg de ce oamenii spuneau ca sunt facuti sa fie impreuna.

-Cum indraznesti sa ma numesti Pheebs?! Cum poti sa crezi ca eu te-as lasa sa ma numesti asa! Esti doar un ghimpe in talpa de care o sa scap foarte usor! Iar Liam nu te iubeste! Sau cel putin sper, spre binele tau, sa nu te iubeasca asa cum m-a iubit pe mine!

-Phoebe nu face asta! o avertiza Liam, panica simtindu-i-se in voce.

-De ce, Lili? Iti este frica sa nu afle iubita ca in momentul in care ti-am spus ca vreau sa fiu cu tine mi-ai spus ca ma iubesti? Asta vrei sa nu stie? Pai uite ca a aflat! Si sper sa fii fericit, Liam, pentru ca tocmai ce ai transformat o persoana ca mine intr-un MONSTRU! Si nu ma voi opri pana nu voi avea ce vreau... RAZBUNARE!

Cand Plagiezi Din Greseala......Castigi Dragoste (1D FF)Where stories live. Discover now