11. She Owes Him A Kiss

381 24 3
                                    

Phoebe P.o.V.

Nu credeam ce puteau spune Niall si Poppy. Puteam vedea ca Liam nu se simte bine cu ceea ce ei spuneau. Normal ca nu ii convenea daca lui nu ii place asa de mine. Chiar daca mie imi place de el, adica ce sa nu iti placa la ochii, zambetul si personalitatea aia? Asa ca inainte sa mai spuna ceva cei doi nebuni, l-am prins pe Liam de camasa si am inceput sa il trag dupa mine in camera mea.

-Sunteti teribili! Sa vad unde dormiti voi acum! HaiLiam, sa ii lasam pe glumetii astia sa isi faca patul.

Liam nu parea sa fie deranjat de faptul ca vom dormi in aceeasi camera.

-Deci… sa iti spun cum vom face. Eu voi lua salteaua de plaja pe care Poppy o cara mereu dupa ea chiar daca nu avem o plaja in acea tara si  o voi aranja ca pe un pat. Apoi tu te vei culca in pat iar eu pe saltea. OK?

-Pai, nu. Nu e OK deoarece noi trebuie sa dormim in acelasi pat, spuse el serios.

Ce vroia sa zica? Credeam ca el e altfel, ca nu se imprieteneste cu fetele doar ca sa le bage in pat.

-Poftim?! Scuza-ma, dar ceea ce ai spus mai devreme este total infricosator.

-Imi pare foarte rau. Trebuia sa  formulez propozitia intr-un alt mod. Ma refer la provocare. Trebuie sa dormim impreuna.

-Ahaaaa… acum mi-am amintit! Da… atunci ma duc pana la baie. Pana atunci sa te schimbi, OK?

In baie dupa ce am facut… treburile din baie, doar nu vreti sa va descriu si asta… am inceput sa ma gandesc la tot ce se intamplase pana acum. Liam era dragut iar eu am sarit repede la concluzii. Cred ca acum crede probabil ca eu sunt cine stie ce nebuna. Oricum, asta este.

Inapoi in camera Liam se uita la televizor aproape adormit.

-Credeam ca ai adormit deja.

-Te-am asteptat pe tine, spune el si zambeste.

M-am dus si m-am bagat sub plapuma dar nu am putut adormi. Dupa un timp televizorul s-a inchis si Liam a inceput sa sforaie putin. Eu insa nu puteam dormi. Mi-am luat telefonul si i-am inchis volumul apoi am intrat pe Twitter. Acolo am gasit sute de mesaje de la fanii care aflasera de certurile dintre noi si Little Mix U.K. Am dat cateva mesaje inapoi si cand am inchis in sfarsit telefonul era deja aproape 4 si jumatate dimineata. M-am intors pe o parte si am simtit niste brate traganu-ma mai aproape. Se pare ca Liameste mai confortabil decat credeam.

*************************************************************

De dimineata am fost trezita de Liam care imi soptea ceva la ureche:

-Phoebe! Trebuie sa te trezesti sa ii vezi pe Niall si pe Poppy cum dorm.

Cand am auzit si Niall si Poppy in aceeasi propozitie am sarit in picioare si m-am repezit spre hainele din dulap. Mi-am luat repede o rochie albastra pe mine si balerinii albi si am intrat in baie.

Cand Plagiezi Din Greseala......Castigi Dragoste (1D FF)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang