14. Sexy, Naughty, Bitchy Me...

433 20 3
                                    

Phoebe P.o.V.

Sunt asa de fericita ca Poppy si Niall sunt in sfarsit impreuna! Nu de alta dar daca Niall nu ii zicea mai repede lui Poppy ce simte cred ca m-as fi dus chiar eu sa ii spun. Acum ca nu mai am treaba incercand sa ii fac pe astia sa fie impreuna pot si eu sa ma concentrez pe ceea ce este adevarata mea problema: LIAM. Nu stiu cum sa fac sa ii arat ca eu nu sunt tocmai fata care sa poarte fuste lungi, pantaloni sau costume de ski  daca nu e iarna. Eu nu ascult de nimeni si nu imi place cand ceilalti imi spun ce sa fac. In schimb el este dulce, grijuliu si decent. Daca nu ma imbrac ca o lucratoare pe centura asta nu inseamna ca gandurile mele au ceva in legatura cu decenta. Imi este frica ca lui s-ar putea sa nu ii placa o iubita cu fusta un deget sub fund sau cu rochie care sa acopere doar strictul necesar sau cu bluze care le provoaca barbatilor sindromul “pantalonilor stramti”. Cred ca voi lua sfatul lui Poppy si ii voi spune ceea ce simt si ceea ce cred prin modul meu special. Ii voi CANTA.

*************************************************************

Nu am mai avut asemenea emotii de cand ma stiu inainte sa cant. Am vorbit cu fetele si au zis ca ma vor ajuta. Poppy si Niall il tin ocupat pe Liam iar Piper a pregatit o sucursala londoneza a clubului ei P3 pentru a putea canta acolo. Cat despre Prue, aceasa a stat azi cu mine sa ma ajute sa aleg cu ce sa ma imbrac sau cu ce o sa cant. Cu cantatul nu a fost cine stie ce greutate dar hainele mi-au dat cateva emotii.

-Tu vrei sa ii arati cine esi cu adevarat!spune Prue. Nu trebuie sa te imbraci ca o maicuta! Incearca ceva mai provocator!

-Dar, daca o sa creada ca cine stie ce show fac eu acolo si o sa fuga? Nu vreau sa il sperii!

-Stai linistita ca daca o sa te vada o sa uite ca esti aproape dezbracata si o sa stea sa saliveze, ca toti barbatii de altfel. Sau ai putea sa faci ca Taylor Swift la Brit Awards, spune ea si continua sa se plimbe (la propriu) prin dulapul meu.

-Nu prea se potriveste melodiei. Cred ca ma imbrac cu rochia aia a mea care e doar in locurile unde ar trebui sa acopere cate ceva si in rest transparenta. Aia imi place mie cel mai mult!

-Cred ca ar fi o idee buna. Stii ceva, Phoebe? E chiar geniala! Si sa uiti accidental sa iti pui si sutien si va fi perfect! Si sa iti pui pantofii aia cu tocuri de 15.

-Care? Ca am mai multi.

-Aia albi.

-Prue! Ti-a zis vreodata cineva ca trebuia sa te faci sfatuitor personal in materie de moda?

-Nup.

-Atunci iti zic eu acum! Prue?

-Da?

-Trebuia sa te faci sfatuitor personal in materie de moda!

-Acum ca am stabilit asta putem sa trecem la partea in care tu repeti melodia?

-Sigur!

*************************************************************

Oh Doamne! Am atat de multe emotii! Melodia este ‘Sexy, Naughty, Bitchy Me’ de la Tata Young. Stiu melodia ca propria palma, nu asta ar fi problema, dar faptul ca eu chiar voi canta aceasta melodie pentru Liam ma face sa ma gandesc la ceea ce e mai rau. In fine, trebuie sa ma adun si sa merg langa scena pentru ca mai sunt doar 2 minute si eu intru.

-Gata Phoebe?ma intreaba Piper.

-Nup.

-Dar vei fi gata?

-Nup.

-Mai vrei sa canti?

-Nup.

-Stii, Phoebe, ‘Nu’ nu este chiar un mod de a spune da! spune Prue care aparuse si ea de nicairei.

Cand Plagiezi Din Greseala......Castigi Dragoste (1D FF)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ