15. True Love

390 19 5
                                    

Stateam pe canapea in a patra noastra zi de stat in Londra. Niall ma tinea in brate si ne uitam la Grease. Acum incep sa inteleg de ce ii placea filmul ala. Era destul de… OK. Bine, recunosc! Nu imi prea placea filmul acela dar stateam cu Niall pentru ca stiam ca mai aveam doar o singura zi si apoi plecam in Stockholm. Trebuia sa discut cu el despre acest lucru dar mai tarziu. Din fericire filmul parea sa fie pe sfarsite iar Niall incepea sa se miste.

-Poppy?il aud eu.

-Da?

-Trebuie sa vorbim, spune el serios. Tu o sa pleci iar eu nu stiu ce voi face fara tine.

-Niall, nu trebuie sa gandesti asa. Voi fi plecata dar vom vorbi mereu. Iti voi trimite mesaje si te voi suna!

-Dar tot imi va fi dor de tine, spune Niall.

Capul sau era plecat si vocea ii era inecata de lacrimile ce amenintau sa ii cada. Vazandu-l parca imi venea sa imi dau palme. Cum poate sa mi se intample numai mie asta? Tot ce imi dorisem era o realtie care sa dureze. Si stiusem de la inceput ca asta se va intampla dar refuzasem sa ma gandesc la viitor. Dorisem sa gandesc in prezent.

-Niall? Putem te rog sa nu ne gadim la ceea ce se va intampla peste 24 de ore si sa ne bucuram de mometele astea? Cine stie cand mai apucam sa stam impreua dupa ce vin Liam si Phoebe din plimbare si Prue si Piper de la mall?

-Ai dreptate, spune el si ma saruta usor. Nu ar trebui sa ma gandesc la ceea ce se va intampla.

Isi sterse lacrimile de pe obraji si ma lua de mana.

-Ce zici daca am merge sa ne plimbam acum?

-Sigur. Asteapta doar sa merg sa imi iau geanta si sa le las fetelor un mesaj.

Ajusa in camera m-am lasat pe vine sprijiita de usa si am incceput sa plang. Nu realizasem pana acum cat de dor o sa imi fie de acest spiridus, sau cat de greu imi va fi sa ma despart de el. Imi intrase pe sub piele iar eu il lasasem. Si nu regretam nici macar o secunda deciizile luate.

-Poppy, esti bine?il aud pe Niall in spatele usii.

-Dap, spun eu si imi sterg lacrimile. Nu imi gasesc poseta dar vin imediat.

-Ok, te astept in fata hotelului in masina.

In 10 miute am reusit sa ma calmez si sa merg la Niall in masina.

-Acum ca ai reusit sa ajungi imi poti spune te rog ce s-a intamplat cu adevarat in spatele usii?

-Of! Nu iti pot ascunde nimic, nu-i asa? Il intreb eu zambind.

-Nup, nu poti!

-Cred, ca doar imi este frica sa ma gandesc la ceea ce se poate intampla dupa ce plec. Ca poate tu iti vei gasi pe altcineva care sa fie statornica si mult mai frumoasa.

Cand ma auzi Niall opri masina pe marginea drumului si se intoarse spre mine cu o fata care emana seriozitate.

-Te rog sa nu mai zici asta! Tu te subestimezi si mie nu imi convine! Esti frumoasa in felul tau! Ai inteles! Vrei sa stii ceva? Pentru mine esti cea mai frumoasa fata din lume! Nimeni nu se compara cu tine! Clar?

Am aprobat incet iar el s-a intors la drum. PriveamLondra pe geam. Era o zi tipica. Ploua incet dar in acelasi timp era destul de caldut pentru o plimbare sub umbrela.

-Am o idee, spune Niall si imi zambeste. Da-mi putin telefoul tau.

Eu am facut cum mi-a spus si i-am dat telefonul. Oare ce mai planuia acum?

-Alo? Piper? SuntNiall. Nu conteza de ce te sun dupa telefonul ei. Da, Piper, Poppy e bine. Nu, nu am plecat nicaieri fara sa va anuntam! Piper! Asculta-ma! Vreau imi rezervi scena pentru un cantec diseara la club. OK, iti dau detaliile mai tarziu. Ok, mersi mult. Pa.

Cand Plagiezi Din Greseala......Castigi Dragoste (1D FF)Onde histórias criam vida. Descubra agora