26. The Moment Everything Changed

255 21 10
                                    

Phoebe P.o.V.

Nu inteleg ce placere gasesc Poppy si Niall in a ma chinui. De ce nu inteleg si ei odata ca nu simt nimic pentru Harry. Este un copil rasfatat si plin de fite. 

Nu spun ca nu ma atrage fizic. As fi nebuna sa spun nu unui corp ca ala dar daca ar avea alt creier ar fi cu mult mai bine. Fiecare pas pe care il face, fiecare cuvant pe care il spune, fiecare privire pe care mi-o arunca in treacat imi face inima sa bata nebuneste. Si asta este incredibil de enervant. 

Ochii lui verzi mi-au ramas in cap si nu pot sa ii mai scot. Fiecare barbat pe langa care trec pe strada are ochii lui.

Buclele lui sunt vesnic prezente. Ce pot spune, buclele lui sunt mult mai frumoase ca ale mele. Ii dau aura de inger pe care buclele mele atat de dese si mici parca o indeparteaza. 

Gropitele lui care ii incadreaza zambetul atat de dulce ma enerveaza cel mai tare. Doar un zambet si toti ii cad la picioare. Ar putea conduce lumea cu ele. 

Itr-un cuvant Harry este perfect. Perfectiunea aceea care te scoate din minti si care te face sa te urci pe pereti pentru ca tu nu o ai. 

Bine ca stau sa ma gandesc la idiotul asta cand cafeaua mea da in clocot deja  in bucatarie. M-am ridicat lenesa de pe canapea si am mers in pasul melcului insarcinat pana in bucatarie. 

Dupa ce am ridicat ibricul de pe  aragaz mi-am scos laptele si zaharul din dulap si am inceput sa le amestec. Amestecam incet si suflam ca sa se mai raceasca. Am incercat sa gust dar lingura prea fierbinte mi-a ars limba.

-Firar!

Am fugit repede langa chiveta si am luat apa rece intr-un pahar. Dupa ce am baut tot paharul limba mea tot ardea. Se pare ca va trebui sa beau o cafea pusa la frigider. Si asta am si facut. Am pus-o la frigder si am dat sa ies din bucatarie. Am deschis usa larg dar ea s-a lovit de ceva.

-Oh Doamne!

Asta e cumva... Harry? M-am uitat in spatele usii ca sa il vad pe cret intins pe jos vaitandu-se.

-Oh Doamne Harry! Imi pare atat de rau! Te simti bine?

-Tu ce crezi?! se rasti el la mine.

-Imi pare rau!! Hai sa te ducem pe o canapea.

L-am ajutat sa se ridice si l-am sprijinit de mine pana la canapeaua din sufragerie unde l-am intins. Eu m-am asezat langa el si nu ma mai opream din scuze. Daca stau acum sa ma gandesc nici nu stiu de ce imi ceream scuze. Era probabil din cauza  stresului.

-Harry, ce pot sa iti aduc? Daca ai sti cat de rau imi pare! Of Doamne Haz, dar ce cautai in spatele usii? Iti dai seama daca te-as fi lovit mai tare? 

-Phoebe doar pune te rog stop! Deja ma doare capul de la, cel mai probabil, o contuzie cerebrala nu mai trebuie sa ma bati si tu la cap!

-Da, ai drepatate. Imi pare atat de rau!

-Femeie! Doar ajuta-ma sa ma ridic.

I-am luat mana si dupa ce l-am sustinut cu cealalta mana spatele am inceput sa il ridic incet pana cand a ajuns sa stea in fund. Atunci m-am asezat si eu langa el si l-am cuprins intr-o imbratisare de urs.

-M-ai speriat atat de tare! 

El isi puse mana pe talia mea si ma aduse la el in brate.

-Stai linistita, nu a fost vina ta.

Cu bratele tot infasurate in jurul gatului sau mi-am sprijinit capul pe pieptul sau. Harry isi ridica o mana de pe talia mea si imi ridica capul cu ajutorul ei. Acum ochii lui verzi ma priveau atat de atenti, de parca numai eu existam pe pamant. Si ma simtem a naibii de bine. Incetul cu incetul Harry incepu sa imi cante.

”I'll say that I hate a song,

Then you'll go request it the whole night long

Some people say it's so wrong but even when we fight,

Girl, you turn me on

We make up and we break up all the time”

Cantecul ala ma facu sa zambesc. Era atat de adevarat.

Harry imi zambi si se apropie de mine pana cand buzele noastre se conectara. La inceput nu am reactionat dar apoi am realizat ca nu ma pot opune. Simteam ceva. Simtisem ceva din momentul in care ne-am intalnit in blocul lor. Era mai mult ca o simpla atractie fizica. Era dragoste.

Asa ca am raspuns sarutului. Buzele noastre se contopeau. Sarutul lui era ca un drog. Ma facea sa vreau tot mai mult. Si asta nu era bine. 

Trebuia sa ma opresc! Eu nu simteam nimic pentru Harry Styles! Si daca simteam atunci trebuia sa ma opresc!

M-am desprins brutal din sarut ridicandu-ma din bratele lui.

-Uita tot ce s-a intamplat Styles! Nu am simtit si nici nu voi simti vreodata ceva pentru tine! Doar URA pura!

Cand Plagiezi Din Greseala......Castigi Dragoste (1D FF)Where stories live. Discover now