19. The Talk And The Meeting With The Devil

329 19 6
                                    

Punctul De Vedere Al Autorului

-Chiar trebuie sa facem asta? intreba Phoebe pentru a nu stiu cata oara.

Ea si Poppy stateau in masina in fata blocului celor de la One Direction. Asa cum promisese, Poppy avea de gand sa vorbeasca cu Niall si sa isi rezolvele problemele. Singura problema era ca nici ea nici Phoebe nu reuseau sa intre in acel bloc. LuiPhoebe ii era greu sa se gandeasca ca s-ar putea intalni cu Liam, cu care nu vorbise de cand aflase despre Danielle, iar lui Poppy ii era greu sa isi imagineze o conversatie cu cel care i-a frant inima si i-a aruncat-o pe geam fara nicio remuscare.

-Da Phoebe, o vom face. Si tu vei veni cu mine indiferent ca vrei sau nu.

-Dar daca ma intalnesc cu ‘Stim-noi-cine’? Ce o sa fac? Tu iti dai seama? Nu vreau sa il mai vad in viata mea! Niciodata!

-Am inteles, nu trebuie sa tipi. Nu o sa te intalnesti cu L…

-Nu ii spune numele!

-Intr-un sfarsit tot trebuie sa ii spui numele. Si va trebui sa te si intalnesti cu el, fie ca vrei sau nu.

-Ba nu, nu trebuie! Voi face ce vreau nu ce vor altii. El a fost un nenorocit si m-a inselat, el trebuie sa ma caute iar eu trebuie sa il ignor, asa trebuie, este firesc, natural,… cum vrei sa ii mai zici.

Phoebe se mai uita odata spre bloc si se aseza mai bine in scaunul de masina. Nu avea de gand sa se duca acolo! Nu daca exista posibilitatea de a se intalni cu Liam, nu inca. Daca Poppy avea de gand sa se intalneasca cu Niall, soarta! Sa se duca sa vorbeasca cu el si daca e nevoie sa faca si vreo 10 copii. Ei chiar nu ii pasa.

Cat despre Poppy, aceasta incerca sa para curajoasa pentru prietena sa. Nu stia ce o sa vorbeasca cu blondul cand il va intalni. Era foarte ingrijorata de ceea ce ar putea afla de la Niall. Nu vroia sa stie de ce a mintit-o pentru ca era evident, Zayneste prietenul lui, trebuia sa il ajute, asa ca a decis ca e mai bine sa se joace cu inima mea decat sa isi piarda prietenul. Era timpul sa intre. Daca mai statea mult acolo probabil ca ar fi pornit masina si ar fi plecat. Trebuia sa se hotarasca ce trebuie sa faca.

-Phoebe, eu intru, iar tu vii cu mine.

-Eu? De ce? Hai Poppy, lasa-ma sa stau aici. Puteti sta cat vreti, nu ma deranjeaza, doar te rog lasa-ma aici!

-Nici nu ma gandesc! Tu vii cu mine si cu asta basta!

Spunand asta, Poppy ii desfacu centura lui Phoebe si alerga sa ii deschida usa. Inainte ca Phoebe sa poata sa protesteze era trasa de mana spre scara blocului.

-Ce numar a spus?o intreba Poppy.

-Cred ca era 35 pentru Niall… stiu ca fiecare dintre ei si-a ales cate un numar… Harry si Louis stau la 69, Zayn si Liam parca mai stau impreuna, la numarul 08.

-Ai dreptate! DarNiall nu statea cu Liam?

-Am zis sa nu ii mai zici numele!

-Scuze, scuze! Dar eu asa stiam!

-Si ai mare dreptate. DarLouis a spus ca dupa ce L… domnul-fara-creier a facut stim noi ce cu creata-nenorocita-hoata-de-iubiti Niall s-a suparat si l-a trimis sa stea cu Zayn. Cica l-a deranjat in primul rand ca Liam-cap-de-pluta nu te-a ascultat, in al doilea rand ca a ranit-o pe cea mai buna prietena a ta si in al treilea rand ca a distrus o realtie chiar daca el l-a sfatuit de mult ce sa faca. Intr-un cuvant, chiar si cand s-a suparat pe Liam, a facut-o tot cu gandul la tine.

-In primul rand cred ca Louis te-a mintit si in al doile rand cum reusesti sa ii eviti numele inlocuindu-l cu porecle?

-Pur si simplu… nu stiu… Hai sa mergem, ok?

Cand Plagiezi Din Greseala......Castigi Dragoste (1D FF)Where stories live. Discover now