5. Good Morning Sunshine

472 25 0
                                    

Poppy P.o.V.

A doua zi de dimineata am fost trezita de razele soarelui care patrundeau printre perdelele de culoarea ciocolatei cu lapte. Nu stiu de ce alesese fratele meu culoarea aia dar nu aveam de ce sa ma plang avand in vedere ca de fiecare data cand intram la el in camera ma simteam ca in “Charlie si fabrica de ciocolata”.

Cand m-am intors cu spatele la geam un zambet mi s-a intiparit pe fata. James inca mai era acolo. Ce dragut este cand doarme! Viitoarea lui iubita va fi o fata foarte norocosa.

Incerc sa ma ridic de pa pat dar o mana ma trage inapoi pe spate si niste brate ma cuprin strangandu-ma aproape de un piept puternic.

-James… ma cheama natura!

-Mdea… Buna dimineata si tie Poppy, spune el si ma strange si mai tare in brate.

-Omule! Am nevoie de aer!

-Iar eu am nevoie de o perna pe care sa o strang in brate, dar apparent nimeni nu va primi ceea ce vrea asa ca taci si nu te mai misca.

-Am precizat faptul ca am o vezica extreme de mica? E cam de marimea unei nuci deci cred ca ar fi bine sa imi dai drumul!

-Uff… esti asa de uracioasa de dimineata, spune el si fuge spre baie.

-James! Iesi afara! Eu sunt cea cu vezica de marimea unei nuci, nu tu!

-Asta este… gaseste-ti o alta baie ca la mine o sa mai dureze ceva timp.

Uff… imi vine sa il omor! Noroc cu fratele meu care atunci cand cumparase casa impreuna cu baietii a avut grija sa mai proiecteze o  baie si  o bucatarie pentru atunci cand sora lui iubita vine in vizita. Asa ca in momentul cand James a decis ca nu se mai poate tine pana la capatul holului eu am luat-o la goana, aproape daramand un Kendall jumatate adormit care se indrepta si el spre aceeasi camera cu mine.

-Scuze Kendall!strig eu in timp el se uita la mine ametit!

In sfarsit ajung si eu in baie. Imediat dupa ce imi fac un dus lung realizez ca nu am haine cu care sa ma imbrac. Din fericire vocea lui Logan se auzea de dupa usa inchisa a baii.

-Logan!tip eu ca sa fiu sigura ca ma aude.

-Ce vrei?il aud venind si lipindu-si urechea de usa.

-Imi poti aduce te rog hainele de la tine din camera?

-Si de ce as face asta?intreaba el vizibil iritat de faptul ca eu imi uitasem lucrurile in camera.

-Pai eu am aici un prosop. Si e scurt ceea ce e bine avand in vedere ca mie stii bine ca nu imi e rusine sa arat ceea ce am. Dar intrebarea este: chiar vrei ca sora ta sa se plimbe printr-o casa plina de baieti fara prietene imbracata intr-un prosop care abia ii acopera fundul?

Dar inainte ca Logan sa poata raspunde trei voci se aud tipand:

-Da!! Logan, ai auzit fata… are cu ce sa se imbrace.

Abia m-am putut abtine sa nu rad cand l-am auzit pe Logan impartind cateva palme dupa ceafa ca mai apoi sa strige astfel incat eu sa il aud:

-Bine punctat sis'!

Nici nu am apucat sa imi prind parul intr-o coada mai buna ca o mana a si intrat prin deschizatura usii.

-Ia-le mai repede pana nu vad ceva ce o sa regret!

Si daca ar vedea, ce? Parca atunci cand eram un bebelus nu o ajuta pe mama la schimbatul de dinainte de baie. Am pufnit si am smuls hainele din mana sa. Dupa ce am avut grija ca toata tinuta mea sa fie perfecta verificand inca o data coada din moalele capului adaugand inca doua clame pentru sustinere am iesit si eu din baie gasindu-i pe Carlos, James si Kendall aliniati in fata usii.

-Nici un prosop?intreba Carlos dezamagirea fiind intiparita pe fata sa.

Eu doar am zambit si am avut grija sa ii imbratisez pe fiecare. Aparent asta i-a facut sa se simta mai bine.

-Asa, acum ca va simtiti mai bine cine imi spune ce avem la micul dejun? Mor de foame!

-Ca de obicei, o aud pe Prue tipand.

Nu credeam ca vreuna dintre ele s-a trezit. Ele se scoala mereu pe la pranz.

-'Neata fetelor! Ce mai faceti?le intreb eu zambareata.

-Noi? Ce faci tu? La cum te stiu credeam ca deja ai devorat toata bucataria, inclusiv mobila!

-Avem alte treburi deocamdata!zic eu si ma asez pe una din canapele chemand-o pe Phoebe langa mine. Paige a spus ca ne suna si la ce ora arata ceasul ar cam fi timpul sa ne sune telefoanele.

Fetele se asezara si ele langa noi. Am ramas tacute astptand sa se intample ceva. Cred ca toate speram sa ne sune Paige si sa ne spuna ca totul fusese doar o gluma tampita. Dar ceea ce vroiam noi si ceea ce s-a intamplat cu adevarat nu au nici o legatura. Pe la ora 10 mult asteptatul verdict a venit cand telefonul meu a inceput sa sune.

“Elevate a little higher

Let's throw a party in the sky

And celebrate…”

-Stati asa! Ii aud pe baieti tipand.

-Nu raspunde inca! Vreau sa aud tot, spune fratele meu idiot si se aseaza pe cealalta canapea. In doar 2 secunde Carlos, Kendall si James erau si ei intinsi pe jos/canapea asteptand sa raspund.

-Buna Paige, esti pe difuzor.

-Buna Poppy, fetelor, oricat de mult as vrea ca acest apel sa va dea o veste buna mi-e frica ca acest lucru nu se poate. Asa cum am spus si aseara m-am documentat si apparent adevarul este de partea britanicilor de aceasta data. Din pacate mai exista o trupa Little Mix in Marea Britanie.

-Deci asta este, fetelor!spun eu cu lacrimi in ochi, privind in gol. S-a dus si trupa noastra. Cum au vazut ca incep sa plang si James si Phoebe au venit langa mine si m-au imbratisat.

-Nu mai zice asa, Poppy! Mai  avem o sansa daca facem plangere primele, ceea ce am si facut azi la prima ora.

Cand am auzit ca a facut plangere deja am rasuflat usurate. Tot ce mai trebuie sa facem acum este sa asteptam sa primeasca plangerea si sa ne intalnim cu ele pentru a ajuge totusi la un consens.

-Eu am acum treaba cu avocatii firmei dar va voi suna daca mai e ceva.

Si cu asta stresul meu a disparut partial. Tot ce sper este sa nu fim nevoite noi sa ne schimbam numele.

Cand Plagiezi Din Greseala......Castigi Dragoste (1D FF)Where stories live. Discover now