90 Dalis

498 52 5
                                    

Harry P.O.V.

Kažką išgirdau lauke. Tiksliai nežinojau kas tai, bet skambėjo lyg šurmulys ir greit pašokau nuo sofos. Louis taip pat atsistojo, švelniai patraukęs ir paguldęs ant sofos Eleanor. Susirūpinusiomis akimis jis pažvelgė į mane.
-Ką?!-tarė, apsižvalgydamas, lyg bandydamas kažką rasti. Susiraukiau, kai bandžiau daugiau išgirsti, bet garsas prislopo.
-Sara vis dar lauke?-paklausiau. Louis linktelėjo, o jo akys išsiplėtė. To užteko, jog pradėčiau bėgt link durų. Girdėjau, kaip kiti vaikinai atsikelia, bet nebekreipiau į tai dėmesio. Išbėgau pro duris, palikdamas jas praviras, bet Louis jas uždarė. Pirmas dalykas kurį pamačiau, tai buvo juodas šiukšlių maišas prie vartų. Pažvelgiau į kelią, bet ten jos nebuvo ir tada išgirdau garsus. Apėjau namą sekdamas juos, bet sustojau, kai tik ją pamačiau. Louis taip pat sustojo už manęs ir išgirdęs šurmulį name, po akimirkos pamačiau vaikinus stovimčius už manęs. Jų veide iškart pasirodė nerimas, kai jie išvydo vaizdą priešais save. Ta kalė grįžo ir smaugė Sarą. Ji ketina ją kraugeriškai nužudyti ir tikrąja to žodžio prasme.
-Paleisk ja, tu kale!-suklykiau, o ji tik išsiviepė. Ji patraukė Sara nuo sienos ir laikė priešais save, o jos rankos vis dar buvo ant Saros kaklo. Beviltiškai stebėjau, kaip ji sušnibžda Adriannos gniaužtuose. Siaubinga žinoti, jog nieko negaliu padaryti. Jei prieisiu arčiau Adrianna ja nužudys, bet jei aš nieko nedarysiu, ji taip pat ja nužudys. Ką po velnių man daryti?! Išgirdau, kaip kažkas aiktelėjo už mūsų ir atsisukęs pamačiau stovinčias merginas šokiruotimis veido minomis. Adrianna išsišiepė. Pastebėjau, jog Perrie ir Eleanor gynybai laikė virtuvinius peilius. Negi jos nežino, kad paprastas virtuvinis peilis nesustabdys senos vampyrės?
-Grįžkit vidun!-Liam sušnypštė joms. Jos tik papurtė galvas, po truputi priartėdamos prie mūsų, tad dabar jos stovėjo šalia manęs ir vaikinu. Mano žvilgsnis vėl grįžo prie Adriannos ir mečiau piktą žvilgsnį, kai ji dar kartą stipriau suspaudė Saros kaklą. Jos purpurinės akys nužvelgė mus ir jos antakiai pakilo, kai pamatė merginas. Ji turėjo šiek tiek nustebti, bet tada ji sukikeno.
-Sveiki dar karta, džentelmenai!-nusijuokė.-Ir sveikos, merginos!
Akies kampučiu pažvelgęs į Danielle pamačiau, kaip ji numetė piktą žvilgsnį Adriannai. Ši mergina tikrai drąsi. Prieš man ką nors padarant Adrianna palenkė Saros galvą atgal ir nužvelgė jos kaklą savo velnišku žvilgsniu. Ji išsišiepė, parodydama savo iltis. Sara tik suinkštė, o kai mūsų akys susitiko jos skruostais lėtai pradėjo riedėti ašaros. Norėjau pribėgti ir ištraukti ją iš Adrianna gniaužtų, bet žinau jog tai neįmanoma. Ji žymiai greitesnė ir stipresnė, negu aš ir vaikinai kartu sudėjus. Mes neturime jokių šansų prieš ją. Praeitą kartą mes ją užpuolėm ir Sara vos nemirė. Tik ne vėl! Adrianna papurtė savo galvą.
-Tsk, tsk, tsk.
-Prašau nieko nedaryk jai,-maldavau, o mano akyse jau kaupėsi ašaros, bet ji net nepažvelgė į mane. Ji toliau su šypsena apžiūrinėjo ant Saros kaklo esančias mažas įkandimo žaizdas.
-Praeitą kartą ji išgyveno... Ir tai buvo maža mano klaidelė. Pasirodo ji vis dar savo organizme turėjo vampyrų kraujo nuo tavęs, Styles. Tai užgydė jos žaizdas,-Adrianna sumurmėjo, apsilaižydama savo lūpas. Ji patempė Saros plaukus, o Sara susiraukė nuo tokio šiurkštaus gesto.
-Hey, Harry? Kaip ten tavo dainoje? 'Baby, you light up my world like nobody else?' Yeah?-Adrianna staiga paklausė. Linktelėdamas, piktai pažvelgiau į ją, o ji tik išsišiepė.
-Taip,-atsakiau. Išgirdau, kaip už manęs vaikinai sujuda.
-Tai Sara vienintelė, kuri apšviečia tavo pasaulį?-Adrianna vėl paklausė, bet tada jos veido mina pasikeitė į nustebusia.-Užuodžiu... mylėjimosi kvapą joje.
Jaučiau, kaip mano skruostai išrausta ir atsikosėjau. Pamačiau, kaip Sara pavarto akimis ir prikanda lūpą, kol Adrianna ir toliau laikė jos plaukus. Kūrėja laisva ranka paglostė Saros plaukus su vis dar šypsena veide.
-Nagi, tai ji vienintelė, kuri apšviečia tavo pasaulį?-Adrianna suurzgė. Linktelėjau, taip atsakydamas į jos klausimą.
-Aw, kaip miela. Girdėjai tai, Sara? Tu apšvieti maža Harry pasaulį!
Sara tik vėl pavartė akimis, bet poto jos rudos akys sutiko mano žalias. Pastebėjau baimę ir siaubą jos akyse, o jos ašaros riedėjo skruostais.
-Tu neturėtum palikti įjungtos šviesos, Harry. Tai švaisto elektra,-Adrianna sumurmėjo ir pažvelgė į mane pirmą kartą nuo tada kai palenkė Saros galvą. Ji dar labiau suspaudė savo gniaužtus. Žengiau žingsnį pirmyn, bet Zayn padėjo ranką man ant peties. Jis papurtė galvą ir patraukė mane atgal. Piktai pažvelgiau į jį. Kodėl jis man nepadeda apsaugoti Sara nuo jos?
-Oh, žiūrėkit!-Adrianna nusijuokė.-Harry paliko savo švieselę įjungta!-jos rankos paliko Saros gerklę ir stipriai sugriebė jos pečius. Ji suleido nagus į Saros pečius, o ji suklykė, kai kraujas pasirodė mažose žaizdelėse.
-Palik ją ramybėje... Prašau!-maldavau, susiraukdamas, kai Adriannos rankos keliavo prie Saros kaklo. Atrodė jog ji ruošiasi pasmaugti ją, kai jos pirštai vėl apsivijo jos kaklą.
-Gal tiesiog leisk... Paiimti jungiklį?-Adrianna tarė ir viena ranka greitu judesiu trenkė Sarai.-Ir išjungti jį.
Atrodė visas vaizdas sulėtėjo, kai kurtinantis brakštelėjimas suskambo nakties ore. Jaučiau, kaip mano kvėpavimas sustoja ir mano akys įsiplečia, kai stebėjau vaizdą priešais save. Adrianna akimirkai pakėlė Sarą, plačiai nusišypsodama man ir paleido ją. Jos kūnas nukrito ant žemės priešais vampyrę, o jos akys užsimerkė ir oda išbalo. Girdėjau, kaip visi už manęs aikteli ir Liam žengė žingsnį, o jo akys taip pat įsiplėtė. Nepajaučiau, kaip krentu, kol kažkokios rankos nesugavo manęs. Tik jaučiau, kaip ašaros kaupiasi mano akyse ir rieda veidu žemyn.
-Sara...-sušnibždėjau, stebėdamas jos nejudantį kūną. Ne. Tai nutiko ir praeitą kartą. Ji nemirė, ji vis dar gyva. Jai viskas gerai! Bet tada prisiminiau tą siaubingą garsą, kai Adrianna trenkė jai ir staiga viską susivokiau... Ji sulaužė Saros kaklą.... Niekas negali jos išgelbėti, net jei tai ir skamba tikrai šiurpiai. Negi... Negi ji išėjo?

Bad BloodHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin