58 Dalis

663 47 0
                                    

Niall's P.O.V.
-Tu turbūt juokauji, tiesa?-paklausiau ir ji papurtė galvą. O, Dieve. Aš negaliu patikėt, kaip jis galėjo jai sakyti tokius dalykus.-Kodėl jis taip pasakė?
-Mes prižadėjome vienas kitam sakyti tiesą ir nemeluoti, taigi jis papasakojo ką man jaučia,-tarė ir pavartė akimis.
-Ir tada tiesiog pasakė tai?!-paklausiau, o ji linktelėjo.
-Taip, ir dalykus apie, kaip išsausinti mane... er, ir tokios jo emocijos viską apsunkina,-ji tarė ir aš linktelėjau.
-Oh,wow,-tariau šokiruotas. Jis jai pasakojo, kaip labai nori su ja 'pasimylėt'.-Ir kaip jo emocijos viską apsunkina?
-Na, jis sakė nežino ką tiksliai man jaučia..-tarė atsitraukdama.
-Gerai, tai smulkmena Sara.. Bet ką tu jauti jam?-paklausiau. Mano klausimas užklupo ją netikėtai, nes ji greitai nusuko žvilgsnį ir pradėjo sukioti savo pirštus.
-Man, er, patinka jis, kaip draugas, ir taip.. jis mielas vaikinas. Kartais,-ji sumurmėjo paskutinį sakinį, o aš linktelėjau, paimdamas jos ranką.
-Jei kada norėsi apie tai su manimi pašnekėti, tada noriu, kad žinotum, jog aš čia dėl tavęs,-tariau ir ji truputį sukikeno.
-Šie žodžiai nuskambėjo pažįstamai,-tarė šypsodamasi.
-Ką?-paklausiau.
-'If I let you know, I'm here, for you'-ji sudainavo mano partiją iš Little Things ir aš linktelėjau. Oh, yeah, ji teisi!
-Na, pažiūrėk kas jau išmoko mūsų dainas,-nusijuokiau ir ji linktelėjo.
-Harry sudainavo tai vieną naktį, kai galvojo, kad miegu,-tarė, o aš linktelėjau. Žinoma, jis tai padarė..
-Jis jau leido tau paklausyt albumo?-paklausiau ir ji pritariamai linktelėjo, su plačia šypsena veide, jos akys spindėjo. Nusijuokiau iš jos reakcijos.
-Taip! Aš myliu šį albumą, Niall, jis nuostabus! Man patinka visos dainos, ir aš nusprendžiau, kad Change My Mind, viena iš mano mėgstamiausių!-ji tarė laiminga ir aš linktelėjau pritardamas jai. Dieve, jai tikrai patiko, negi ne?
-Malonu. Ji taip pat viena mano mėgstamiausių,-tariau jai. Ji vėl nusišypsojo.
-Tai..-pradėjau, nutraukdamas tylą.-Lauki vakarėlio?-paklausiau ir ji truputį linktelėjo.
-Aš nelabai mėgstu vakarėlius kaip kiti, bet jei tai dėl jūsų, vaikinai, ir albumo išleidimo, tada man garbė eiti.-ji tarė ir aš vėl linktelėjau.-Tiesa sakant, aš labiau sujaudinta, nei turėčiau būti.
-Kodėl taip?
-Nes aš eisiu..su..Harry,-lėtai ištarė ir greit uždengusi burną išplėtė akis. GERAI. Kodėl blogai, kad ji tai pasakė? Jei ji laiminga būdama su Harry, tai laiminga, ar ne?
-Kas blogai dėl to?-paklausiau. Ji lėtai sudėjo rankas ant juosmens ir vėl žiūrėjo žemėn.
-Aš nežinau iš kur tai atsirado.. Turiu omenyje, jis man patinka, kaip draugas, bet netokiu būdu,-ji tarė ir aš linktelėjau.
-Nesijaudink,-tariau, o ji pakėlė akis žvelgdama į mane.-Tai tik ryšys, bičiuliai, kuris susimaišė su paaugliškais hormonais.-paaiškinau ir jos akys išsiplėtė.
-O, Dieve,-sudėjavo susiimdama galvą, o aš tiesiog sukikenau.
Harry P.O.V.
- O, Dieve!-sušukau. Negi ji tikrai pradžioje pasakė, kad ji laiminga kai būnu su ja? Tai buvo neįtikėtina! Ačiū Dievui, turiu puikią klausą, nes kitaip būčiau tai praleidę, ir tai nėra tas dalykas kurį norėčiau praleisti. Niekada nesitikėjau, kad ji pasakys, kad mane mėgsta kaip draugą. Nusišypsojau sau ir atsistojęs užbėgau laiptais į viršų. Porelė tyliai kalbėjosi, kai ėjau iki savo kambario. Uždariau duris už savęs ir nubėgęs iki spintos nusimoviau marškinėlius. Paėmęs juos mečiau ant lovos. Prieš atsisegdamas diržą ir nusimaudamas kelnes, pasiėmiau baltus marškinėlius ir užsidėjau. Apsimoviau puošnias juodas kelnes ir užsidėjau juodą sportinį megztinį. Gerai, kur po velnių peteliškė?

Bad BloodWhere stories live. Discover now