13 Dalis

1.1K 61 0
                                    

Saros P.O.V


-Nespurdėk. Aš nieko linksmo nemėginsiu. - tarė jis ir aš pakėliau akis į jį. Nieko linksmo. Ar jis turėjo galvoje linksma išprievartavimą? Ar bučinius? Kas per velnias? Pradėjau dar labiau verkti, o jis viena ranka sučiupo abu mano riešus ir prispaudė juos prie sofos virš mano galvos. Užmerkiau akis ir laukiau kol jis pradės nuiminėti rūbus nuo manęs. Tiksliau, savo marškinėlius nuo manęs.
-Nedaryk to! Tau nereikia to daryti! - pradėjau verkti, o jis tik pažiūrėjo į mane su kvaila šypsena veide. O, Dieve, jis tikrai tai padarys! Ne!
-Padarysiu, brangute. Mūsų abiejų naudai. - tarė jis, o jo karštas kvėpavimas man į veidą privertė mane aiktelėti. Jis buvo taip arti! Švelniai pabučiavo mano lūpas, liežuviu palietė mano apatinę lūpą, o aš nepajudėjau iš vietos. Tada jis pabučiavo mane šiurkščiau, jo lūpos stipriai prisispaudė prie manųjų, o jo lūpos buvo tikrai švelnios! Ne! Aš nepamesiu galvos dėl švelnių lūpų! Harry prisispaudė arčiau mano kūno, mėginau nustumti jį šalin, bet man visiškai nesisekė. Jis buvo per stiprus! Pradėjau kukčioti kai jo lūpos šiurkščiai bučiavo manąsias ir laukė atsakymo į bučinį. Kai nesulaukė atsakymo iš manęs, priverstinai mano lūpas pravėrė ir jo liežuvis buvo prie mano liežuvio, dantų. Tai buvo labai keistą ir šiurpu. Kas taip daro? Harry Styles. Oh, dabar prisiminiau! Pagaliau jis atsitraukė ir aš suspaudžiau savo lūpas. Kaip jis drįsta taip daryti po to kai viskas atrodo buvo su juo gerai! Įžūlus vaikis! Harry padėjo galvą prie mano kaklo išlenkimo. Gyliai įkvėpė, o aš ir vėl pradėjau muistytis. Jis švelniai įkando man į odą, jo iltys švelniai braižė mano odą, bet vis dar siųsdamos šiurpuliukus mano nugara. Dieve! Mano akys išsiplėtė kai jis laisvą ranką kuria nelaikė mano riešų virš galvos, slydo mano šlaunimi žemyn. Jo rankos keliavo per mano kelnaites ir pilvą. Damn it! KODĖL AŠ TURIU VILKĖTI TIK MARŠKINĖLIUS KURIE NESIEKIA NEI MANO ŠLAUNŲ?! KODĖL?! Jis pasiekė mano bambą ir keliavo viršun. O, Dieve!
-Dabar... - pradėjo jis ir jo pirštai pasiekė mano liemenėlę. Sušukau, maldaudama jo sustoti, bet jis nesustojo. Jo ranka slinko per nėriniuotą medžiagą ir šleikutes. Oh, tikiuosi jis nesudraskys šleikučių, ar sudraskys? Tai buvo mano mėgstamiausia liemenėlė!
-Tai, yra labai, labai pavojinga. - tarė jis žiūrėdamas į mane pašaipomu žvilgsniu. -žaisti tai. - užbaigė jis ir aš pagalvojau kaip smarkiai jis nusiteikęs gauti to ko jis nori? Jeigu jis nori pažaisti su krūtine tai gali nueiti pas Katie suknista Price. Pas ją jis ras daugiau pramogų.
-Keliauk pragaran. - sušnypščiau jam į veidą, o jis ir vėl žiūrėjo į mane su kvaila šypsena veide.
-Sara, aš pažadėjau nemėginti nieko linksmo... - tarė Harry man, o aš tik pavarčiau akis ir nusijuokiau nuslopintu juoku. Taip, nes jausmai matant išsigandusią merginą, nebuvo linksmi, teisingai? Mulkis! Jis pradėjo toliau žaisti su liemenėlės šleikutėmis, kol aš gulėjau sustingusi po juo.
-Tada pasitrauk nuo manęs! - sušukau ir nustebau kai jis paleido mano riešus ir ištraukė ranką ir po mano marškinėlių. Staigiai pašokau nuo sofos ir atsistojau prie lango, rankomis tvirtai laikydama marškinėlius. Taip, jie vis dar buvo čia! Pfuu! Pažiūrėjau į jį , o jis tik sukikeno. Norėjau bėgti į miegamąjį, bet Harry atsirado prieky manęs.
-Aš sakiau... - pradėjo jis ir laikė peilį prie mano veido, supdamas jį pirmyn atgal tarp pirštų. - kad su juo pavojinga žaisti. Argi nesakiau? - paklausė jis, o aš aiktelėjau. Pakėliau ranką prie liemenėlės šleikutės ir ką gi jus galvojat, taip peilio čia jau nebebuvo. Kaip po galais jis sužinojo, kad aš jį turiu?! - Aš sakiau, kad turiu tai padaryti mūsų abiejų naudai. Dėl tavęs, nes tu galėjau susižeisti...ir vėl. Ir dėl savęs...nes tu norėjai ir mane su juo sužeisti, argi ne? - paklausė Harry, o aš pažiūrėjau žemyn į grindis. Jis buvo toks bauginantis!
-Taip. - atsidusau. Harry nusišypsojo kvaila šypsena ir nuėjo į virtuvę.
-Vakarienė 6 valandą. Po valandos. - tarė jis ir dingo už kampo besijuokdamas. Greitai nubėgau iki svetaines ir pagriebusi paklodę nubėgau į Harry kambarį uždarydama duris už savęs. Aš galvojau, kad jis rimtai kažką man padarys. Aš galvojau, jog jis tikrai pasiims mano nekaltybę. Niekada gyvenime nebuvau taip išsigandusi...

Harry P.O.V

Tai buvo tikrai smagu. Velnias, žinau, bet tai buvo velniškai smagu. Nusišypsojau pats sau kai atidariau šaldytuvą ir ištraukiau vištienos vakarienei. Taip, vaikinams ir tikriausiai Sarai patiks. Zayn ir Niall dievina vištieną, tai buvau garantuotas, jog dviems tai tikrai patiks vakarienė. Įdėjau vištieną į plasmasinį indą ir uždėjau ant ugnies. Pakelį nuo vištienos išmečiau į šiukšlinę ir paėmiau šešias lėkštes iš spintelės ir padėjau ant stalo. Ištraukiau peilius su šakutėmis ir šaukštai. (prie Liam lėkštės nedėjau šaukšto) šaldiklyje buvo ledų desertui. Taip, bus puiki vakarienė.
-Vas happenin'? - išgirdau kaip Zayn sušunka iš svetainės. Vaikinai ką tik atvažiavo, o jų rankose buvo maišai. Dauguma jų buvo iš Tesco. Kiti buvo iš Jack Wills, Top Shop ir New Look? Ką jie veikė pastarasias kelias valandas?
-Heay. Ką vaikinai veikėte? - paklausiau ir linktelėjau maišų pusėn. Louis numetė savo krepšius ant sofos svetainėje ir įėjo į virtuvę su šypsena veide.
-Mes. - pradėjo jis. - linksminomės apsipirkinėdami. - aš tik pažiūrėjau į jis, o jis nusijuokė. - juokauju. Na tik iš dalies. Mes buvome nupirkti drabužiu Sarai ir Gražiajai Berniukui. - tarė Louis ir linktelėjo Zayn pusėn. Zayn jam parodė vidurinį pirštą, o tas tik pavartė akis.
-Ką gamini? - paklausė Louis, o aš tik linktelėjau šnypščiančios vištienos pusėn. Ar ji tikrai turi šnypšti?
-Vištiena! - išgirdau kaip Niall sušunka ir įeina į virtuvę su didele šypsena veide. Jis pažiūrėjo į mano medinį šaukštą mano rankose ir pačiupęs jį slankiojo apie virtuvę ratais.
-Harry, tu nemoki gaminti! Tu ir vėl sudeginsi maistą! - tarė jis man ir aš paėmęs iš jo šaukštą parodžiau į duris.
-Dink iš čia, Niall. - tariau kaip begalėdamas gražiau, o jis paėmę šaukštą iš manęs. Liam mus stebėjo budriu žvilgsniu pro kampą, o aš ir vėl paėmiau šaukštą iš Niall.
-Ne. - tarė jis.
-Dink iš čia, Niall. Tu viską suvalgysi man dar nespėjus pagaminti! - sušukau, o jis pavartė akis ir pačiupo šaukštą iš mano rankų. Šį žaidimą galima žaisti dviese, Horan!
-Ne, aš nesuvalgysiu! Leisk man pagaminti vištieną! - sudejavo jis, o aš paėmiau šaukštą iš jo.
-DINK IŠ MANO VIRTUVĘS! - sušukau jam, o jis pavartė akis ir išėjo iš virtuvės. Zayn ir Liam juokėsi, o Louis sėdėjo ant sofos prie pirkinių maišų ir junginėjo kanalus.
-Dieve, jus du elgiatės kaip tikri nesubrendėliai! - tarė jis. Pakėliau akis į jį kaip ir kiti. Louis pažiūrėjo į mus. - Kas? - paklausė jis.
-Mes elgiamės nesubrendusiai? Gal man tau priminti apie morkas? - paklausiau jo, o jis tik nusijuokė.
-JI MANO! - pridėjo Niall.
-PINATA! - prisidėjo ir Liam besijuokdamas.
-SUPERMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! - pabaigė Zayn, o Louis tik pavartė akis. Įjungęs žinias per televizorių nuėjo į virtuvę.
-Galiu kuo nors padėti? - paklausė jis manęs, o aš tik papurčiau galvą. - Gal reikia morkų įdėti? - nusivaipė jis, o mes visi sukikenom.
-Jei nori ką nors daryti, tai gali nunešti rūbus Sarai? - Pasiūlė Liam, o Louis linktelėjo. Pakėliau akis į Liam, o jis tik patrukčiojo pečiais.
-Aš nunešiu. - pasakiau ir įdaviau Niall šaukštą.
-Yes! - jis sušuko ir pažvelgė su meile akyse į vištieną. Dieve, šis vaikis buvo tikrai keistas prie maisto. Louis papurtė galvą ir paėmęs visus maišus nuėjo koridoriumi į mano miegamąjį.
-Harry? Tau viskas gerai, drauge? - Liam paklausė ir padėjo ranką man ant peties. Nusikračiau ją ir palinksėjau galva. Kodėl man turėtų būti kažkas blogai? Man buvo viskas gerai, tiesiog jaudinuosi dėl Saros. Ji buvo mano po visko ir nesvarbu, kad Louis buvo mano geriausias draugas, man buvo baisu, jog jinai yra viena su kitu vampyru. Su pakvaišusiu vampyru tiksliau sakant.
-Tiesiog...jaudinuosi dėl Saros. - atsakiau Liam, o jis linktelėjo. Žinau, jog jinai jam patiko, galbūt kaip draugė, o galbūt ir kaip kas nors daugiau, bet jis žinojo, jog ji mano. Jis negali jos mėgti daugiau nei kaip drauge. Nes ją sutiko tik prieš vieną dieną!
-Aš irgi dėl jos jaudinuosi. Jaučiuosi labai blogai dėl to ką padarėme. - tarė Liam žiūrėdamas į grindis. Jis kartais toks keistas atrodo, kad nieko aplink nemato ir yra savo nuosavame pasaulyje. Tai mane kartais baugino, bet aš jam to nesakiau.
-Awww! - išgirdau kaip Niall sukikena. - Nejau mažajam Harry kažkas krito į akį? - nusijuokė jis ir patampė mano skruostą. Nusipurčiau jo ranką ir trenkiau jam per galva. Viskas ką jis darė tai tik juokėsi. Jis visada juokiasi, bet kokiose situacijose. Keistas vaikis.
-Kiek daiktų nupirkot Sarai? - paklausiau Liam, o jis tik trūktelėjo pečiais.
-Beveik nupirkome visko iš New Look. Mes nežinojome ką ji mėgsta, taigi....taip. - atsakė Zayn. Jis stovėjo prie atidaryto lango ir laikė cigaretę rankoje. Išmetęs nuorūką per langą jį uždarė. Atsisukau į Niall, kuris vis dar maišė vištieną.
-Taigi, kadangi Louis pasirūpins Sara, gali man atiduoti šaukštą atgal, Niall. - tariau ir Liam padėjo ranką man ant peties. Dieve, nusiramink, Payne! Pagriebiau šaukštą iš Niall ir atsisukau į Liam kuris nuskuodė toliausiai nuo manęs. Kaip tai pavadinti? Net neturiu atsakymų į šį klausimą.
-Harry! Tu neišdrįsi?! - aiktelėjo ir atrodė tikrai išsigandęs.
-Išmėgink mane. - nusijuokiau.

Bad BloodWhere stories live. Discover now