65 Dalis

607 48 1
                                    

Harry P.O.V.

Po to kai visi pabendravo vieni su kitais ir Sara nusiramino, po susitikimo su Ed, mus visus pakvietė į pagrindinį kambarį, kur Simon pasakė kalbą. O, Dieve, štai ir mes. Vaikinai ir aš stovėjome nugaromis šalia merginų mūsų pusėje.
-Vaikinai, galėtumėt atsistoti čia?-Simon paklausė mūsų penkių. Visi nusišypsojom vieni kitiems ir pasilenkėme, taigi buvau lygiai su Saros veidu.
-Palinkėk mums sėkmės,-tariau, o ji nusišypsojo, stumdama mane link scenos.

Saros P.O.V.

Gerai, Sara, nusiramink, neišprotėk vien dėl to, kad esi kambaryje pilname žvaigždžių, kurias tik ir svajojai susitikt ir niekada, net sekundei negalvojai, kad galėtum sutikt, bet tik pažiūrėk kur dabar esi, viename iš One Direction albumo išleidimų ir su nieko kitu, kaip vaikinais! Kvėpuok. Kvėpuok. Pogalais kvėpuok!
-Sara, nusiramink,-išgirdau sakant Danielle ir atsisukau, žvilgtelėdama į jos dideles akis. O, Dieve mano. Danielle Peazer, Liam Payne mergina, X-Factor šokėja, kuri tikrai nuostabi! Ji lyg mano idealas ir dabar ji stovi priešais mane!
-Aš bandau, tikrai bandau!-sucypiau ir ji nusijuokė. Perrie priėjo arčiau prie scenos, kad galėtų būti arčiau Zayn, o Eleanor turėjo išeiti, palikdama Danielle ir mane šnekučiuotis, po to kai Simon tarė kalbą apie tai, ką gero vaikinai padarė. Pabaigoje visi paplojo ir sveikino vaikinus, kai jie žingsniavo į sceną.
-Tai mūsų sekantis singlas iš naujojo albumo, kurį parašė, ne bet kas, o fantastiškasis Ed Sheeran, kuris šį vakarą yra čia su mumis,-išgirdau, kaip Harry pasakoja ir mūsų akys akimirkai susitiko, po to jis žvilgtelėjo į Ed kuris visiem mojavo. Po plojimų, jis atsisėdo prie artimiausio stalo ir atsidarė šampaną. Galiu pridurti, kad labai prašmatnų šampaną.
-Jau girdėjai dainą?-paklausiau Dianielle'ės, kai pradėjo groti pirmieji Little Things akordai. Ji nusišypsojo man, linktelėdama, jos garbanos šokinėjo aplink veidą.
-Taip, ji nepakartojama, argi ne?-paklausė, o aš linktelėjau. Jokių abėjonių dėl to. Bet kokiu atvėju One Direction nuostabūs. Visi klausėsi, kaip vaikinai dainuoja ir greitai atėjo Harry eilė, jo akys stebėjo mane. Jaučiu, kaip išraustu nuo jo žvilgsnio, bet pavyko jam nusišypsoti, kai jis man dainavo.
'I know you've never loved,
The sound of your voice on tape,
You never want,
To know how much you weigh,
You still have to squeeze into your jeans,
But you're perfect to me'
Pastebėjau kaip jis šypsosi, per minią ir kelis smalsius žvilgsnius, kurie stebėjo mane ir aš nuleidau akis, apsimesdama, kad nepastebėjau, kaip Harry Styles dainuoja tik man. Tai atneštų šiek tiek per daug dėmesio man. Girdėjau, kaip Dianielle sukikena ir aš atsisukau į ją, sutikdama jos žvilgsnį.
-Žinai, kad jam tikrai daug reiški,-tarė man ir aš susiraukiau. Ką ji turi omenyje? Harry ir aš?
-Aš?-paklausiau, o ji linktelėjo, po to atsisukdama į vaikinus, kaip tik tada, kai Niall pradėjo dainuoti savo solo, tuo pačiu metu grodamas gitara. Dieve, šis vaikinas tikrai geras!
-Taip. Liam minėjo tai ankščiau. Pasakojo, kad Harry visada kalba ir galvoja tik apie tave. Aišku jis papasakojo apie ryšį tarp jūsų,-Danielle tęsė ir aš linktelėjau. Taigi, ji ir apie tai žino? Yra kažkas ko ji nežino?
-Tikrai?-paklausiau.-Galėčiau paklausti, ką jis tiksliai sakė?
-Nieko per daug smulkmeniško, tik tai, kad kai tik jis prie Harry, Harry labiau paniuręs, suirzęs ir labai tave saugo. Jis papasakojo man tai, nes Harry įsimylėjęs tave.
-Ką?!-beveik suklykiau ir keli suirzę žvilgsniai stebėjo mane, bet ignoravau juos ir stebėjau Danielle, kuri toliau žiūrėjo į vaikinus.
-Yeah, nagi, Sara, negi tai neakivaizdu? Negi nepastebi, kaip jis į tave žiūri? Kaip jis visada prie tavęs šypsosi, nesvarbu ar tai nuoširdi šypsena ar viena iš jo pasipūtėliškų? Kaip jo akys spindi pamačius tave ir kaip jis pasikeičia?
-Dabar supratau ką turi omenyje,-tariau, linktelėdama, kai ji viską paaiškino.-Iš kur tu visą tai žinai?
-Nes Liam ir aš išgyvenome tuos pačius dalykus. Jis sakė, kad darau jį laimingu ir jis mane daro laiminga. Mes turime tą patį ryšį, kaip ir jūs su Harry, taip pat ir El su Louis ir Perrie su Zayn. Nei vienas iš mūsų to nesupranta, bet taip jau yra.
-Tai, visa tai Harry daro, nes jis laimingas su manimi?
-Taip. Jis myli tave, Sara. Aš nekaltinu jo. Sutikau tave tik šįvakar, po viso to ką apie tave girdėjau ir tu esi malonus žmogus ir taip pat labai žavi,-Danielle tarė, o aš aiktelėjau. Aš? Žavi? Prašyčiau! Daniellė tikrai tobula, lyginant su ja, aš niekas. Ne, aš ir esu niekas. Aš išvis neturiu jokios ateities. Vienintėlis dalykas kuris manyje patiko, tai akys. Ir viskas. Visa kita nuvylė.
-Tai daug 'mėšlo', Danielle. Aš jokiu būdu nesu žavi, ir jei atvirai aš, net nežinau ką visi pasakys, sužinoję, kad Harry įsimylėjo mane! Mes vienas kitam nepatinkame tokiu būdu,-tariau, pakeldama antakius.
-Tai, tu nejauti jokių kibirkštėlių ar virpulio, kai jis paliečia tave, bučiuoja tave ar taria tavo vardą?
Oh, snap. Aš jaučiu visa tai...
-Galbūt...-tariau ir ji linktelėjo.
-Tai va,-nusijuokė, o aš nusišypsojau. Kaip tik tada, vaikinai baigė dainuoti ir visi plojo, kai jie paliko sceną, ir Simon pradėjo juos sveikinti dar kartą. Jo kalba kaip ir ankščiau buvo apie tai, kaip keli vaikinai atėjo prieš dvėjus metus ir, kad sėkmingai One Direction gyvuos amžinai. Oh, jei tik jis žinotų...

Bad BloodWhere stories live. Discover now