70 Dalis

519 48 2
                                    

Saros P.O.V.

Pasakyti, kad myliu jį? Aš nemyliu jo! Mes tik... draugai. NIEKO DAUGIAU! Kodėl niekas to nepastebi? Ir dabar, po visko kas įvyko prieš tai, esu tikra, kad mūsų draugystė kabo ant siūlo.
-Galiu-galiu šiek tiek pabūti viena?-paprašiau, o ji linktelėjo. Ji stipriau mane apkabino, po to paleisdama mane ir palikdama tualetą šyptelėjo. Wow. Net nežinau kiek kartų sakiau tokius dalykus, kaip 'man patinka Harry', 'aš įsimylėjusi Harry'... ir 'aš myliu Harry'. Ir atvirkščiai! Tai vedė mane iš proto! Jokiu būdu negalėjau įsimylėti jo! 'Žinai, kad jis tau patinka' sakė mažas balsas galvoje. Kaip draugas... 'Žinai, kad jis patinka daugiau nei draugas!
-Urrgh, užsičiaupk!-suklykiau sau. Gerai, galbūt, galvojau apie jį, kaip... daugiau nei draugą, bet nagi! Visi taip galvoja apie savo mėgstamiausią įžimybę! Aš jau išrinkau vardus mūsų vaikams, dėl Dievo meilės! Tai įprasta, negi ne? Papurčiau galvą, atsitraukdama nuo kriauklės. Visų pirma, turiu su juo pasikalbėti. Turiu tinkamai jo atsiprašyti, tai mažiausia ką galėčiau padaryti, kad mūsų draugystė išsilaikytų. Aš tikrai, tikrai tikiuosi, kad jis išklausys manęs... tai taip pat būtų geras pasirinkimas, jei jis ir neklausytų. Ranka perbraukiau plaukus, išeidama iš tualeto. Apsižvalgiau aplink pilną kambarį žmonių, ieškodama garbanotos galvos, bet niekur negalėjau jo rasti. Kur jis? Pastebėjau,kaip Liam ir Danielle kampe šoka per Over Again, kartkartėmis pasibučiuodami. Dieve, jie kartu tokie mieli! Netoliese, pamačiau Perrie ir Zayn besišnekučiuojančius prie maisto stalo ir stebinčius minią. Zerrie... jie sutverti vienas kitam! Paklausiau savęs, kur Louis ir Eleanor? Mano klausimas buvo atsakytas, kai pastebėjau juos lipant laiptais ir žvalgantis aplink, įsitikindami ar niekas jų nestebi. Louis šelmiškai jai nusišypsojo ir ištraukė kažką iš kišenės, parodydamas tai. Nemačiau kas tai buvo, bet jau buvo aišku. Ew. Tikrai?! Jie vakarėlyje! Negi negali palaukti pabaigos?
-Sara Dyner?-išgirdau kažką kreipiantis ir atsisukau, išvysdama blondinę, į kurią prieš tai atsitrenkiau. Ji atrodė tikrai susirūpinusi ir išsigandusi, ji žvalgėsi aplink lyg kažko ieškodama. Hm, atrodo, kad vaikinai pasakė visiems, kad esu Sara Dyner, o ne Cole. Ačiū Dievui, nes esu tikrai bloga melagė.
-Er, taip?-atsakiau, o ji skubiai šyptelėjo.
-Yeah, hey! Klausyk, man reikia tavo pagalbos!-greit tarė, suimdama mano ranką. Wow, o ji stipri! Kad ir ką ji turėjo omeny, tai turėtų būti tikrai blogai, kad ji taip stipriai suėmė.
-Kas atsitiko?-paklausiau, susirūpinusi. Galbūt, kažkas bandė pagrobti vaikinus? Turiu omenyje, tai jų albumo išleidimas, taigi, jie žinoma turi būti čia ir būtų lengva, jei kažkas sugalvotų juos pagrobti? Taip galėtų nutikti.
-Tai Harry,-tare. Mano akimirkai širdis sustojo. Harry? Kas atsitiko? Ar jam viskas gerai?! Jis sužalotas?!
-Harry? Kas jam atsitiko?! Jam viskas gerai?!-klausinėjau, nerimaudama. Ji papurtė galvą, pradėdama vesti mane paskui save. Mielai leidau jai vesti mane. Jei ji žino kur Harry, to man užtenka!
-Jis stipriai sužalotas! Padėk man įnešti jį vidun! Jis tavęs klausys daugiau, nei betkurio kito!-paaiškino, o aš linktelėjau. Leidau jai mane išvesti iš kambario link durų, pro kurias aš ir Harry įėjome. Mes praėjome pro apsaugą, ignoruodamos jų smalsius žvilgsnius ir pasukome link gatvelės šalia Syco pastato. Čia dvokė šiukšlėmis, o visos sienos šlykščios ir išpaišytos grafiti. Žmogau, tai svarbus pastatas ir jis sugadintas! Blondinė atsisuko į mane, susirūpinusiomis akimis ir pastūmė mane toliau į gatvelę. Tada ji išsišiepė ir sukryžiavo rankas ant krūtinės. Apsižvalgiau aplink gatvelę, pamatydama tik krūvas šiukšlių. Kur Harry?
-Kur Harry? Sakei, kad jis sužalotas!-sušaukiau, o ji linktelėjo. Apsižvalgiau, per pečius atgal aplink gatvelę, nieko daugiau neišvysdama, kaip šiukšles aplink ir susiraukiau. Jei Harry sužalotas ir gulėtų čia, tikrai pamatyčiau jį. Galbūt, jis pasveiko naudodamasis savo vampyriška jėga ir grįžo vidun.
-Jis viduje,-tarė ir mano akys išsiplėtė. Puiku, mane apgavo. Jei ji fanė, kuri galvoja, kad mes susitikinėjame ir ji planuoja grąsinti, kad mane nužudys, tada gali eiti velniop.-Oh, ir jis bus sužalotas... kai tik sužalosiu tave.
-Kas t...-pradėjau, bet buvau pastumta į šaltą sieną ir ranka uždengė mano burną. Žvilgtelėjau į blondinės akis ir pastebėjau, kad jos vis dar švytėjo, kaip ir prieš tai, kai atsitrenkiau... Ši moteris irgi vampyrė? Po velnių, kas ji?!
-Pasakysiu tik tai: tu sužlugdei mano planus, Sara Cole,-tarė ir jos iltys išlindo pro viršutinę lūpą. Muisčiausi jos gniaužtuose ir ji stipriai trenkė man per veidą, o aš suklykiau iš skausmo, kai kraujas veržėsi iš po odos.
-Kas per velnias?!-suklykiau, o ji vėl uždengė mano burną, jos violetinės akys su įniršiu pažvelgė į mane. Jaučiau, kaip mano akys išsiplėčia, kai prisiminiau ką Harry pasakojo prieš kelias dienas ir mano akys keliavo jos kaklu. Kaip ir tikėjausi, čia buvo bjaurus randas, apie kurį Harry pasakojo man. Ši moteris nėra tiesiog normali, ištroškusi vampyrė. Ne, ji daug daugiau, ir žinoma didelė grėsmė berniukams... Ši blondinė vampyrė yra vaikinų kūrėja.

Bad BloodWhere stories live. Discover now