19 Dalis

926 51 0
                                    

Harry P.O.V

-Taigi. -pradėjo Zayn kalbėti po nejaukios tylos. -Kokį filmą žiūrėsime? -pažvelgiau į Liam kuris juokėsi su Sara.
-Žaislų Istoriją -jis nusijuokė.
-Ne! Briliantina! -Louis paprieštaravo, o Sara nusijuokė. Ar ji bent kartą juokėsi iš manęs kol buvo čia? Ne...nesijuokė.
-Titaniką. -pasiūliau ir Zayn atsiduso.
-Po teisybe, man nesvarbu. -tarė jis ir Niall sutiko su juo.
-Taigi, aš manau, jog Sara turėtų išrinkti. -Louis tarė žiūrėdamas į ją. Ji pažvelgė į mus visus ir jos veide atsirado maža šypsenėlė kai ji atsisėdo į savo vietą.
-Em, aš nežinau. Man patinka jie visi. -tarė ir pažvelgė į Liam ir Louis. Yes, pasiūliau gera filmą, žinai? Dieve, jaučiuosi čia nereikalingas. -Manau galėtumem pažiūrėti siaubo filmą. -pasiūlė ji, o aš pakėliau antakį. Jai patinka siaubo filmai? Man patinka tai. Galbūt tai padėjo jai susitaikyti su mūsų situacija tai gerai.
-Gerai, ką siūlai? -paklausė Zayn, o aš pažvelgiau į jį.
-Turit gal Paranorman Activity ar Woman In Black ar kažką panašaus? -paklausė jį, o aš sukikenau. Jai patiko paranormalūs filmai.
-Jo, turim Woman In Black. -tarė Niall ir pašokęs iš savo vietos nuėjo prie televizoriaus ir ištraukė DVD. Ištraukęs filmą įdėjo jį į playerį. Jau norėjo sėstis į savo vietą, bet aš pirmas atsisėdau į jo vietą ant sofos. Niall pakėlė akis į mane ir tada aš buvau numestas nuo sofos ant žemės prie Zayn ir Louis.
-Ei! -sudejavau. Skaudėjo!
-Atleisk, drauguži. -nusijuokė Niall ir atsisėdo ant sofos prie Louis ir Zayn. Išgirdau kaip Sara ir Liam juokiasi ir vėl. Atsisukau į juos ir pamačiau, jog Saros galva padėta ant Liam krūtinės, o jo rankos apsivijusios ją per pečius. Nebuvau labai susierzinęs kai jin buvo prie Liam, nes jis turi Danielę, kaip savo nuosavybę, o Sara yra mano.

Ir ji visada bus.

***

Saros P.O.V

***

Buvau atsirėmusi į Liam krūtinę kai žiūrėjom Woman In Black. Dievinau šį filmą ir man vieninteliai iš draugų rato šis filmas pasirodė nebaisus. Pašokau tik kartą kai scena buvo tikrai baisi, o likęs filmas buvo tikrai geras. Daniel Radcliffe buvo velniškai karštas. Jis vilkėjo senesnės mados kostiumą. O taip.
-Aš visada maniau, jog vaiduokliai draugiški? -staiga paklausė Louis. Pradėjau juoktis, o man iš paskos ir kiti vaikinai, išskyrus Harry, kuris atsisuko ir pažiūrėjęs į mus vėl nusisuko ir toliau žiūrėjo filmą.
-Tiktai Kasperas, Lou. -tariau ir jis man nusišypsojo. Vėl atsirėmiau į Liam krūtinę ir pajaučiau kaip jis pradeda žaisti su mano plaukais. O, Dieve, jis žaidė su mano plaukais! O, Dieve! Jeeey! Pajaučiau kaip mano akys po truputi merkiasi ir Liam švelniai glosto man nugarą. Dieve, aš visada užmiegu per filmus štai kodėl aš juos žiūriu kelis kartus. Užmerkiau akis ir klausiausi aktorių balsų. Dieve, filmas praėjo tikrai greitai ir nei vienas iš vaikinų nieko nesakė. Padėjau galvą ant Liam kelių, nes buvo per sunku ją išlaikyti sėdint. Išgirdau kaip jis sukikena ir šiek tiek pasislinko taip aš galėjau ištiesti kojas. Jis toliau žaidė su mano plaukais ir staiga pajutau kaip jo švelnūs pirštai perbraukia mano odą prie kaklo ir aš sudrebėjau kai prisiminiau, jog jie turi maitintis kiekvieną dieną. Išgirdau kaip filmas pasibaigė ir kažkas išjungė jį. Staiga buvau pakelta nuo Liam kelėnų į kažkieno rankas. Apsivijau rankomis kažkieno kaklą ir kojomis liemenį, pajaučiau kaip mane nešą į miegamąjį. Pajaučiau kaip atsitrenkiu į pagalvę ir antklodės mane apkloja. Prisiglaudžiau jas arčiau savęs ir pajaučiau kaip kažkas atsigula šalia manęs.
Prašau, kad būtų ne Harry, prašau tik ne Harry.....
Atmerkiau akis ir pažvelgiau per petį kas guli šalia manęs. Ačiu Dievui, tai buvo Louis, kuris žiūrėjo į mane ir šypsojosi. Jis užkišo mano plaukus už ausies ir palietė skruostą.
-Louis. -sudėjavau, o jis tik nusijuokė.
-Viskas gerai, aš tau nieko nepadarysiu, Sara. Harry sakė, jog tu nebuvai patenkinta tuo, jog turi miegoti su juo viename kambaryje? -paklausė jis, o aš linktelėjau. -Nekaltink savęs. Jis buvo tikras šunsnukis su tavimi! -nusijuokė jis. Išgirdau, jog kažkas svetainėje atsidūsta. Taip, girdėjai Styles! Louis nušoko nuo lovos ir nusiavė savo TOMS. Jis toliau nusiiminėjo drabužius, o aš žiūrėjau į jį, tikiuosi, jog jis vilkės pižamą. Ačiū Dievui, jis palindo po antklodę su trumpikėmis. Tik trumpikėmis.... Ew.
-Louis, gerbk merginą! -nusijuokiau. -Apsivilk pižamą! -jis tik nusijuokė.
-Su pižama ar be jos jokio skirtumo, nes aš vis tiek vilkiu daugiau drabužių nei Harry vilkėtų jei būtum su juo. -nusijuokė jis. Ew, buvau dėkingą, jog jis vilki bent kažkiek drabužių.
-Gerai jau gerai. -tariau kai Louis pasiėmė savo telefoną. Pastebėjau kaip jis pakelia antakį kai skaitė žinutę. Išgirdau kaip jis nusijuokia iš kažko ir aš pažvelgiau į telefono ekraną. Jis uždengė jį prieš tai kol aš nieko nepamačiau, o aš pakėliau akis į jį.
-Ei, čia yra mano telefonas ir tu neskaitysi mano žinučiu, panele! -nusijuokė jis, o aš pavarčiau akis ir nusisukau į sienos pusę. Išgirdau kaip Louis padeda savo telefoną ir paliečia mano petį.
-Taip? -sumurmėjau.
-Tau patinka vakarėliai? -paklausė jis manęs su šypsena veide.


Urrrgh, rytas jau? Atsidusau ir lėtai pramerkiau akis, bet jos greitai užsimerkė kai pamačiau pliką krūtinę prieš save. Norėjau atsitraukti, bet dvi stiprios rankos buvo apsivijusios mano liemenį ir spaudė mane arčiau savęs. Atsitraukiau šiek tiek nuo krūtinės ir pakėliau akis į tą žmogų. Iš kart atsipalaidavau kai pamačiau, jog tai buvo tik Louis, bet...jo nuoga krūtinė buvo prie mano veido ir....buvo gražu į ją žiūrėti, bet tuo pačiu metu ir keista. Labai keista, kai anksčiau pasikabindavau vaikinų plakatus, kur jie be marškinėlių, kambaryje ir žiūrėdavau į juos be sustojimo. Taip, aš dariau taip!
-Patinka tai ką matai? -išgirdau jo juoką ir pakėliau akis į jį.
-Tai skambėjo kažkas panašaus į tai ką būtų pasakęs Harry, Lou. -sudejavau, o jis paglostė mano nugarą švelniai, jo prisilietimas siuntė šiurpuliukus mano nugara. Jis sukikeno ir pašoko iš lovos ir visos antklodės buvo aplink mane. Jis apsivilko savo kelnes, bet neužsidėjo maikės. Jis man nusišypsojo ir nuėjo prie durų.
-Ko nori pusryčiams? -Louis paklausė manęs. Oh, pusryčiai! Nuo to žodžio mano skrandis sugurgė.
-Em, o ko turit? -paklausiau, o Louis patrūkčiojo pečiais.
-Visko ko Niall nesuvalgė dar. -nusijuokė jis ir nusišypsojo man. Nusišypsojau jam atgal ir nusiklojau antklodes nuo savęs. Šis rytas nebuvo šaltas, kas buvo puiku, nes aš nekenčiu keltis rytais kai būna šalta.
-Em, Louis? Kur dušas yra? -paklausiau. Nebuvau duše nuo to ryto prieš koncertą, man mirtinai jo reikėjo. Plaukuose ir ant kaklo buvo vis dar sudžiuvusio kraujo. Louis parodė į duris savo kambaryje. Oh. -Galiu juo pasinaudoti? -paklausiau, o jis linktelėjo ir išėjo iš kambario. Paklojau lovą ir nuėjau į vonią. Uždariau duris už savęs ir apsižvalgiau aplink nedidelę vonią. Kampe buvo dušas ir rankšluosčių pakaba šalia. Pasiėmiau du rankšluosčius ir padėjau juos prie kriauklės. Nusivilkau drabužius ir įlipau į dušą ir tada pastebėjau, jog čia nebuvo jokio šampūno, ar dušo žėlės. Damn it! Išlipau iš dušo ir apsiviniojau rankšluosti aplink kūną. Lėtai atidariau duris ir apsižvalgiau ar nieko nėra. Iškišau galvą iš Louis kambario ir apsižvalgiau po kolidoriu. Švaru. Greitai nubėgau koridorium link Harry miegamojo. Louis minėjo, jog kažkuriame maiše buvo šampūno ir kitų reikalingų daiktų. Kai priėjau Harry miegamąjį, nesibeldžiau ir iš kart įėjau į kambarį. Išgirdau iš vonios sklindanti bėgančio vandens garsą, reiškia Harry buvo duše. Puiku, man nereikės su juo susitikti iš pačio ryto. Mano akys išsiplėtė kai apsižvalgiau aplink Harry kambarį. Jis buvo tuščias! Čia nebebuvo nei lovos nei maišų su mano daiktais ir rūbais! Puiku! Aš tikrai nesiruošiu eiti per Londona tik po rankšluosčiu.
-Velnias! -sudejavau. Jau ruošiausi išeiti kai išgirdau kaip atsidaro vonios durys. O, ne.. Apsisukau ir pamačiau šliapią Harry, jo drėgni plaukai styrojo į visas puses ir...damn, viskas ką jis vilkėjo buvo tik rankšluostis aplink jo liemenį. Kodėl, kodėl, kodėl? Pažvelgiau į savo kojas ir prisiminiau, jog viskas ką aš vilkėjau buvo taip pat tik rankšluostis.
NEMALONU......
-Labas rytas. -tarė jis lėtai ir ėjo arčiau manęs. Aš žengiau žingsnį atgal, o jis žingsnį link manęs. Kodėl jis taip daro visada?! Arrrgh!
-Kur visi tavo daiktai? -paklausiau ir Harry apsižvalgė po tuščią savo kambarį.
-Aš išsikraustau šiandiena, pameni? -paklausė jis manęs. O, taip. Jis turi naują gyvenamąją vietą kur persikelti....gaila ir man ten reikės persikelti. Urrgh...
-O, taip. -tariau. -Kur mano drabužiai? -paklausiau jo, o jis sukikeno. Jis nuėjo į vonią ir grįžo su rožiniu maišeliu rankose.

Bad BloodWhere stories live. Discover now