88 Dalis

606 51 1
                                    

Saros P.O.V.

Po valandos, mes vis dar žiūrėjome filmą, bet Louis ir Eleanor sugalvojo kai ką linksmiau. Jiedu sėdėjo ant sofos suglaustomis lūpomis, liežuviais ir kitą. Louis nemažai išgėrė, tad manau jam jau veikė alkoholis. Bet neesu įsitikinus dėl Eleanor. Ji gėrė šiek tiek alaus, bet ne tiek, jog prisigertų. Liam ir Danielle užmigo ant sofos, Danielle įsitaisė ant Liam krūtinės, o jis ranka apsivijo ją, taip laikydamas arčiau savęs. Net ir miegodami jie atrodo nuostabiai kartu. Netgi galima pastebėti mažą šypsenėlę Liam lūpose. Niall taip pat užmigo. Turbūt nuo visos picos, kurią jis suvalgė, jo galva svyravo už sofos krašto, o mes su Harry tik stebėjome linksmą vaizdą. Harry telefonu nufotografavo jį ir įkėlė į twitter'į su prierašu ‚@NiallOfficial is FINALLY full!' Zayn ir Perrie, taip pat nemiegojo ir kuteno vienas kitą. Nusišypsojau, kai sutikau Perrie žvilgsnį. Ji labai nuoširdus žmogus ir su ja tikrai malonu bendrauti. Ji vienintelė man padėjo suprasti, jog myliu Harry. Viena mano širdies dalis jau žinojo tai, bet nebuvau tokia drąsi, jog prisipažinčiau.

-Judu dar nepavargote?-paklausiau Zayn ir Perrie. Jiedu tik papurtė galvas ir nusišypsojo. Nebuvau tikra ar tikėti jais, nes kai tik paklausiau jų akys jau merkėsi.

-Esu nustebinta, Zayn! Maniau tu vienas iš tų, kurie dievina miega?!-pasiteiravau, o jis nusijuokė. Perrie atsisėdo, nusišypsodama man ir Harry.

-Žinoma dievinu! Bet visiškai nenoriu miego. Kas blogai su manimi?!-tarė ir aš nusijuokiau. Jis atrėmė savo galvą į Perrie, kuri, jei atvirai, taip pat atrodė pavargusi.

-Pirmas kartas,-Harry sumurmėjo, o aš vėl nusijuokiau. Pastebėjau, kaip Zayn piktai nužvelgia jį, o Perrie sukikeno. Šiek tiek linksma stebėti, kaip tiedu vaikinai pykstasi, lyg dviejų metų vaikai.

-Taigi, Perrie? Patinka būti Little Mix grupėje?-pasiteiravau, domėdamasi gyvenimu būnant mano mėgstamiausios grupės nare. Perrie šypsena išsiplėtė ir ji atsisuko veidu į mane. Prieš pradėdama kalbėti ji atsikosėjo.

-Kai tau reikia būti su visiškais nepažįstamaisiais kūrybinėje stovykloje, tai nėra taip sunku, kaip kiti žmonės sako,-Perrie pradėjo pasakoti ir aš sukikenau.

-Atsiprašau, tiesiog panašiai nutiko man,-tariau, parodydama į vaikinus. Perrie linktelėjo man ir nusišypsojo Zayn.

-Yeah, būtent. Mes visos turėjome sunkiai dirbti ir tai atsipirko. Jei atvirai, merginos yra mieliausi žmonės iš visų mano sutiktų. Jos man lyg trys didžiosios seserys,-Perrie ištarė, o aš linktelėjau. Man visada patiko Little Mix, nuo jų solo pasirodymų iki jų pirmosios dainos kartu teisėjų namuose, manau sutarčiau su jomis. Stebėjau visus jų ‚video daries', tai lyg būčiau pati buvus su jomis.

-Štai taip ir buvo,-Zayn tarė, pakštelėdamas Perrie į lūpas. Ji nusišypsojo ir taip pat jį pabučiavo, neilgai trukus ir jų liežuviai buvo įtraukti.

-Šaunu... Dar viena pora glamonėjasi,-sušnibždėjau Harry, pažvelgdama į Elounor ir Zerrie priešais mus ir Harry nusijuokė, po to atsisukdamas veidu į mane.

-Na, tada galbūt ir mes turėtume prisijungti prie vakarėlio?-Harry tarė ir dar prieš man užprotestuojant, jis savo lūpas priglaudė prie manųjų švelniam bučiniui. Jo liežuvis įslinko man į burną ir kovojo su manuoju. Harry rankos suėmėme mano marškinių apačia ir pradedant kelt aukštyn, greit atsitraukiau.

-Harry, ne,-įspėjau, o jis tik nusišypsojęs, pakštelėjo man į skuostą.

-Nesijaudink, neketinu to daryti. Vis tiek pasinaudosiu proga, kai visi išeis,-tarė, o mano akys išsiplėtė ir jis sukikeno. Jo rankos apsivijo aplink mano liemenį. Jis pažvelgė į mane, žaisdamas su mano plaukais ir staiga, atrodo, kambaryje niekas nebeegzistavo. Buvau tik aš ir Harry. Tik mudu šiame pasaulyje. Jo akys nužvelgė mano veidą nuo akių ir nosies iki lūpų. Apsilaižęs savo lūpas, jis nusišypsojo man. Aš taip pat šyptelėjau, pakštelėdama į jo nosies galiuką.

-Penis nose,-nusijuokiau, greit nušokdama nuo jo. Jis aiktelėjo, vaidindamas įskaudinta ir vėl prisitraukė mane šalia savęs, tad atsisėdau šalia jo. Apsivijau jo kūną rankomis, padėdama galva ant jo krūtinės.

-Draugužiai, gal galėtumėt užsičiaupti?-Louis įspėjo ir atsisukus pamačiau, jog ir Eleanor užmigo. Dabar tik aš, Harry ir Louis nemiegojome. Kiek laiko mes žiūrėjome vienas kitam į akis? Zayn ir Perrie taip pat užsnūdo, vienas kito glėbyje ir Zayn tyliai knarkė.

-Atsiprašau,-sušnibždėjau ir jis linktelėjo, po to paglostydamas Eleanor plaukus. Jo akyse galėjau matyti, kaip jis ją myli ir dievina. Eleanor prisiglaudė prie jo, ranka apsivydama jo liemenį, o Louis nusišypsojo.

-Louis, keista girdėti, kaip prašai žmonių patylėti,-Harry tarė ir Louis išsišiepęs, trūktelėjo pečiais. Pavarčiau akimis, po to šyptelėdama Harry. Jo akinamai šypsenai pasirodžius, jaučiau kaip sutrinka mano kvėpavimas. Jis tikrai nuostabus.

-Nustok, taip geidžiamai žiūrėti,- tarė Louis ir aš vėl pavarčiau akimis, atsistodama nuo sofos. Harry šįkart nesustabdė manęs, tad buvau tikrai dėkinga. Man reikia akimirkos nusiraminti ir pailsėti nuo Louis su mylėjimusi susijusiu komentarų. Negi jis taip pat elgėsi, kai užtiko Danielle ir Liam? Uždariau tuščias picų dėžes ir nunešiau į virtuvę. Pastebėjau, jog pilnas šiukšlių maišas guli prie durų, tad nužygiavau prie jo. Bandžiau jį pakelti, bet baigėsi tuo, jog turėjau jį vilkti žeme. Pavarčiau akimis, atidarydama virtuvės duris.

-Išnešiu šiukšles,-pranešiau ir Harry atsistojo, norėdamas man padėti, bet aš papurčiau galva.

-Ne, Harry, aš galiu pati, tu geriau pakalbėk su Tomlinson,-tariau ir jis linktelėjo, pakštelėdamas man į lūpas ir atidarydamas man svetainės duris. Aš toliau tempiau maišą link durų.

-Galiu jį palikti lauke prie durų?-paklausiau ir Harry vėl linktelėjo. Nusišypsojusi, nutempiau maišą laukan, pagaliau galėdama pravėdinti galvą ir sugalvoti keršto planą Tommo Tomlinson.

Bad BloodWhere stories live. Discover now