45. Bölüm

48.6K 2.9K 762
                                    

Selam olsun bizi bekleyen herkese!

Biz geldik canlar. Hem de beklediğiniz, özlediğiniz bir isimle. Evet! Tan aşkımla geldik misafir olmaya gözünüze, gönlünüze.

Tan fısıldadı ben ilettim. Mert düşündü ben aktardım. Gurur kızdı ben Vatan'a acıdım. Canlar size elimden geldiğince cicili bicili bir bölüm yazdım.

Ben susayım bölüm anlatsın kendini. Gözünüze, gönlünüze sağlık.

Okur seven Dido emojisi. Çok düşünceli Dido emojisi.

İyi okumalar dilerim.

''Biraz daha hızlı amca!'' Tan'ın uyarısıyla Gurur gözlerini devirirken, Vatan sırıtmadan edemedi.

''Hayırdır aslanım ne bu acele?'' taksicinin sorusuyla iç çekip ''Hiç sorma amca düştük bir Çiçek sevdasına,'' diye mırıldandı.

''Abi lütfen biraz daha hızlı git yoksa fenalık geçireceğim.''

Gurur'un ricasıyla taksici mümkün olduğu kadar hızlanıp genç bir aşığın sevdiğine kavuşmasına vesile olmaya karar verdi.

Evin önünde durduklarında Tan'ın bir eli hızla çarpan göğsünü bulurken ''Dayan kalbim,'' diye uyarmadan edemedi kendini.

Taksiciye ücretini ödeyip taksiden indiler. Henüz öğleden sonra hastaneden çıktığı için hâlâ tam kendine gelememiş Tan'ı kucağına almıştı Vatan. Evde tek ilacının Çiçeğim gülüşü olduğunu savunan Tan'a kıyamadıklarından akşamüzeri Levent ve Hülya'yı evde bırakıp çıkmışlardı. Zaten yarın akşam hafta sonunu geçirmek için geleceklerinden bir gün erken gelmek hem Vatan hem de Tan için oldukça kârlıydı.

''Abi kızarıklıklarım belli oluyor mu?'' kucağındaki kardeşinin sorusunu duyunca yüzünü asmamaya çalıştı Vatan. Evden çıkmadan ısrarları sonucu annesinin fondöteni ile yüzündeki ve boynundaki kızarıkları kapatılmıştı.

''Hayır, abiciğim çok yakışıklısın.''

Tan iç çekip ''Çiçeğim beğense yeter abi,'' dedi umut dolu bir sesle.

''Sen hiç merak etme kardeşim seni görüp de beğenmemesi imkânsız ama sana kadınlar hakkında ne söylemiştim hatırlıyor musun?''

Tan onaylar gibi başını sallayıp ''Kadınlar deli gibi sever, çocuk gibi küser, Çiçeğim gibi üzer.''

Gurur ''Yuh!'' çekerken Vatan onu umursamayıp ''Hayır kardeşim diğeri,'' dedi.

''Hımm, 'Kadınlar içtikçe güzelleşir ama sen güldükçe güzelleşen Çiçeğim'den vazgeçme,' mi?''

Gurur ''Yok artık!'' derken kapının önüne gelmişlerdi. Vatan hızla başını olumsuz anlamda sallayıp ''Kadınlar hoşlandıkları erkeklere kötü davranırlar çünkü bir erkek, kadınının en çekilmez haline katlanabiliyorsa ona makyajsız da katlanabilir demektir.''

Gurur ''Oha ama! Sen bu çocuğun aklına neler sokuyorsun?'' diye çıkıştı genç adama. Cevap ise hiç beklemediği birinden, Tan'dan gelmişti.

''Merak etme abla. Abimi işime yarayacak kadar dinliyorum. Mesela, Çiçeğim benden hoşlandığı için bana kötü davranıyor çünkü Çiçeğim onu her haliyle sevmemi istiyor.''

''Allah'ım bir de Gülce ile bana ikiz derler. Vatan tebrik ediyorum, gecikmeli de olsa seninde bir ikizin var,'' deyip Tan'ı işaret etti.

Anahtarı ikinci denemesinde kilide sokup kapıyı açtı. Elindeki çantaları kapının yanına bırakıp sevgilisinin kucağında tuttuğu kardeşi ile içeri geçmesi için kapıyı sonuna kadar açtı genç kız.

Sana Anne Diyebilir Miyim? (1. ve 2. Kitap)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin