LAST STEP

2K 129 9
                                    

    Nala POV

     Daca stau bine si ma gandesc atunci cand am venit in Londra aveam o lista, pe care aveam 3 lucruri importante de facut. Primul era acela de a-mi gasi o casa, am gasit-o, dar mai apoi am abandonat-o cu gandul sa o iau de la capat. Apoi trebuia sa imi gasesc un loc de munca, l-am gasit, dar apoi am fugit atunci cand lucrurile au luat-o razna. Si ei bine ultimul lucru de facut era acela de a-mi intemeia o familie, ultimul pas, la care nu stiu daca m-am gandit la el cu adevarat vreodata, poate doar in momentul in care Liam m-a cerut in casatorie. Si cu toate astea, acum in momentul asta, mai bine zis peste doar cateva minute, lista mea va fi completa. O sa am o locuinta pe care nu pot sa o abandonez, si o sa am si o familie, formata din mine, Liam si copilul nostru ce urmeaza sa vina. Respir cu greu, si am mari emotii, asta este ziua cea mare, ziua la care visam in adolescenta cand stateam pe banca aia din apropierea cladiri in care eu si Cynti avean dormitorul. Este ciudat, dupa atat de mult timp si dupa atat de multe obstacole eu si Liam suntem impreuna, suntem la cativa pasi sa fim cu adevarat o familie. Ma privesc in oglinda, sunt frumoasa, stiu ca sunt usor ipocrita, dar astazi chiar sunt frumoasa. Mi-am dus mana incet la burta, micutul sau micuta noastra este agitata astazi, nu i-am spus inca lui Liam, dar astazi pentru prima oara s-a miscat, sunt foarte fericita, am atat de multe motive sa fiu fericita si totusi nu pot sa spun ca nu imi este teama ca Danielle sau cineva ca ea isi va face aparitia din nou. Poate nu mai am incredere in Liam asa um aveam pe vremuri, dar cu timpul sper sa o pot recastiga. Se auzi un ciocanit in usa, m-am intors usor si cu pasi mici m-am apropiat de usa:
- Cine este?
- Imi e dor de voi... se auzi vocea lui Liam care incerca sa deschida usa. L-am oprit lipindu-ma de usa alba. Nu trebuia sa ma vada inainte de nunta, ne vazusem ieri seara, nu trebuia sa ma vada acum.
- Nu ai voie sa ma vezi.
- Stiu, dar am asa mari emotii si de obicei tu esti singura care reuseste sa ma calmeze.
- Si eu am emotii.
- Nu imi vine sa cred ca am ajuns aici.
- Nici mie....
- Chiar e adevarat, in sfarsit vei fi o Payne.
- De cand te rogi sa ma numesc asa?
- De prea muli ani...
- Liam James Payne, ce cauti aici? se auzi vocea puternica a mamei.
- Am venit sa imi vad viitoare sotie.
- Asa, dar pana sa fie sotia ta e fiica mea, asa ca nu iti dau voie sa o vezi, asa ca pleaca de aici.
- Doar o secunda.
- Nicio secunda, ai sa o vezi multi ani de acum in colo.
 Am zambit usor, asa e astazi imi cam luam zborul din familia Malik, aveam sa intru intr-o famlie frumoasa, care probabil este la fel de buna ca si a mea, dar cu siguranta am sa duc dorul numelui Malik. M-am indepartat usor de usa. Familia mea a intrat.  Erau toti, mama, tata, Saafa, Wali, Donya ,sotul ei si gemeni si Zayn impreuna cu Eda si Cynti. 
- O Doamne esti superba. a spus mama privindu-ma cu mandrie.
 Nu mai putea spune nimic, doar am facut o pirueta pentru a le putea arata si mai bine rochia, pe care o cumparasem singura, am vrut ca toti sa fie surpinsi de alegerea mea. Ochii mamei s-au umplut de lacrimi, era atat de greu sa ma abtin si sa nu imi las lacrimile sa cada, eram atat de emotionata. Tata nici macar nu avea curajul sa ma priveasca, era atat de greu, parca nu aveam sa ii mai vad niciodata.
- Am cea mai frumoasa matusa din lume. spuse Eda in timp ce se agata de picioarele mele. M-am lasat si am sarutat-o usor pe obraz.
- Sa nu plangi, pentru ca esti foarte frumoasa, stiu ca lui Liam ii va lace mult.
- Nu voi plange, iti promit. am zis inghitindu-mi nodul din gat.
In cele din urma maa s-a apropiat de mine luandu-mi mainile in ale ei:
- Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa te vad mireasa Nala. Cel mai obraznic copil al meu, esti o printesa. Stii poate uneori ti-am gresit, vreau sa stii ca imi pare foarte rau, imi pare rau daca uneori nu te-am aperciat asa cum ar trebuie. Sunt foarte mandra de tine Nala.
 Lacrimile mele au inceput sa curga usor, mama mi le-a sters. Era un moment cu adevarat emotionant. Tata s-a apropiat si el usor.
- De ce sunt atat de grele nuntile fetelor mele? Acum pleci si tu, in curand si Saafa si Wali.
- Asta e Yaser, in sfarsit vom avea timp pentru noi.
- Nu stiu daca vreau neaparat acest timp pentru nou. 
- Va iubesc! am spus luandu-i in brate pe amandoi.
- Stiu ca nu ar trebui sa intrerup momentul asta, dar trebuie sa mergem sau Liam va crede ca nu te-am luat acasa. a spus Zayn emotionat de asemenea.
Ceilalti au plecat, iar eu la bratul tatalui meu eram gata pentru ceva ce asteptasem o viata intreaga, eram gata sa-i spun un da raspicat lui Liam, eram gata sa-l iau in brate si sa ii spun ca-l iubesc, pentru ca asta era adevarul.
 Atunci camd ajuns in acea biserica pe acel covor rosu si l-am vazut pe Liam in fata mea mi se parea ca nu mai ajung la el, era pentru prima oara cand imi doream din suflet sa ajung langa el mai repede. Priveam in biserca, am putut sa-i vad pe Ethan, pe Paul, pe Zayn si Cynti care stateau alaturi de Louis si Eleanor, dar si de Lillian si Helena. Fetele erau singure pentru ca Niall si Harry erau langa Liam, ei fiind cavaleri de onoare. 


I Hate My Brother (1D story) : 3 StepsWhere stories live. Discover now