NANNY - DELETED!

2.8K 158 53
                                    

  Am o rugaminte :o3 Atunci cand incepe Nala sa povesteasca da-ti drumul melodiei. Nu stiu daca va avea acelasi efect si asupra voastra dar pe mine m-a ajutat foarte mult melodia aceasta pentru acel pasaj:) Sper sa va placa:*

Zayn POV

   Car bagaje. Foarte interesant. Ce am ajuns sa fac? Ce nu fac eu pentru Nala? Parca murea daca i le aduce Jack. Nu, frate ea vrea sa i le aduc eu. Ih! 

     E dragut noul ei apartamet, chiar e dregut si imi place, adica e nu mai bun pentru ea si Edaline. Hihihi! Daca m-ar auzit... Am glumit, nu-mi las eu fata pe mana debilei prea mult timp. Nu m-ar mira sa vina acasa si sa imi zica a sunt un ciudat si un rasfatat. Ar fi ciudat, nu stiu cum as reactiona ca propia fiica sa ma faca ciudat. 

    Nu stiu cum, dar am ajuns sa fiu primul care se casatoreste si care are o minune acasa. Toata lumea se astepta ca Liam sa fie primul care se casatoreste dar dupa ce s-a despartit de sora mea e mai rau ca Harry. Nu ca Harry ar fi mai bun. Adica singura lui realatie serioasa a fost Lillian care a durat cateva luni si asta a fost cand era in anul doi de liceu de atunci, Harry e macho man-ul grupului. Are toate fetele pe care si le doreste si profita de lucrul asta din plin.

   In ceea ce priveste casatoria mea cu Cynti a fost, nu stiu cum a fost, sunt momente cand nu imi vine sa cred ca eu sunt Zayn Malik, acel Zayn Malik. Relatia noastra a fost incercata de multe ori dar cu toate astea am rezistat. Cred ca Edaline ne-a tinut impreuna. A venit intr-un moment neasteptat si am fost speriati atat eu cat si Cynti, nu stiam ce sa face. Eram doi copii, eu aveam 20 de ani si ea 18, nu era momentul sa devenim parinti si chiar facusem programare la ginecolog pentru intrerupere de sarcina dar cu toate astea nu am facut-o. Imi aduc si acum aminte cum eram la noi in apartament cu o zi inainte si stateam fara sa zicem nimic.  Si atunci mi-am dat seama ca daca faceam asta totul se ducea de rapa. Edaline ne-a unit, ne-a facut puternici. Si de fiecare data cand ii vad zambetul spiridusului, cheful de viata imi vine. Edaline e motivul pentru care ma trezesc diminieata si pentru care muncesc atat de mult. Iar Cynti o iubesc, o ador, o divinizez e femeia care mi-a oferit tot ceea ce aveam nevoie si pe micuta Eda. Cat ne-am mai chinuit sa ii alegem numele.  Pana la urma am spus amandoi Eda, dar totusi Eda era mult prea simplu si atunci la sugestia cumnatei mele i-am pus Edaline.

   Am oprit masina in fata blocului surori mele. A naibii coincidenta asta ca sta pe aceiasi strada cu Liam la doar cateva case departare. Soarta ii aduce mereu pe astia doi unul pe langa altul.  

    Nala era afara atunci cand eu am ajuns:

- Buna.

- Buna, dar Eda?

- Am lasat-o acasa.

- Cu?

- Bona, doar nu o platesc degeaba.

- Zayn trebuia sa o aduci la mine.

- Eh mai las-o sa mai stea si pe acasa de cand ai venit sta nu mai pe capul tau.

- Dar imi place sa stau cu ea.

- Da, nu zic nu.

- Adica tie nu iti place?

- Ba da!

- Oh, data viitoare o sa ii arat niste poze dragute cu tatal ei.

- Ha! Nu ai indrazni!

- Crezi?

- Hai taci si cara din cutii.

 Atunci cand am deschis masina si si-a dat sema ca sunt extrem de multe s-a  uitat ciudat la mine:

I Hate My Brother (1D story) : 3 StepsWhere stories live. Discover now