NEVER

2.2K 160 51
                                    

   Nala POV

   Din nou pe drumuri. Nu am asteptat nici macar cateva zile si am plecat din nou. Louis se simte cel mai nasol dintre noi, dupa ce s-a casatorit nu poate sta alaturi de sotia lui. Nu l-am vazut pe Liam de azi dimineata, nu stiu pe unde isi face veacul. Am intrat in autocar, se pare ca nici aici nu era Liam.

- Unde e Liam?

 I-am intrebat pe Harry si pe Zayn care se uitau pe o revista. Au avut o reactie ciuata atunci cand m-au vazut, zici ca eram un monstru:

- Ce s-a intamplat?

- Nimic, ce sa se intample? 

- Unde e Liam?

- Cu Louis si Niall sa cumpere ceva de mancare.

 M-am asezat pe canapea langa ei doi. Acestia se fastaceau de mama focului. Ce mama dracului se intampla?

- Ok, daca nu imi spuneti ce se intampla va tund pe amandoi...

- Nu se intampla nimic!

 A spus Harry in timp ce ia dat revista lui Zayn. Zayn s-a uitat la mine apoi la revista. M-am ridicat in picioare si m-am dus catre el, fratele meu nu a vrut sa-mi dea revista. Ce se intampla? Uram sa nu stiu ce se intampla:

- Zayn, da-mi revista aia.

- Nu e nimic interesant in ea.

- Serios?

- Da. Zii tu Harry e ceva interesant in revista asta?

- Nu. Doar vorbe in vant.

 Am pus mana pe revista si am tras, Zayn tragea la el si eu la mine.  O tine atat de strans, nu intelegeam ce mama naibii ascunde. Cu mult efort am reusit sa o iau, Zayn era fata in fata cu mine:

- Nala, nu trebuie sa te uiti pe aia. Este o minciuna mai mult ca sigur...

- Zayn? La ce mama naibi te referi?

 Am lasat capul in jos. Am inghitit in sec. Pe coperta aparea Liam si nu era singur, si nici macar cu mine. Am incercat sa respir, doar ca mi se parea ca este atat de putin are in jurul meu. Nu se putea, imi spusese ca sta cu Louis nu cu ea. 

- Nala...

- Zayn, lasa-ma...

 Am deschis revista. Erau imagini cu ei doi tiandu-se de mana si intrand in hotelul ala, nu imi vine sa cred ca face asta. Sunt atat de idignata, am crezut atat de mult in vorbele lui si m-am ars. De ce nu ma invat minte? De ce mama naibii a trebuit sa am incredere si a doua oara in el cand vine vorba de ea? Puteam pur si simplu sa il iau de acolo sau sa mai stau cu el. Ochii mei acum erau plini de lacrimi, eu eram de vina, nu mai si nu mai eu am fost de vina crezand ca acum totul o sa se termine cu bine si ca noi doi o sa fim fericiti pana la adanci batraneti. Lacrimile imi curgeau acum pe obraji, am trantit revista pe masa si am pornit catre locul unde se aflau hainele mele, Zayn m-a urmat:

- Nala ce faci?

- Ce trebuia sa fac de la inceput...

- Nala stai , te rog, sigur ai inteles gresit....

- Ce sa inteleg gresit Zayn? Ca mi-a spus si a facut altceva? Ca Danielle e Danielle si Danielle va ramane toata viata lui? Ca nu am ce cauta in povestea asta? Ca de fapt asta e povestea lor iar eu sunt doar un obstacol pentru a arata cat de mult se iubesc ei doi?

- Nala daca era asa nu aveai tu inelul ala pe deget... 

 Zayn imi vorbea atat de calm. M-am uitat la inelul de pe mana mea, intradevar era frumos, dar locul lui nu era pe mana mea. L-am scos si i l-am intins lui Zayn:

I Hate My Brother (1D story) : 3 StepsWhere stories live. Discover now