HIS REACTION

2.9K 157 38
                                    

 Nala   POV 

    Astazi incepe vanatoarea de joburi.Ceasul e 9 deci trebuie sa ma grabesc pentru ca la 2 trebuie sa o iau de la scoala pe Edaline. Se pare ca pana la urma si-a indeplinit scopul si a scapat de bona. E cea mai fericita, tota lumea sta cu ea. Cand nu e cu mine e cu mama ei, cand nu e cu Cynti e cu Zayn, cand nu e cu Zayn e cu unul din baieti, cand nu e cu unul di baieti este Charline, e copilulul tuturor.

    M-am imbracat repede. Mi-am luat o pereche de blugi negri strimiti, un tricou putin mai larg ce imi lasa un umar dezgolit si in piciioare o pereche de balerini negri. Din cate stiam eu la un interviu trebuia sa fii cat mai simpla de aceea am ales sa nu ma machiez si parul sa mi-l las pe spate.  Am iesit din casa in viteza, acum aveam si o masina. Bine nu era a mea dar asta e altceva. Era a lui Zayn, mi-a imprumutat-o, asta spun eu dar el se tine tare ca e a mea. Un Mazda 2 Sport alb, e singura marca de masina pe care o recunsoc. Bine fara BMW, Ferrari etc, pe care toata lumea le stie.

  Am absolvit management deci sper saa gasesc ceva in acest domeniu. Nu am eu prea multa experienta dar sper sa gasesc ceva dragut. 

   Si sa incepem. Prima firma. 

- Buna ziua.

- Buna ziua, cu ce va pot ajuta?

- Sunt aici pentru interviu.

- Luati loc.

 Mai erau cateva fete in fata mea. Ok, nu cred ca imi mai doresc jobul asta. Fetele de langa mine nu erau imbracate tocmai asa cum eu consideram ca trebuie sa fii imbracata la un interviu. Fusta scurta mulata, bluza decolatata, machiaj de 7 straturi pe fata si logic tocurile de 15. Au intrat toate si acum era randul meu.  Cand am intrat in biroul directorului ma asteptam sa gasesc un om cat de cat remarcabil, dar nu. Un mos la vre 50 de ani, pe jumate chel si probabil, cantarind cat un porc nu mai bun de taiat:

- Buna ziua.

- Ia loc, domnisoara. Esti domnisoara, nu?

- Multumesc. Aaaa, da.

- Asa. Deci ce esti stii sa faci?

- De toate.

- De toate, zici. Esti draguta. 

  Ok, dati-mi un pistol.

- Multumec.

- Cred ca te-ar prinde o fustita si o bluza putin mai decoltata si putin machiaj.

- Aa? Stiti, cred ca m-am razgandit, nu vreau acest post.

- Dar draguta esti frumoasa.

- Stiu. Dar nu mai am nevoie.

 M-am ridicat ingrozita de ce putea acel om sa imi ceara. Eu venisem pentru un post onorabil si el imi facea avansuri? Macar daca era si el mai dragut! Ih! Imi e scarba.

   Am urcat in masina si am plecat la urmatoarea firma. Bine ca aici am fost tratata ca un om care a venit sa isi caute un loc de munca. Chiar eram revolatata de ce facuse mosul ala, eram scarbita de tot ceea ce se intamplase in acel biroru si felul in care im vorbise. 

    Era ultima la firma la care trebuia sa dau acel interviu si apoi trebuie sa ma duc sa o iau pe Edaline. Sper sa ajung la timp si sa nu o fac pe pustoaica sa astepte. 

      Am intrat in cladire si m-am apropiat de biroul din fata mea care probabil era al secretarei:

- Buna ziua.

- Buna ziua cu ce va pot ajuta?

- Pentru interviu.

- Domnul director nu este aici momentan dar lasa-ti CV-ul si va vom contacta noi.

I Hate My Brother (1D story) : 3 StepsWhere stories live. Discover now