BACHELOR PARTY

2.2K 156 49
                                    

  Nala POV

 In seara asta evadam. Ne intoarcem in Londra dupa 3 saptamani de concerte pentru petrecerea lui Louis si a lui El. Daca noi, fetele vom fi la petrecerea ei baieti, vor fi la petrecerea lui morcoveata. Ce ma enerveaza cel mai mult este ca  nimeni nu vor sa zica locatia petrecerii, cica vor sa faca totul in secret si sa se asigure ca nu vor fi deranjati de noi. Mda, neinteresant, lasa ca aflu eu pana la urma.

 Acum sunt in autocar. E ciudat sa te afli in postura de femeie logodita, ma simt mai legata ca niciodata de Liam, care ma rasfata atat de mult.

 Ca sa nu ma plictisesc am deschis o revista aruncata prin autocar. Era un articol despre cererea in casatorie de care avusesem parte. Stiam ca s-a creat mare valma, dar am preferat sa nu citesc nimic, voiam sa ma bucur de asta din plin si sa nu imi umplu capul cu tot felul de aberatii al unor oamenilor pe care nu ii cunosc si nici nu stiu daca ii voi cunoaste cu adevarat. Dar ce nu face plictiseala din om?

   Am privit revista, pe coperta era o poza cu mine si Liam din vechi. Am citi titulul:”O noua logonda de proportii”.  Mai jos scria pagina la care era articolul, 4. Se pare ca era un articol destul de important. Am dat primele doua pagini si uite-ne. Erau poze din timpul cereri, poze cu noi doi facute de paparazii si poze cu noi din timpul liceului. Am inceput sa citesc fara a sta prea mult pe ganduri:

” Dupa anuntul ca Louis Tomlinson se casatoreste, fanele celor de la One Direction mai pierd unul dintre baieti. Este vorba despre nimeni altul de cat Liam Payne.  Se zvonea ca si-a reluat relatia cu sora mai mica a colegului lui de trupa Zayn Malik, dar totul a fost confirmat atunci cand in timpul primului concert din acest turneu Liam a facut pasul cel mare si a cerut-o pe Nawlah de sotie. Cei doi au format un cumplu si in trecut, dar relatia s-a racit atunci cand fata a ales sa studieze in State. Stim ca Liam a suferit foarte mult dupa tanara roscata care are o fire destul de acida, din spusele celor apropiati.

  Cei doi au ales sa nu dea nici o declaratie in ceea ce priveste relatia lor si cererea in casatorie, tot ce stim este ca pe tot timpul concertului Liam a fost foarte agitat si foarte nerabdator sa isi stranga in brate iubita.

  La conecert au fost perzenti si parintii celor doi, se pare ca Liam i-a facut aceasta surpriza Nawlei, a avut si complici desigur, acestia fiind toti din jurul lor. Nalwlah care de curand s-a angajat la compania lui Cowell ii insoteste pe baieti pe parcursul turneului.

   Atunci cand s-a vazut pe scena cu Liam in fata ei, fata a izbugnit in lacrimi si nu a spus nimic altceva de cat da. Se pare ca Zayn a profitat de situatie si si-a intepat tatal felicitandu-l pe acesta ca si-a mai pierdut o fata. 

   Momentul a fost aplauda din plin de catere fanele din public. Unele dintre ele au fost atat de emotionate in cant au varsat lacrimi alaturi de tanara roscata.

  Dupa concert cele doua familii, Malik si Payne, s-au retras la un restaurant unde au petrecut pana la o ora destul de intarziata. Familia Malik a sarbatori doua mari eveniment, pe langa logdna Nawlei si clarificarea lucrurilor in ceea ce priveste  acuzatiile cum ca si-ar fi inselat sotia.

   Desigur nu toate fanele au fost de acord cu aceasta logodna. Atat Liam cat si Nawlah au primit pe conturile private de twiter mesaje rautacioase. Una dintre fani i-a scris Nawlei: ” Ai grija!Liam este sotul meu sa nu te gandesti ca vei sta prea mult pe langa el! ” Fire nepasatoare Nawlah nu a raspuns nici unui mesaj, a preferat sa se bucure de logodnicul ei.

     Cei din surse apropiate cuplului au declarat ca cei doi inca nu au stabilit o data a nunti, si nici nu au de gand sa o faca prea curand, vor sa lase totul de la sine si sa se mai bucure cat mai pot de libertate.

I Hate My Brother (1D story) : 3 StepsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin