TELL ME TO STAY

3K 179 62
                                    

    Nala POV

  

 Am deschis ochii si mi-am intors capul spre locul unde credeam ca am sa-l gasesc pe Justin. Nu mai era aici dar in schimb am gasit un biletel: "A trebuit sa plec devreme. Nu am vrut sa te trezesc. Succes astazi, vei fi cel mai tare asistent manager. Te iubesc." Am oftat si in acelasi timp am lasat biletelul la loc. Mi-am intors privirea catre tavan. De ce vroiam sa lucrez acolo? Poate faptul ca asta insemna sa fiu mai aproape de el era unul din raspunsuri. 

 M-am ridicat din pat fara prea mult chef de viata. M-am dus in baie si am lasat apa sa curga iar apoi cu ajutotul mainilor am dus-o la fata. Speram ca apa rece sa ma trezeasca la realitate. M-am intors in dormitor si mi-am ales cateva haine la intamplare. Mi-am luat o poseta proeminenta, in care am bagat cateva lucruri care  se pesupunea ca imi vor trebui, si am plecat catre fratele meu. 

 La volanul micutei mele masini visam cu ochii deschisi. Nici macar nu stiam in ce consta aceasta asa zisa meserie, cred ca aveam sa fiu mana dreapta a lui Paul. 

  Am parcat in fata casei fratele meu. Nici macar nu stiam cat este ceasul, cred ca era destul de devreme totusi.  Mi-am scos telefonul si m-am uitat a ceas era ora 8. Cat de devreme a trebuit sa plece Justin, totusi lucreaza la un birou...

  Am deschis usa casei si i-am gasit pe cei trei la masa, luand micul dejun:

- Nala...

- Buna dimineata. am spus incercand sa zambesc.

 Nepoata mea e atat de incantata sa ma vada. Nu stiu daca si eu eram asa, nu vreau sa intelegeti gresit doar ca aveam o stare de spirirt foarte proasta si nu vroiam sa o supar si pe ea:

- Ai mancat? ma intrebat Cynti.

- Nu, dar nici nu imi e foame.

- Ok. Eu am incercat...

- Mama spune ca din cauza oamenilor care nu manaca dimineata e urat afara.

- Da, asa e Eda, mama ta are dreptate, doar ca am mancat acasa.

- Dar ai zis...

- Gata Edaline.- a spus Zayn pe un ton autoritar- Surioara ce te aduce pe aici?

- Am nevoie de ajutor.

- Ar trebui sa notez in calendar?

- Nu...

- Cu ce te pot ajuta?

- Postul acela de care mi-ai vorbit tu si baieti.

- Deci vrei sa lucrezi cu noi?

- Nu cred ca mai am alte obtiuni.

- Dar firma la care lucra Justin?

- Ma ajuti sau nu?

- Da, putem merge sa vorbim cu Simon astazi, sunt sigura ca te va ajuta.

- Multumesc mult, Zayn.

- Si cu mine cine va sta daca iti vei lua si tu servici?

- Se pare ca o vom chema inapoi pe bona.

- Nuuu! 

 Am inceput sa radem cu toti. Edaline fusese atat de expresiva prin ultima ei afirmatie in cat a adus zambetul pe buze tuturor. Am asteptat sa isi termine micul dejun si apoi am plecat impreuna cu Zayn catre biroul lui Simon. Simon, nu stiu, era un om impunator care avea un nume in industria asta si sincer ma speri putin gandul sa discut cu el il vedeam mereu ca un om extrem de sever.

I Hate My Brother (1D story) : 3 StepsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora