MY LITTLE GIRL

2.6K 171 38
                                    

  

   

     Nala POV

  Era pentru prima oara cand ma trezeam în acest pat. Dar dormisem ca un adevarat prunc. Nu stiu de ce, poate pentru ca dormisem alaturi de Liam in patul lui, care poate avea sa devina al nostru,  in camasa lui care avea parfumul pe care il adoram. M-am intors usor catre baitul ce dormea langa mine. Avea ochii inchisi si parea atat de linistit.  Mi-am dus usor mana dreapta pe fata lui brazdata de putina barba. Liam s-a miscat usor semn ca era pe cale sa se trezeasca. Si-a dus una din mana lund-o pe a mea si ducand-o la buzele lui. Si-a lipit buzele de mana mea. Eram atat de emotionata... Ochii lui s-au deschis dezglind maroul bland. Zambetul lui a devenit atat de mare in cat ma pierdeam in el. 

- Nu imi vine sa cred ca esti aici...

- De ce nu?

- Am crezut ca am visat.

- Nu ai visat, si nici nu o sa mai visezi de acum in colo.

  S-a apropiat usor de fata mea. Nu indraznea sa o faca, nu indraznea sa ma sarute. Ne era atat de greu sa realizam ca in sfarisit eram doar noi, doar noi si nimeni altcineva. Mi-am facut curaj inaintea lui si mi-am lupit buzele de ale lui. Erau perfecte. Sentimentele mele atingeau acum perfectiunea.

- Ar trebui sa ne ridicam din pat? am intrebat incet.

- Nu, astazi e ziua noastra libera. Vreau sa stam doar noi doi. 

- Liam...

- Nu vreau sa aud prosteste! Doar noi si atat.

  Am inceput sa rad usor. M-am ridicat din pat fara sa-l mai privesc pe Liam. Acesta s-a ridicat repede si a venit catre mine lundu-ma in brate pe la spate. 

- Liam!

- Te iubesc...

   Am lasat capul intr-o parte permitandui asfel sa-si aseze capul pe umarul meu. Liam si-a dus mana pe burta mea. 

- Vreau si eu o Edaline a noastra.

 Am inceput sa rad.

- Nu crezi ca e prea devreme?

- Devreme?

- Da...

- Te iubesc de ani de zile! Niciodata nu este prea devreme pentru noi doi.

 M-am intors usor si mi-am pus mainile pe gatul lui lipindu-mi buzele de ale lui. Ce imi puteam dori mai mult de atat? Liam nu trebuia sa imi spuna cat de mult ma iubeste, stiam asta fara sa mi-o spuna. Pur si simplu o stiam, el era mereu dulce si ma rasfata chiar daca de multe ori ma comportam cu el asemeni unei nemernice. 

  Il strangeam la pieptul meu si radiam de bucurie. Ma boy....

    Louis POV

     Nu imi vine sa cred ca am fost trezit atat de devreme doar pentru ca ea nu putea alege singura culoarea florilor cu care va fi impodopidit restaurantul. Imi placea ideea de casatorie, dar acest lucru era mai greu de organizat de cat un concert. 

  Eram atat de obosit in cat acum nu eram atent la ceea ce spunea iubita mea. Doar confirmam:

- Louis asculta-ma! 

- Da...

- Serios?

- Da...

- Louis! Esti gay?

I Hate My Brother (1D story) : 3 StepsWhere stories live. Discover now