CONFUSION

2.3K 157 40
                                    

  Zayn POV

   Privesc de la distanta, e singurul lucru pe care il pot face acum. Toata lumea incearca sa o faca sa zambeasca, dar nici unul nu intelege ca in momentul de fata singurul lucru de care are nevoie este sa fie singura. Va trebui sa plec in curand si sa o las singura, nu vreau sa fac asta, este sora mea si in ciuda faptului ca relatia noastra nu a fost tot timpul foarte buna,  imi e greu sa o vad acum atat de vulnerabila. 

 Nala priveste stelele de pe veranda, am luat o patura si m-am apropiat de ea. Nu si-a ridicat capul in sus sa ma priveasca:

- Sunt frumoase in seara asta...

- Mereu au fost frumoase cand le privim de aici.

- Da asa este.

 Nu stiam ce sa ii zic, voiam sa ma asigur ca este bine, dar nu indrazneam sa o intreb:

- M-am gandit sa ma vopsesc...

- Sa iti schimbi culoarea?

- De fapt sa revin la adevarata mea culoare.

- Bruneta? Nu ti-a placut niciodata culoarea asta.

-  Mi-a placut,doar ca ma facea sa seman mult prea mult cu tine si am renuntat la ea, si apoi m-am obisnuit cu roscatul...

- O sa iti stea bine.

- Plec...

- Ce vrei sa zici?

- Ma intorc in America...

- Nala...

- Nu pot sta aici Zayn.

- Ar trebui sa vorbesti cu el.

- Nu, nu pot, ar fi mult prea greu.

- Nala... mereu ai fost asa incapatanata si mereu te-ai inselat. Daca te inseli si de data asta?

- Chiar daca m-as insela din nou, viata asta nu e pentru mine Zayn. Am visat mereu ca voi locui intr-o casa micuta si linistita langa un om care sa ma iubeasca...

- Liam te iubeste.

- Dar nu voi putea avea niciodata o viata linistita langa el.

 - In dragoste se fac sacrificii.

- Nu stiu Zayn, probabil nu ma intelegi. Am ajuns la captul puterii, am nevoie de linistie, am nevoie sa ma regasesc pe mine insumi.

- Nu, nu te inteleg si nici nu cred ca o voi face vreodata, dar indiferent ce decizie vei lua voi fi aici. 

  Mi-am dus una din maini in jurul surorii mele, ea si-a lasat capul pe mine. Simteam ca in momentul acesta aceasta imbratisare era pentru Nala ca o gura de aer. Da, probabil plecare din tara era cea mai buna varianta pentru ea acum, avea nevoie de liniste iar presa si Liam nu ii voi oferi niciodata asta aici. Probabil sunt primul care afla despre plecare, nimanui nu ii va place aceasta decizie a ei.  Inca de cand a plecat prima oara parinti nostri au fost usor ingrijorati.

Nala POV

Da, plecare asta reprezenta singurul lucru care ma mai putea salva acum. Era ciudat sa ajung din nou in State si sa o iau de la capat, dar sunt obisnuita cu asa ceva, mereu am luat-o de la 0, dar pana cand? Imi doresc ca o data pentru totdeauna sa nu mai existe inca un inceput, imi doresc sa pot incepe odata ceva si sa-l pot duce la bun sfarsit. 

I Hate My Brother (1D story) : 3 StepsWhere stories live. Discover now