LIAR

2.7K 166 54
                                    

    Liam POV

    In ciuda faptului ca o cunosc pe Helena de cativa ani, nu am mai vazut-o de ceva vreme. E o femeie frumoasa si are si o atitudine ce ar face orice barbat sa si-o doresca. Ei bine chiar  daca are toate aceste calitati noi doi suntem doar preteni, bine poate prieteni cu beneficii dar asta e alt ceva. 

   Ne-am cunoscut la o petrecere si totul a inceput cu un filtr. E ciudat tinand cont ca aparut exact acum cand eu tanjesc dupa Nala si Nala dupa un alt barbat.

    Sunt 3 saptamni de cand Helena s-a intors si am iesit impreuna si am ras mult dar asta nu inseamna ca am auitat-o pe Nala. Nu chiar nu am facut-o mai ales cand ne-a facut cunostinta cu famosul Justin, care apropo e un inganfat si se crede atat de superior. Cum s-o fi uitata Nala la unul ca el, nu stiu. Sunt impreuna din aceea seara si in ciuda faptului ca toata lumea zice ca le sta bine mie unul nu mi se pare asta.

     Helena inca nu a cunocut-o pe Nala dar stie ca e o fata care m-a dat peste cap.  Ma tot bate la cap sa ii fac cunostinta cu ea, dar nu vreau sa fac asta pentru ca la cat de tampita e Helena imi e ca o ia la 3 pazeste pe saraca Nala.

    Astazi i-am promis prietenei mele ca o voi duce sa ii revada pe baieti. Ia mai vazut de cateva ori inainte si chiar a avut si o asa zisa relatie cu Niall. Mda, stati calmi ca nu a fost de cat cateva seri petrecute impreuna.

- Si chiar nu o sa imi zici cine e fata asta, nu?

- Helena...

- Haide Payne, nu fii timid.Dezbraca-te de adevar.

 Am inceput sa rad.

- Ti-a mai zis cineva ca esti al naibi de amuzanta?

- Mi se spune des ca sunt sexy, daca la asta te refereai.

- De ce auzi numai ceea ce vrei tu?

- Pentru ca asa viata e mult mai frumoasa si interesanta.

- Frumoasa teorie.

- Oh, dar tot nu am auzit un nume.

- Si nici nu ai sa-l auzi prea curand.

- Cum? Elizabeth?

- Nu o sa ghicesti niciodata asa ca nu mai face pe enervanta.

- Payne, trebuie sa iti zic de 1000 de ori? Tot voi afla si atunci cand imi voi da seama ca fata aceea e mult prea finuta pentru tine va fi vai si amar de spinarea ta.

- Bine, bine cum zici tu...

- Hai fii atent la trafic trebuie sa-l mai vad odata pe Horan inainte sa mor.

 Am inceput iar sa rad:

- Niall? Serios?

- Ce, irlandezul ala e foarte bun. Si cand zic bun nu ma refer la sufletul lui.

- Oh, scuteste-ma de detalii.

  Am ajuns la studio. Am parcat masina si am coborat impreuna cu Helena. Oh, trebuie sa recunoc ca fata asta era frumoasa. Acea perche de panataloni mulati negri ii scoteau in evidenta formele si imi era chiar imposibil sa nu ma uit la fundul ei:

- Payne nu te mai holba...

- Nu ma holbez...

- Si eu sunt virgina....

  Am inceput sa rad si am mers alaturi de ea. Am intrat in studio alaturi de Helena. Toti baieti erau acolo. Atunci cand Niall a vazut-o pe Helena a avut o reactie ciuadata. Iralandezul s-a ridicat in picioare s-a apropiat de ea si un degetul aratator a atins-o astepatand ca degetul sa treaca prin ea. 

I Hate My Brother (1D story) : 3 StepsWhere stories live. Discover now