FIRST STEP

3.3K 180 35
                                    

  Nala POV

   Au trecut 4 ani de cand am plecat din Londra.  Nu imi vine sa cred ca au trecut toti acesti ani si acum am 23 de ani. Sunt o femeie. Trebuie sa recunosc ca rolul de adolescenta neintelesea mi se potrivea mult mai bine.

    Imi aduc aminte de ani de liceu in care mi-am trait viata la maxim alaturi de fratele meu si da, Liam. Nu l-am mai vazut pe Liam de mai bine de 3 ani de zile, ulitma oara cand l-am vazut a fost la nunta frateleui meu si a lui Cynti. Micuta Eda avea doar 2 anisori pe atunci.

   E ciudat cum am ajuns sa ne deapartim dupa 4 ani de relatie. A fost o relatie frumoasa dar in ultima perioada ne racisem unul de altul.  Nu mai era ca la inceput, totul devenise banal. Stateam zile intregi unul in prezenta celuilalt fara ca macar sa ne sarutam sau sa ne atingem, devenisem cei mai buni prieteni care se prefaceau ca au o relatie.  Faptul ca am ales sa studiez in State ne-a facut sa ne dam seama ca trebuie sa o luam pe drumuri diferite. Si asa am si facut. Eu am plecat in State el a ramas in Londra. Eu am avut cateva relatii acolo si el a avut de asemenea. Dupa plecarea mea s-a impacat cu Danielle si dupa ce s-a despartit de ea a avut o relatie cu Leona Lewis. Stiu toate chestiile astea pentru ca au aparut in presa. Nu stiu daca a avut si alte relatii pe langa acestea doua. Din cate am inteles in prezent e singur si disponibil. Asta nu inseamna nimic, eu si Liam nu cred ca vom mai fi un cumplu tot ceea ce s-a intamplat intre noi  s-a consumat.E ciudat sa ma gandesc la asta din nou.

    Nu imi vine sa cred cat timp a trecut de atunci si cat a evoluat toata lumea.  Zayn si Cynti o au acum pe micuta Edaline care a venit pe neasteptate dar a adus multa bucurie atat in familia noastra cat si in ceea a Cyntiei. Cynti avea doar 18 ani atunci cand a ramas insarcinata si inca un an de liceu. A ales sa intreupa anul sa ii dea viata micutei si apoi sa isi reia scoala. Asa a si facut, acum Cynti este in ultimul an de facultate la coregrafie. In ceea ce il priveste pe Zayn a primit vestea ca un soc, la inceput s-a speriat dar apoi si-a luat rolul de tata in serios. Micuta Eda ii seamana chiar foarte mult. Are orgoliul lui Zayn si aciditatea acestuia. In ceea ce priveste trasaturile fizice din punctul meu de vedere nu seama cu nici unul dintre cei doi. As avea tendita sa spun ca eu mama Cyntiei in varianta mai mica.

      Atunci cand Cynti a terminat liceul cei doi au avut si parte de o nunta care a fost ca in basme. Multe flori mov si mult alb. A fost superb. Zayn a fost imbracat intr-un frac negru ce ii scotea in evidenta frumusetea iar Cynti a avut o rochie de printesa.  Nu a fost o nunta cu mult tam tam. A fost o nunta restransa la care nu au fost prezenti de cat prieteni apropiati si familiile celor doi.  A fost o nunta cu multa muzica buna, cu multe dedicatii. Am avut si eu parte de una de la Niall care s-a oferit sa cante macarena daca dansez cu el. A fost o nunta superba pe care as vrea sa o repet daca as mai putea.

     Acum ca m-am intors la Londra planuiesc sa iau viata in brate. Ce inseamna asta? Vreau sa imi iau o casa cu banii pe care i-am strans in acesti 4 ani, vreau sa imi gasesc un loc de munca si poate sa imi fac propia familie, sa am si eu un pitic care sa semene cu Edaline si care sa fie la fel ca ea.

   Acum sunt in masina fratelui meu si ma indrept catre casa lui. Voi locui la el si la Cynti pana imi voi gasi o casa nu mai a mea.  Micuta Eda e toata peste mine, e atat de fericita ca ma vede. Si eu ma bucur ca o vad, nu am avut parte de prea multe momente impreuna dar promit ca de acum vom avea.

- Acum mergem acasa? a intrebat Edaline.

- Da.

- Tati Wali va fi si ea acolo?

- Eda! 

- Ce mama?

- Trebuia sa fie o surpriza pentru matusa ta!

I Hate My Brother (1D story) : 3 StepsDove le storie prendono vita. Scoprilo ora