I AM SORRY

2.6K 165 37
                                    

  Zayn POV

 Am deschis ochii. Nu mai dormisem de mult in camera aceasta si acum somnul nu imi fusese tocmai linistit. Pe pieptul meu Edaline dormea dusa. Mi-am aruncat privirea pe peretele  dormitorului meu din Bradford. Era ora 7. Trebuia sa ma intorc la Londra. 

  Mi-am trecut mana prin parul ciufulit al fetitei mele. Edaline s-a miscat usor sub atingerile mele. Fusese o noapte grea pentru amandoi. Fata mi-a simtit tristeatea m-a intrebat de atatea ori de ce sunt suparat in cat am pierdut numaratoarea. A plans, am plans amandoi, am ras... Imi e greu sa o las aici din nou departe de mine:

- Tati?

- Mai dormi e devreme?

- Cand mergem acasa?

- Tati o sa plece si ...

- Nu!

 Nu am apucat sa termin fraza pentru ca Edaline a sarit de pe pieptul meu cu ochii in lacrimi:

- Vreau sa merg acasa! Nu imi mai place aici! Imi este dor de mama, de Nala si de baietii.

- Eda...

- Te rog tati!

  Imi priveam fiica.Ochisorii ei se umpleau de lacrimi. Sufletul meu plangea data cu ea. M-am ridica si am luat-o in brate:

- Bine. Mergem acasa, amandoi...

  M-am ridicat din pat si am coborat in living anuntand-o pe mama sa ii stranga lucrurile. Mama a fost nedumerita si mi-a zis sa o las aici in continuare aici,  dar o vedeam pe fiica mea cum sufera si nu aveam de gand sa o mai las  sa faca asta. 

  Dupa mai putin de jumatate de ora eram intr-un taxiu impreuna cu fiica mea indreptandu-ne catre aeroport. Staim ca si Cynti se va  bucura sa o vada. Chiar nu a vrut sa imi arate ii era dor de micuta chiar daca vorbise zilnic cu ea la telefon.

  Am urcat in avion. O vedeam cum freamata ceva. Nu stiam ce are pe suflet dar nu voiam sa aflu, presimteam ca era ceva care nu as fi vrut sa aflu.

- Tati? 

- Da?

- Am vazut ceva la televizor dar bunica mi-a zis sa nu iti zic tie si mamei?

- Ce anume?

- E adevarat ca voi avea un fratior sau o surioara?

  Am tras aer in piept. Nu stiam ce sa ii raspund. Era adevarat sau nu?  Nici macar eu nu stiam asta de unde sa stiu eu ce sa ii raspund piticei?

- Nu, nu este adevarat.

- De aceea esti suparat? 

- Ce vrei sa spui?

- Buni mi-a spus ca femeia aceea e rea si ca vrea sa ne faca rau mie, tie si mamei.

- Edaline vreau sa ma asculti cu atentie.

  Fata a dat din cap.

- Femeia aceea nu este o femeie rea. Este o femeie care nu stie ce vrea de la viata si care nu stie cat de mult va iubesc eu pe tine si pe mama ta. Nu vreau sa crezi tot ce auzi la televizor. Nu e nimic adevarat. Tati va avea grija ca totul sa fie bine iar tu si mami sa fiti fericite.

- Bine.

  Fata mi-a zambit. M-am bucurat ca am trecut peste asta. Eram constient ca la un moment dat trebuia sa ii zic asta, doar ca nu stiam care avea sa fie momentul potrivit. Se pare ca momentul potrvit a venit mai repede de cat am crezut. 

I Hate My Brother (1D story) : 3 StepsWhere stories live. Discover now