YES

2.3K 174 48
                                    

Nala POV

 Primul concert din acest turneu. Cred ca am emotii mai mari de cat au beitii.  M-am ridicat din pat si m-am imbracat repede. Sunt la mine in apartament pentru ca aseara Edaline a ramas la mine fiind foarte obosita. Am sa o iau si pe ea cu mine tinand cont ca la concert vor fi prezente Cynti si Eleanor.  Fiind primul concert acesta va fi in Londra, apoi plecam sa strabatem lumea. E ciudat tinand cont ca nu am mai fost plecata de ceva vreme si in nici un caz nu am mai fost plecata in felul acesta.

 - Matusa si mergem la concert acum?

- Dupa ce mancam.

- Ce manacam?

- Nu stiu...

 Chiar nu stiam ce sa-i dau de macare tinand cont ca nu aveam nimic aici. Nu am mai stat prin apartamentul meu de cand m-am impacat cu Liam. I-am deschis televizorul si am luat telefonul sa comand ceva:

- Nala! Nala! Mami si tati sunt la televizor!

  Am tras aer in piept. Stiam ca astazi era ultima infatizsare in procesul cu idioata aia care il acuza pe fratele meu de adulter.  Acesta era unul dintre motivele pentru care Edaline a ramas la mine. Cynti a vrut sa-si insoteasca sotul. Am lasat telefonul si chiar daca nu voiam ca Eda sa stie am dat mai tare, m-am asezat langa ea si am strans-o cu putere in brate.

   Fratele meu impreuna cu sotia lui au iesit din tribunal. Zayn s-a oprit in fata uneia dintre camere:

- O sa dau un singur intreviu despre asta si apoi vreau sa uitati de el si sa ma lasati pe mine si familia mea in pace. Astazi s-a dovedit ca acel copil nu era al meu.- am expirat usurata- Cred ca dovada suprema este testul de paternitate care a iesit negativ. 

- Cynti ai avut vreo indoiala in ceea ce priveste fiedelitatea sotului tau?

- Nici cea mai mica. a raspuns blonda. 

- Cred ca nu cerem prea multe, vrem doar sa ne crestem fetita intr-o lume cat mai linistita pentru ea si cu voi in preajma noastra nu o sa o facem niciodata.  De acum in colo am sa va raspund la orice intrebata legata de trupa si de ceea ce urmeaza sa facem, dar in ceea ce priveste familia mea nu voi mai raspunde la nici o intrebare, acum va rog sa ma scuzati dar trebuie sa ajung la un concert!

  Zayn i-a depasit pe reporteri si de mana cu Cynti a intrat in masina. Eram atat de fericita pentru fratele meu. In sfarsit totul devenea asa cum trebuia sa fie, totul intra pe fagasul normal si drept.

- Matusa ce inseamna paternitate?

- Nimic, scumpa, nu trebuie sa stii tu ce inseamna asta. Acum conteaza ca nimeni nu o sa iti mai faca tie sau parintilor tai rau...

- E vorba de femeia aceea rea despre care spunea bunica?

- Bunica ta are gura cam mare! Da, despre ea este vroba dar acum nu mai coteaza.

- Totusi ce manaca?

  Am inceput sa rad si m-am intors la telefon pentru a comanda ceva de mancare.

Zayn POV

    In sfarsit totul a luat sfarsit. Am strans-o atat de tare pe Cynti de mana atunci cand s-a deschis  acel plic in ca am crezut ca ii voi rupe mana. In sfarsit s-a dovedit ca totul era o marsavie. Emily a iesit de acolo plangand.  E si normal sa planga... Dupa tot ce a facut. Imi e mila de saracul copil, cine stie cine este tatal lui de fapt, sau poate si tatal copilului a avut legatura cu asta, dar sincer nu imi pasa. Ma indrept cu Cynti catre aeroport, parinti mei trebuie sa ajunga la Londra. Vor veni impreuna cu Saafa si Wali, sunt aici in primul rand pentru evenimentul principal al serii si pentru concert.

I Hate My Brother (1D story) : 3 Stepsحيث تعيش القصص. اكتشف الآن