17.kapitola I don't care!

545 54 0
                                    

,,Steve?" mírně jsem do něj šťouchla a vhlédla jsem mu do tváře. Seděl vedle mě na posteli a jeho hlava ležela na mém rameni. Usnul chudáček. Vlastně se mu ani nedivím. Konverzace se mnou, unaví skoro každého, až na pár magických výnimek.

,,Hmm... Hmm?" Pootevřel oči a párkrát zamrkal. Pak se ke mně s úsměvem otočil. ,,Děje se něco?" Ano Steve. Umrtvil jsi mi rameno. Takže mi ho teď pěkně zase oživíš!

,,Ne, ne. Jistě že ne. Jen...Pokud jsi unavený..."

,,Uhr!" protáhl se. ,,Pokud chceš, půjdu k sobě." Protočila jsem hlavu na nesouhlas. Nechtěla jsem, aby odešel.

,,Ne, neodcházej prosím," šeptla jsem a zadívala se mu do modrých očí. Jako by mě v tu chvíli začal hypnotizovat pohledem. Naše tváře teď byly velmi blízko u sebe, takže se málem dotýkaly. Pootevřela jsem pusu, ale najednou jsem nevěděla co říct. Nevím proč, ale i po té době co jsme spolu jsem v jeho přítomnosti pořád nervózní. Rozbuší se mi srdce, zrychlí se mi dech a začnu se červenat. Jako puberťák...

,,Neodejdu," ujistil mě tichým hlasem a překonal tu poslední vzdálenost, která mezi námi byla. Byla jsem v sedmém nebi. Prsty jsem mu zajela do vlasů a od mi ruce obmotal kolem pasu. Chvíli jsme v této póze vytrvali, pak mě ale popadl zvláštní pocit. Chci víc. A tak jsem polibky ještě prohloubila. (*A tady to začíná!) Chvíli byl trochu strnulý, pak se ale rychle přizpůsobil. Jazykem mi projel po spodním rtu, jako by mě chtěl ochutnat. To bylo vlastně poprvé. Poprvé, ale rozhodně ne naposled. Netrvalo to ani minutu a naše jazyky už spolu tančily tanec vášně.

Jeho ruce mi už poněkolikáté projely po zádech, tentokrát sebou ale po cestě nahoru vzaly také tričko. Cítila jsem z něho, že je trochu nejistý, a tak jsem mu odpověď na jeho nevyřčenou otázku dala svléknutím jeho trička. To pro něj bylo jako dovolit mu ukrást tři tuny diamantů z banky. Svlékl mi tričko a začal mě obdařovat jemnými polibky na krku. Nezbylo mi nic jiného, než jen potichu vzdychat a nechat se unášet tím slastným pocitem. Polibky se mi dopracoval až k uchu, u kterého mi jemně kousl do lalůčku. Po celém těle mi na chvíli naskákala husina a já už nemohla dál ovládnout své tělo. Sundala jsem mu kalhoty, které jsem hodila kamsi doleva a on mi v zápalu vzrušení sundal tepláky. Oba jsme už byli jen ve spodním prádle. Trochu se oddálil a začal se pohledem vsakovat do mého těla. Prohlížel si ho centimetr po centimetru a já začínala čím dál tím víc rudnout. Nebylo mi to moc příjemné, když mě takhle zkoumal.

,,Steve," zaškemrala jsem a jeho orlí zrak tak vrátila opět ke svým očím. Chytila jsem ho za krkem a přitáhla si ho k ústům.

Po chvíli už jsem nevěděla co se sebou. Chtěla jsem to. Strašně moc! A podle toho, co mě tam dole tlačilo a mě to rozhodně nepatřilo, Steve byl taky dost vzrušený. Možná čekal na můj souhlas, možná nevěděl co dělat...

,,Prosím," vydechla jsem když se svými polibky, které mi před chvílí nechával pouze na krku namířil níže. Dorazil tak až ke spodku mého břicha, kde se zastavil.

,,Jsi si jistá?" zeptal se cíleně.

,,Ano. Ano, jsem!" Podprdu už jsem dole dávno měla a tak mu nezbývalo už nic jiného k sundání, než...

,,Tak dobrá." A začalo to.

Nejúžasnější noc mého života. Plná těch nejúžasnějších pocitů. Pro mě, i pro něj. (*Konec*)

***

,,Steve, miláčku vstáváme, už je ráno," zašeptala jsem mu do ucha. Trochu se zavrtěl, ale stále nejevil žádné známky života. ,,Ale noták, přeci nechceš proležet celý den?" zeptala jsem se ho s úsměvem.

,,Hmmmrhm. Ano, chci mhrmm." Usmála jsem se a jemně ho políbila na rty. Taky se usmál a pootevřel jedno oko.

,,Tak přeci vstávej!" přemlouvala jsem ho dál. nesouhlasně zakroutil hlavou. ,,Prosím." Znovu otevřel jedno oko.

,,A co za to?" Zasmála jsem se.

,,Ale, ale pane Rogersi tak vy na mě takhle!" Znovu jsem ho políbila a tam to chtěla ukončit. On si mě k sobě však pevně přitiskl a znovu spojil naše rty. Rukou mi projel po zádech a zastavil se až na mém zadku, který jemně zmáčkl. ,,ÍÍÍK!" vydralo se ze mně a Steve se začal nekontrolovatelně smát. ,,Hej!" zasmála jsem se taky.

Docela pěkně jsme se bavili, než nám do pokoje vlítl...Bruce. No to si ze mě děláte banánek v čokoládě...pardon, ještě pořád jsem trochu...no, šak vy víte.

,,Liso! Tohle je důleži-íííí...já se moc omlouvám!" Rychle se otočil, aby na nás nekoukal. ,,Jen...jen jsem chtěl říct, že jsem si to rozmyslel. Včera jsem v noci trochu zkoumal," No to já taky. ,,a zjistil jsem, že jsi měla pravdu. Opravdu jsou tam ta data ještě uložena, takže ten tvůj nápad je...docela pravděpodobně vykonatelný."

,,Jo!" vykřikla jsem a rychle slezla ze Steva, který se tvářil velmi zmateně. Co by jste šutrem dohodili, nebo jak se to říká, jsem se převlékla a už jsem běžela za Brucem, pádícím do jeho laboratoře.

***

O tři hodiny, dvě hádky s Brucem a pět hádek se Stevem později:

,,Opravdu jsi si jistá?" zeptal se Bruce.

,,Bruci, byla jsem si jistá už před tvými 5 489-ti zeptáními se," protočila jsem oči. Pohlédla jsem na Steva, který si nervózně mnul ruce. ,,Budu v pořádku," řekla jsem s úsměvem. Pohlédl na mě, ale neusmál se. Možná měl v plánu se o to pokusit, ale byl si vědom toho, že by potom hrozilo vybouchnutí celé lodi.

,,Fajn, tak si vlez sem," ukázal Bruce a křížek na zemi namalovaný křídou. Poslušně jsem ho poslechla. Něco ke mně připojil, v tom se ale do místnosti vřítila skupinka lidí, které bych tu teď raději neviděla.

,,Liso! Jestli jdeš za sestrou, jdeme taky!" zařval Johnny a Storm, Tony, k mému překvapení i Loki a dokonce i Fury přikývli.

,,A...ale jak..." podívala jsem se na Bruce, který házel velký Facespawn. ,,Aha," odfkla jsem si. Podívala jsem se zpátky a na skupinku lidí, ke kterým se teď přidal i Steve a v hlavě mi to začalo šrotovat. Takže jsem tam asi půl minutu jen tak stála a jako sebevražedná píšťala mlčela a pak jsem se usmála.

,,Fajn lidi," prohlásila jsem po chvíli. ,,Jdeme zachránit Theu!"


,,Ano!!!"

A máte to tady. Jak už jsem psala na Flashovi, další kapitoly budou vycházet stejné na obou povídkách a budou se v nich střídat pohledy They a Lisy. Huuuh, co vám řeknu...blížíme se do finishe :)

-Hemmy



Avengers Tak trochu jinak - pohled LisyKde žijí příběhy. Začni objevovat