Bonus za 1K přečtení - Flaška!!!

556 74 3
                                    

Rovnou vám říkám, že pokud nemáte v plánu plýtvat drahocennými minutami vašeho života čtením 1 107 slov (6 340 znaků) o tom, jak se Avengers svlékají *just kidding , tak to raději zabalte...

Zůstali jste? Tedy vy jste ale zvrácení!

Huuuh, tak teda čtěte :D

-Hemmy

Sedli jsme si do kruhu. Clint, Natasha, Steve, Bruce, Thor, Loki a nově příchozí Tony, který přinesl láhev od CocaColy...jasně? Proč ne.

,,Tákže, kdo začne?" zeptal se Tony a sedl si. Všichni jsme tiše pokukovali po ostatních a čekali, dokud se někdo neozve. Tak takhle si moc nezahrajeme. Leda tak bobříka mlčení.

,,Fajn, točím," ozval se konečně někdo. Hádejte kdo? Heh, zase špatně. Byla jsem to já. Natáhla jsem se po lahvi uprostřed našeho ,,malého" kroužku a zatočila s ní. Následoval můj ďábelský úšklebek. ,,Tak co Loki, co to bude? Pravda, úkol?"

,,Myslím, že pro něj bychom měli pozměnit pravidla," řekl Clint a všichni jsme se na něj podívali. ,,Přeci jen...on neumí říkat pravdu."

,,Pravda," přitakala ihned Natasha. Usmála jsem se ještě víc.

,,Tak to vypadá Loki, že rada rozhodla." Tedy ten si tuhle hru moc neužije. ,,Takže úkol...hmmm..." Zamyšleně jsem se na něj podívala. Bohužel ve stavu opilosti jakém jsem byla, jsem nemohla vymyslet nic smysluplného. ,,Tak pro začátek něco lehčího. Dej pusu Stevovy." Chvíli bylo hrobové ticho a já si jen prohlížela Lokiho zděšený výraz. Pak se všichni včetně mě jako na povel rozesmáli. Tohle se mi začíná líbit...tedy mému ďábelskému já.

,,To nemyslíte vážně," řekl Loki uraženě a naštvaně zároveň. Podívala jsem se na Steva, ale ani ten nevypadal po tom co zjistil, že to myslím vážně příliš nadšeně.

,,Tak už se polibte, ať se dostane řada i na ostatní," řekl Tony popichovačně a naše malá skupinka ďáblíků se zase rozesmála. Loki se kousl do rtu a zamračil se.

,,To neudělám!" zařval nakonec mírně opilým hlasem.

,,Tak se svlíkej," připomněla jsem mu a stočila rty do úšklebku.

,,Že jsi to ty," řekl rezignovaně a sundal si plášť. Pak se natáhl za lahví a roztočil ji. A jéje. Steve. ,,Takže?" Začíná to vypadat, že i on si tuhle hru užije. Jestli řekne Steve úkol, tak bude Loki v sedmém nebi...to mi připomíná, kolik těch nebí vlastně je?

,,Ehm, pravda."

,,Padavko," vyletělo ze mě ještě rychleji než z Lokiho a já musela chvíli snášet Stevův dotčený pohled. Je jako malého štěňátka...

,,Tak," začal Loki a já se připravovala na nejhorší. ,,Měl jsi někdy chuť," otočil se na mě Loki ,,Lisu..."

,,Fajn!" zařvala jsem. ,,On ví, co myslíš!" Loki se zasmál. Vzdychla jsem si a podívala se na Steva...páni. To je nový odstín červené, nebo se na něj nalepilo všech padesát najednou?

,,Ehm.. no ne. Totiž, ano! Em..."

,,Tak ano, nebo ne?" řekl Tony s nadzvedlým obočím.

,,O čem se vlastně mluví?" zeptal se nic nechápající Thor.

,,A...asi ano," rozhodl se nakonec Steve a rychle zatočil s lahví. Natasha.

,,Chci úkol," ozvala se ihned. Tedy ta má ale páru.

,,Striptýz," vyletělo z něj a já měla chuť mu jednu fláknout, že by se do rána neprobudil. Ale nic jsem neudělala. Vlastně jsem byla úplně ticho a jen jsem pomalu nabírala červenou barvu od zlosti. Jak Steve řekl, tak Natasha udělala a zraky všech představitelů mužského pohlaví se upřely na ni.

Když Natasha své procítěné vystoupení skončila, chlapi se nezmohli na nic jiného, než jen na pískot a potlesk. Tedy skoro všichni. Lokiho nepočítám, ten je přece holka a to je všeobecně známé. Hehe... Natasha roztočila láhev a padlo to na mě. A do prde

,,Takže, co si vybereš Liso?" zeptala se ta mrcha úplně klidným hlasem. Kousla jsem se do rtu.

,,Úkol." Co jsem to právě řekla?! Proboha co jsem to právě řekla?! Natasha se usmála. Podívala se na všechny chlapy v kroužku a pohled se jí zastavil na Lokim. Ne, to neuděláš!

,,Promiň Steve ale..." TO NEUDĚLÁŠ! ,,Liso, do klína a francouzáka," řekla s potutelným úsměvem a hlavou pohodila směrem k Lokimu. Rychle jsem se podívala Steva, který očekával kdy řeknu že to neudělám a sundám si...šaty?! To sotva!

,,Tak co, dáváš dolů šaty?" zeptal se Tony a rozesmál se. Zamračila jsem se a pohledem spočinula na Lokim. Z jeho očí byla jasně vidět věta: To neudělá. A měl pravdu. Zvedla jsem se, došla k němu a posadila se mu do klína.

,,Ona to fakt udělá!" řekl Tony udiveně. ,,Steve, drž se." Jo Steve, drž se.

,,Užij si to," řekl Loki svým slizkým hlasem a na oplátku se ďábelsky usmál on na mě.

,,Sklapni!" procenila jsem skrz zuby, chytila ho za košili a přitiskla své rty na ty jeho. Lokiho oči zůstali údivem otevřené, protože –jak by řekl Quicksilver- tohle nečekal. Nicméně nevynechal příležitosti Steva potrápit a přitáhl si mě k sobě ještě pevněji.

,,Fajn, to stačí!" řekl naštvaně Steve a vztekem se...asi postavil, nevím, jen jsem to slyšela. Fajn, to stačí. Odtrhla jsem se od Lokiho, který mě jen s nevolí pustil a sedla si na své místo. Steve si taky sedl. Tohle mi tak lehce nepromine...tedy jestli si to ještě zítra bude vůbec pamatovat. Roztočila jsem láhev. Thor.

A tahle šla hra dál a dál... Thor se svlíkal, pak Tony, pak se Clint přiznal k šokující informaci, že to už rok nedělal...no prostě ,,zábava". Zajímavý to začalo být až tehdy, když točila –slušně napilá- Natasha a padlo to znovu na Lokiho. Ten si vybrat nemohl, takže bylo jasné, že bude muset udělat nějakou špinavost. A ano, měl.

,,Nu což, všichni chceme vidět co máš pod tou košilí, tak nás nenapínej..." Hele mluv o sobě ty zvráceňkyně...tohle ti tak brzo zapomenout nenechám, to si piš!

,,Jen aby vám nevypadly oči," řekl Loki lhostejně a poslechl Tashu. Tedy ne, že by neměly mé oči z čeho vypadnout... O tom jsem se ale přesvědčovala až moc dlouho a tak jsem svůj pohled raději obrátila ke Stevovi, který se na mě podezíravě díval. Sakra... Loki točil a padlo to na mě. A SAKRA!

,,Pravda," řekla jsem rychle. Ani tato možnost se mi sice nelíbila, ale lepší než bát ve spodním prádle před Avengery.

,,Jak chceš. Tak..." Podívala jsem se na Lokiho očekávajíc to milé překvapení, co z něho vypadne. ,,Přitahuju tě?" Ale notak...

,,Opakovaný vtip, není vtipem Loki." Všichni až na Steva a Lokiho se rozesmáli.

,,Možná," přiznal. ,,Ale co stojí za to říct jednou, stojí za to i dvakrát." Te ču*ák snad koukal na lvího krále nebo co!

,,Ty víš jak to je." Loki nadzvedl obočí a Steve se zamračil. Ej! ,,Víš, že ne." Podívala jsem se na Lokiho a čekala, co řekne. Provrtal mě pohledem, pak se podíval na Steva a pak zase na mě.

,,Tak tedy dobrá..." Točila jsem a padlo to na Bruce. Zasmála jsem se.

,,Tak lidički," řekla jsem jako Horst y teleshopingu. ,,Je čas na Labutí jezero!"

A tak jsme pili, hráli, smáli se pomalu jeden po druhém odpadávali. Tedy ne doslova...až na Natashu. Chudák holka, ta to fakt přehnala. Nicméně, bylo to zajímavé.

Ale zopakovat si to nechci!

Už nikdy!

Nikdy!

A tímto bych vám chtěla poděkovat za překonání další -pro mě- magické hranice. Mám vás ráda a vážím si vás :)

Avengers Tak trochu jinak - pohled LisyKde žijí příběhy. Začni objevovat