Uden eller altid med dig?

1.7K 70 23
                                    

Julies synsvinkel.
2 uger senere.
Sebastian var flyttet ud af mit hus. Jeg havde ikke rigtig snakket med han siden, jo han havde da lagt et par beskeder men ellers ik? Måske overdrev jeg også lidt? Altså han sagde jo undskyld, han forklarede også at det var hende der kyssede ham, men kunne jeg overhoved stole på det? Mig og anders var blevet tættere end vi noglesinde havde været. Måske ville det lyde underligt men jeg følte virkelig han betød alt for mig! Jeg havde faktisk også fået " følelser " for ham på en måde, altså self kunne jeg stadig lide Sebastian.. Faktisk rigtig meget! Men jeg kunne bare ikke mere, jeg havde ikke nok tårer i mig til at blive såret igen! Bare at tænke på ham fik tårerene frem, han betød virkelig så meget for mig dergang, han var.... Fantastisk. Min telefon ringede.. Det var Amalie? Hvad ville hun, det var forresten hende der kyssede Sebastian. Jeg overvejede lidt at ignorerer hende da hun faktisk var min bedsteveninde!! Men vi skulle vel snakke om det på et tidspunkt?
" hallo?" Jeg prøvede at gemme min vrede væk, jeg prøvede virkelig!
" julle?" Han græd kunne jeg høre.
" hvad gør du hvis jeg siger nej? Kysser Anders denne gang " svarede jeg, hun kunne høre sarkasmen i min stemme.
" jeg er så ked af det! Jeg ved ikke hvad der skete, jeg var virkelig stiv julle?" Ha! Ingen undskyldning tøs!
" skal du have Anders telefonnummer jeg tror faktisk han er hjemme så kan du jo også kysse lidt på ham?" Råbte jeg.
" jeg ved godt du er sur, du har alt din ret til at være sur på mig men ikke Sebastian! Han prøvede virkelig at være loyal!"
" så det var bare dig der var billig?" Okay der gik jeg måske lidt over stregen men hun gjorde mig så fucking vred!
" hvad kaldte du mig lige?" Hun lød ikke vred men såret og skuffet?
" billig! Du er billig Amalie!" Råbte jeg. Hun svarede ik. Jeg kunne høre hvor meget hun begyndte at græde, hun kunne knap nok snakke.
" ja Julie! Jeg er fucking billig! Nu holder du din kæft og tager dig sammen, jeg har undskyldt for dig så må du fandme være voksen nok til at tage imod det!" Nu var hun ikke bare dum men modbydelig!
" din heks! " skreg jeg. " det var dig der kyssede min kæreste din kost!!" Jeg kunne slet ikke få mig selv til at falde ned.

" Julie du er fucking falsk, alle drengene ligger for knæene af dig. Jeg gider ikke dit pis mere" hun lagde på? Okay så nu havde jeg både mistede mig kæreste og min bedsteveninde.. Hvis jeg mistede Anders også så jeg ingen grund til at leve mere! Jeg smed mig grædende ned på min seng mens jeg holdte en bamse jeg havde fået af seb tæt indtil mig. Jeg ved godt seb sårede mig konstant, men uden ham var jeg ulykkelig, vi havde et bånd som ikke kunne afstattes!
Hej allesammen
Vil i ikke skrive i kommentaren hvad i synes om min bog, overvejer lidt snart at stoppe den men vil i ikke lige skrive jeres mening?

SecretWhere stories live. Discover now