Du brugte mig bare!?

3.7K 94 0
                                    

" du sover på badeværelset..." Sukkede jeg. Han tog fat i sine fodboldtshorts og begyndte at tage sine Adidas bukser af. Hans ben var muskuløse. Han tog sin trøje af og stod nu kun i underbukser. Hans mave var rene muskler og han havde sixpack. Jeg kunne ikke lade vær at nyde det dejlige syn. Han tog sine fodboldtshorts på og en t-shirt.
" skal du med ud at øve på den store bane Julie?" Smilte han. Jeg kunne næsten ikke bevæge min mund, synet af hans perfekte krop gjorde mig nærmest svag. Jeg fik stammet et lille pip frem. " ja" han greb en fodboldt og begyndte at gå derud, jeg følge bare efter uden at sige et ord.
" står du på mål?"
" ja" svarede jeg og gik hen mod målet. Han skød en boldt imod mig.
" mååååål!" Skreg han.
" blærerøv!" Grinte jeg. Han begyndte at løbe efter mig og vi faldt på græsset. Jeg lagde ovenpå ham og vi holdte øjnkontakt. Han strøg sin hånd i mit hår. Pludselig lænede hans sine læber mod mine og vi kyssede. Han trak sig tilbage efter lidt tid. Jeg kiggede forelsket på ham.
" ej Julie det må du undskylde..." Han så flovt ned i jorden.
" hvorfor undskylder du?"
"Jeg har..... Har en kæreste.." Strammede han. Det var som om hele verden stod helt stille. Jeg fik en kæmpe knude i hjertet. " du hvad?!" Gentog jeg og skubbede ham væk fra mig.
" jeg kan slå op med hende? " Woow han var virkelig en idiot! Jeg rejste mig op og begyndte at gå hen mod hytten. Kun første dag og så allerede et kæmpe had til ham!!
" ved du hvad Sebastian?... Bare hold dig væk fra mig okay?!" Han kiggede skuffede ned i jorden og begyndte så at gå efter mig.
" jeg kan ikke holde mig væk fra dig... Du er så fantastisk Julie!" Sagde han. Jeg kunne mærke jeg blev rød i hoved igen.
" det sagde du sikkert også til din kæreste" et lille hånligt fnis kom ud af min mund.
" ja det sagde jeg... Men jeg mente det ikke på samme måde som jeg mente med dig! Du er virkelig unik Julie.." Det var kun 6 timer siden vi var kommet... Altså! Han skulle ikke bilde mig ind at han allerede var forelsket i mig?
" du kender mig ikke, du har måske verdens mest fantastiske pige derhjemme, vil du virkelig ødelægge alt med hende pga en dum fodboldttur..."
" det er noget du ikke ved!" Sebastian fik tårer i øjnene. Jeg stoppede op og gik hen mod ham. " fortæl mig det?" Sagde jeg truende.
" Anna har været mig utro, jeg vil bare give gengæld!!" Råbte han. Det boblede i min mave af raseri.
" så jeg var bare en eller anden tøs du lagde an på for at gøre din kæreste jaloux?!" Skreg jeg
" i starten ja... Men så fik jeg følelser for dig Julie..."

SecretWhere stories live. Discover now