23. Kapitola

4K 326 4
                                    

Ještě asi deset minut po tom, co se holky odejdou nachystat, na sebe s úšklebkem koukám do zrcadla. Mám OBROVSKÝ výstřih. Jsem si jistá, že kdybych začala skákat, tak..- to je jedno. Rty zvýrazňuje rudá rtěnka. Naprostá štětka.
Vzdychnu a podívám se na hodiny. Mám asi ještě 30 minut, než se všichni společně vypravíme k Beth a tak si ještě otevřu notebook.

** za půl hodiny
,,Heeej všichni! Odcházíme! Jde se pařit. Wohouuu!" uslyším z přízemí Damienův nadšený hlas. Zaklapnu počítač, obuju si ty ďábelské boty a naposledy se zkontroluju v zrcadle. Bohužel, vypadám pořád stejně. S úspěchem překonám vzdálenost mezi mnou a dveřmi a stejně úspěšně dojdu i ke schodům. Zděšeně se na ně podívám. Achjo.
To zvládnu. V pohodě. Jistým krokem se vydám dolů ze schodů. Už jsem v půlce..výborně..poslední schod a..Ano! Všichni už se tu shromáždili a až do teď ke mně stáli zády. Když jsem ale stanula nohama pevně na zemi, jako jeden se otočili. Všem klukům spadla brada a nezmohli se na slovo, včetně Liama, který měl taky černé džíny a šedé triko obepínalo jeho svaly. Zoey s Laurou nadšeně vypískly, hrdé na jejich práci. Snažím se nečervenat, ale pod všemi těmi pohledy je to dost obtížné. ,,Ty vole. No to je nářez." pronese Dam a všichni přikývnou. Protočím oči a zavěsím se za Liama. ,,Sluší ti to." pošeptá mi do ucha a já znovu zčervenám.
,,Tak jdeme?" zeptá se Laura, ale hned na to se ozve Derekův hlas. ,,Jdeme kam?" Všechny pohledy se stočí k němu. Opírá se o vstup do kuchyně a na tváři má nečitelný výraz. ,,Na párty!" vykřikne Kyle. Derek nás přejede pohledem, usrkne si ze svého kafe, které drží v ruce a znova si nás prohlédne. Nikdo ani nedutá a čekáme, jestli nás pustí. Po chvíli napětí jen pokrčí rameny. ,,Pro mě ,za mě." Všichni si oddechnou. ,,Ale ne, že se zase střískáte jak prasata, jasný Damiene?!" a ukáže na něj prstem. ,,Proč zase já? Vždyť jsem nebyl jedinej.." zatváří se uraženě, ale to už se všichni s jásotem hrneme ven ze dveří.
**
Všichni jsme se nacpali do velkého Jeepu. Zoey si sedla za volant, Laura na místo spolujezdce a já s Liamem a Kylem dozadu. No a Dam s Danielem si sedli na korbu.
Sedím uprostřed a povídám si s holkama o tom, jak to Damien rozjížděl na minulé párty. Pak je chvíli ticho, tak se koukám před sebe. ,,Kluci, prosím vás, přestaňte mi čumět do výstřihu." řeknu a na oba se podívám. Hned ,jak to řeknu, odvrátí hlavu a :„Cože?" „Já nečumím!" „Nevím, o čem to mluvíš!"
Holky ve předu se začnou chechtat a kluci zrudnou.

Po pár minutách zaparkujeme před velkým domem, z kterého se ozývá hlasitá hudba. Jsme tady.
Liam otevře dveře auta a pomůže mi ven. Počkáme, až všichni vystoupí a pak společně jdeme ke dveřím. Shodneme se, že není potřeba klepat a tak rovnou vejdeme dovnitř. Venku byla hudba tlumená, ale tady mám dojem, že mi vybouchne hlava. Barák je přeplněný tancujícími lidmi. V zadní části je menší bar. Musím chvilku počkat než si přivyknu na ten hluk, pak mě Liam chytne za ruku a táhne mě k baru. Zbytek smečky už je buď na parketu, nebo někde jinde. ,,Co si dáš?" křičí na mě, aby ho bylo přes hudbu slyšet. ,,To je jedno." křiknu na něj zpátky. Otočí se k barmanovi a já se mezitím rozhlížím po okolí. Za chvilku uvidím Beth, jak se ke mně žene v titěrných šatech. ,,Mio! Ahoj zlato! Panebože, hrozně ti to sluší!" obejme mě a pak zamává na Liama. Zdá se mi, že je až moc veselá. ,,Ty už jsi opilá?" zasměju se a vezmu si kelímek, který mi Liam podává. ,,Cože? Já? Ne! Nenene, určitě ne!" a máchá přitom rukama, až skoro spadne. ,,Jdu za Maxem, pá zlato!" odtančí pryč. Se smíchem vypiju obsah kelímku a málem to vyprsknu na zem. ,,Co to je?" šklebím se. ,,Nemám tušení!"

Už mám v sobě další tři ty kelímky a začíná mi být horko. Chytnu Liama za ruku a táhnu ho na parket. Je tu hrozně moc lidí a skoro se tu nedá hýbat, ale proderu se až doprostřed a začnu tancovat v rytmu hudby. Liam tancuje semnou a tiskne se mi na tělo. Užívám si to. Když se kolem mě začne motat nějaký kluk, směju se. Ale můj kluk se nesměje. Přitáhne si mě blíž k sobě a dává najevo že já jsem JEHO holka. Žárlivec jeden.Je tak roztomilý. Začnu se chichotat a nemůžu přestat ,,Co je?" směje se.
,,Miluju tě!" zakřičím. Miluju ho. Hrooooooozně moc! ,,Taky tě miluju!" zakřičí na zpátek a zvedne mě do vzduchu.

Už zase sedíme u baru, tentokrát společně se Zoey. Liam zaplatí další drinky a všichni naráz to kopneme do sebe. Wohoooo! Miluju svůj život! Miluju všechny! Damien to i tentokrát rozjel. Stojí na stole s kelímkem od piva a cosi křičí, ale nerozumím mu. Rozhlédnu se kolem a v rohu uvidím Kylea. A hele! Tiskne se tam k nějaké-...tak počkat. To je kluk?
Čumím na toho našeho malého teplouška a...začnu se znova smát. ,,Hej Kyle!" vykřiknu a on se na mě zmateně podívá. ,,Jen tak dál!" a zvednu palce do vzduchu. Kylea to nakopne a dá tomu klukovi pusu. Vypísknu a začnu tleskat rukama jako malé dítě.
V tom mě Liam chytí za ruku a vede mě dál od lidí. Natlačí mě na stěnu a políbí mě. Cítím z něho alkohol, ale je asi tak stejně napitý jako já. ,,Neřekl jsi mi, že je tvůj bráška teplej." zamumlám mu na rtech. ,,Hmm." zamručí a dál se věnuje své práci. Přesune ruce na můj zadek a stiskne ho. Prsty přejedu po jeho svalech a jemně mu skousku spodní ret.
Vtom uslyším jekot a hned poznám, čí je to hlas. Otočíme se za tím zvukem a spatříme Lauru, kterou ostatní vyzdvihli a teď ji drží ve vzduchu. Všichni začnou jásat a my se k nim přidáme. Takhle dobře jsem se už dlouho nebavila. To všechno, co jsem vypila, odplavilo starosti někam na druhý konec zeměkoule. V mém mozku už zbylo místo pouze na zábavu.
Ucítím na sobě něčí pohled. Zapátrám očima v davu lidí, až narazím na toho, kdo na mě čumí. Stojí tam Aaron. Usměju se na něj a vesele mu zamávám. Zamává mi zpět a otočí se pryč. Páni, co tu dělá? ,,Kdo to je?" zajímá se Liam. ,,No to je ten, kterýho jsem zachránila. Aaron." odpovím popravdě a pak věnuju pozornost zase vznášející se Lauře . ,,Aha." pokrčí rameny...

Wild Heart [Dokončeno]Where stories live. Discover now