18

1.7K 56 7
                                    

"Nina opstaan je moet vandaag naar Parijs" zegt Davy "ja ik kom" zeg ik slaperig. Ik stap m'n bed uit en ga onder de douche staan.

Als ik onder de douche vandaan kom ben ik gelijk een stuk wakkerder. Ik kleed me aan en doe even snel m'n haar in een knot en loop naar beneden. "Hier een broodje ei" zegt Davy en hij zet een bord voor me neer "dankje" glimlach ik. "Zit alles in je koffer? Want dan haal ik hem naar beneden" "ja alles zit erin en hij zit als het goed is al dicht" zeg ik, Davy knikt en loopt naar boven.

Net als hij beneden komt gaat de bel en staat Jeffrey aan de deur. "Geef mij je koffer maar dan leg ik hem vast in de auto" hoor ik Davy zeggen. De deur naar de woonkamer gaat open en ik loop op Jeffrey af en geef hem een knuffel. "Ben je er klaar voor?" Vraagt hij en ik knik. Ik heb Jeffrey meegevraagd naar Parijs want hij is m'n beste vriend en Anne en Iris konden niet. Davy kon ook niet want die moet gewoon trainen en Amber moet werken.

Joël: veel plezier in Parijs met Jeffrey
Ik: dankje ❤️
Ik stop m'n telefoon weg "zijn jullie er klaar voor?" Vraagt Davy en allebei knikken we. We lopen naar de auto en Amber stapt ook nog snel in en met z'n vieren gaan we op weg naar Schiphol.

Davy parkeert de auto en met z'n vieren lopen we Schiphol binnen en kijken we naar welke balie we moeten. Als we de goede balie gevonden hebben wordt het papierwerk geregeld. "Zullen we ergens gaan zitten? We moeten toch nog even wachten" zeg ik "ja is goed" zegt Davy en we lopen naar een terrasje.

"Willen jullie wat drinken?" Vraagt Davy "ijskoffie" zeg ik en als de andere ook hun bestelling hebben doorgegeven loopt hij samen met Amber naar binnen opzoek naar een winkeltje waar je drinken kan halen.

"Zullen we naar de douane?" Vraagt Jeffrey "ja is goed" knik ik. "Lopen jullie nog mee tot de douane of nemen jullie hier afscheid?" Vraag ik. "We lopen wel even mee toch?" Zegt Davy en Amber knikt.

"Nou Nien doe voorzichtig aan en doe me even een appje als je bent geland oke?" Zegt Davy "ga ik doen, doe jij ook voorzichtig?" Vraag ik en hij knikt. "Jeffrey pas je goed op Nina?" Vraagt Davy "ik zal op haar letten" glimlacht hij. Ik neem nog even afscheid van Amber en dan lopen we door de douane.

Dan lopen we regelrecht door naar onze gate en moeten we daar nog even wachten. "Heb je wel eens vaker gevlogen?" Vraagt Jeffrey "ja jij ook?" "Ja maar meestal gingen we met de auto naar Frankrijk" zegt hij en ik knik even.

Eindelijk lopen we door de slurf naar het vliegtuig "welke stoelen hebben we?" Vraagt Jeffrey "rij 1" zeg ik "oh dat is chill want dan hebben we meer beenruimte" zegt hij en ik knik.

We gooien onze tassen in het opbergvak boven ons hoofd en ploffen dan neer op de stoelen. Ik haal m'n telefoon en m'n oortjes nog uit m'n zak en doe nog snel kauwgom in m'n mond.

We verblijven drie dagen en twee nachten in een luxe hotel en het wordt allemaal betaald door de mensen die mij willen fotograferen. We komen begin van de middag aan dus hebben we nog de tijd om de stad in te gaan of iets anders leuks te doen en op de tweede dag moet ik de hele middag een shoot doen en de derde dag vertrekken we s'avonds laat uit Parijs.

Na een korte vlucht waar we de hele tijd hebben geslapen gaan we landen. Als we geland zijn pakken we onze tassen uit het opbergvak en lopen we via de slurf het vliegtuig weer uit. Ik haal m'n telefoon van vliegtuigstand en doe Davy en m'n ouders snel een berichtje dat we veilig geland zijn. We lopen naar de band waar we onze koffers op komen te liggen en zodra we onze koffers hebben lopen we naar buiten. "Fijne vlucht gehad?" Vraagt Jeffrey "ja hoor jij ook?" Hij knikt en slaat een arm om me heen.

"Welke bus moeten we hebben?" Vraagt Jeffrey als er een hele rij bussen staan. "Ehm bus zeven" zeg ik en snel glijden m'n ogen langs de nummers. "Daar" zegt Jeffrey en hij wijst een eind verderop, ik knik en samen lopen we naar de bus. Onze koffers worden aangepakt door de buschauffeur en in de bus gelegd.

"Oh wauw" zegt Jeffrey als we voor het hotel staan. "Het is nog mooier dan op de foto's" zeg ik en ik bekijk alles even goed. "Laten we naar binnen gaan" zegt Jeffrey en ik loop met m'n koffer in m'n hand achter hem aan.

"Welke kamer hebben we?" Vraagt Jeffrey als ik naar hem toe loop met twee pasjes. "Nummer 333 derde verdieping" zeg ik en ik geef hem een pasje. Met de lift gaan we naar de derde verdieping en zoeken we onze kamer.

"Zit je altijd in zulke luxe hotels?" Vraagt Jeffrey "nee ze zijn meestal wel goed verzorgd maar dit is echt het mooiste hotel" zeg ik als we de kamer bekeken hebben en ik plof op het bed neer. Jeffrey gaat op het andere bed zitten en pakt zijn mobiel. Als ik zie dat hij aan het filmen is doe ik m'n handen voor m'n gezicht en wacht net zolang totdat hij klaar is. Daarna pak ik m'n mobiel en zie een berichtje van Davy.
Davy: mooizo veel plezier en niet te laat naar bed vanavond eh?! Heb je wel een beetje een mooie kamer?
Ik: we gaan op tijd naar bed hoor! Ja hij is prachtig
Davy: ik zag het op Jeffrey z'n snapchat, lekker luxe hoor
Ik: jaa het is super luxe
"Jeffrey zullen we een rondje lopen?" Vraag ik "ja is goed" zegt hij, we ruimen snel wat spulletjes op en lopen dan onze hotelkamer uit.

"Als we nou eerst het hotel gaan verkennen dan gaan we het daarna buiten verkennen" zegt Jeffrey en ik knik. We lopen langs de balie en komen uit in een grote eetzaal. "Zwembad?" Hoor ik Jeffrey vragen "ja die moet hier ook ergens zijn" zeg ik "nou ik heb het gevonden" zegt hij en ik loop naar hem toe. Het is niet een heel groot zwembad maar het is wel super mooi.

We lopen langs de Eiffeltoren en maken er nog snel even een foto, ik zie een paar meiden naar Jeffrey kijken en ik grinnik even. "Jeff je hebt chicks" lach ik, hij kijkt om zich heen "zijn niet door de test gekomen" zegt hij en hij loopt door.

"Zullen we terug gaan naar het hotel om te eten?" Vraag ik als het vijf uur is "ja is goed" zegt Jeffrey en samen lopen we weer terug naar het hotel. We lopen gelijk door naar de eetzaal en zoeken een tafeltje uit.

Na het eten lopen we naar onze hotelkamers "oké wil je nog wat doen?" Vraag ik "ehm nee hoor" zegt hij. Ik knik en laat mezelf op m'n bed vallen. Ik hoor m'n mobiel trillen, ik draai me om op m'n buik en pak m'n mobiel.
Joël: hey hoe is het in Parijs?
Ik: heel mooi! Hoe is het bij jou?
Joël: goed
Ik: mooi
Joël: slaap je in een ander bed dan Jeffrey?
Ik: ja tuurlijk, maar je weet dat we een keer samen in 1 bed hebben geslapen eh?
Joël: ja weet ik maar nu ben je mijn vriendin
Ik : het komt goed er gaat niks gebeuren X
Ik leg m'n telefoon weer weg en kijk naar Jeffrey "zullen we film kijken?" Vraag ik "ja is goed" zegt hij en ik pak m'n iPad uit m'n tas en start Netflix. "Kies maar een film" zeg ik en ik geef de iPad aan Jeffrey
----
De wekker gaat en gelijk sla ik hem uit "ik ga douchen" zeg ik tegen Jeffrey en ik pak wat spullen uit m'n koffer. Ik loop de badkamer in en neem een snelle ochtend douche.

Ik trek snel wat kleren aan en kam m'n haar nog even door. Als Jeffrey ook klaar is lopen we naar de eetzaal en gaan we ontbijten.

"Succes Nina" zegt Jeffrey als ik terug kom van het omkleden "dankje" glimlach ik. "Is dat je vriendje?" Vraagt de fotograaf "nee het is m'n beste vriend" glimlach ik. Hij knikt en geeft me wat instructies die ik netjes uitvoer.

Na een hele middag trek ik m'n eigen kleren weer aan en dan komt de fotograaf naar me toe. "De foto's zijn heel mooi geworden" zegt de fotograaf "dat is mooi" zeg ik en glimlach even. "Tot de volgende keer" zegt de fotograaf en we nemen afscheid van hem.

We lopen de eetzaal in en zoeken weer een tafeltje uit. "Zullen we morgen zwemmen?" Vraagt Jeffrey "ja is goed" zeg ik.
----
"Die boys luren naar je" lacht Jeffrey als hij het zwembad uitkomt. Ik kijk om en als ze merken dat ik naar ze kijk geven ze me een knipoog. Ik rol m'n ogen "afgekeurd" zeg ik en Jeffrey lacht even. 

"laten we ons alvast klaarmaken voor vertrek" zeg ik en Jeffrey knikt. Samen lopen we naar onze hotelkamer en om de beurt douchen we even.

Echt 10.000 keer sorry voor dit super saaie hoofdstuk maar ik kon er niks beters van maken. Ik zou jullie ook niet laten lijden door het nog langer te maken. Ik hoop dat jullie het volgende hoofdstukje wel weer leuk vinden (en ik zeg dit echt niet om aandacht te trekken maar ik ben er echt heel erg ontevreden over) X

Verborgen liefde (voltooid)Where stories live. Discover now