06

1.9K 50 8
                                    

Deze week was snel gegaan doordat ik veel leuke dingen heb gedaan met mensen. Vandaag ben ik 18 geworden en over 5 minuutjes kunnen de eerste mensen al komen. Ik heb een wit, strak jurkje aan met pumps, m'n haar heb ik aan de onderkant een beetje gekruld.

De bel ging en ik liep naar de deur "oh hey jongens" zei ik toen ik Joël, Viktor en Nicolaï zag staan "kom binnen Davy heeft verteld dat jullie kwamen om het feest in de gaten te houden" zei ik "gefeliciteerd" zei Joël, hij gaf me 3 zoenen en daarna een knuffel ook gaf hij me een bosje bloemen "dankjewel" glimlachte ik en ik voelde mezelf een beetje blozen. Viktor en Nicolaï feliciteerde me ook nog en liepen door naar binnen.

"Heeeey Nien gefeliciteerd welkom bij de achttien plus club" gilde Iris "dankje" lachte ik. Iris en Anne zijn een halfjaar ouder dan mij, de vriend van Anne wordt al bijna 19 en de vriend van Iris is een maand ouder dan haar, vandaar dat de vriend van Anne de Bob is vandaag. "Hey jongens leuk dat jullie er zijn" zei ik nadat Anne en Iris me uitgebreid gefeliciteerd hadden.

De bel ging weer en bijna alle uitgenodigde gasten waren er, ik deed de deur open en zag een groepje van een stuk of 7 jongens staan. "Heeeey Nien gefeliciteerd, je ziet er heel leuk uit" zei Kaj en trok me gelijk in een omhelzing "dankje" glimlachte ik vriendelijk "gefeliciteerd met je verjaardag" zei Joe, Joe en de rest van de jongens die hier staan heb ik leren kennen op het feest van Ajax. Een paar daarvan had ik al twee keer gezien op de toekomst. "Jeffieee" lachte ik, toen hij als laatste me feliciteerde "hey gefeliciteerd Nieniee" lachte hij mee.

Het feest was in volle gang en het was echt heel gezellig, ik zag Kaj soms wel naar me kijken maar ik schonk er voor de rest geen aandacht aan. Ik stond maar bij Mees en Jeffrey aangezien Iris en Anne hun vriend aan het aflebberen waren wat er wel heel liefdevol uitzag. "Heb je het een beetje naar je zin?" Schreeuwde Jeffrey boven de muziek uit "jahoor, jij ook?" Vroeg ik waarna hij knikte. "Kom dan gaan we dansen" schreeuwde ik waarna ik de twee jongens meetrok.

We dansten op het liedje 'time of our lives' toen het stukje kwam met 'shake that ass' wezen de jongens naar mij waarna ik ze lachend een tik gaf. Kaj kwam er ook bij dansen samen met nog wat andere, ik liep snel naar mijn nicht en trok haar mee naar de groep jongens.

Floor stelde zichzelf snel even voor aan de jongens en ze bleef hangen bij Joe die ze overigens wel als laatste een hand gaf. Ik schudde glimlachend even m'n hoofd "weet Floor dat Joe een vriendin heeft?" Zei Jeffrey in m'n oor boven de muziek uit "ik denk het niet" zei ik terug.

"Hey meiden" zei ik toen ik naast Anne en Iris ging staan "hey het ging wel lekker met de boys hé?" Grijnsde Iris "huh? Waarneer?" "Ja net toen je aan het dansen was, ik heb het wel gezien hoor" lachte ze "oh dat? Mees en Jeff zijn gewoon mijn beste vrienden en de rest zijn gewoon vrienden meer niet" lachte ik "jaja" grijnsde ze weer.

Langzaam stroomde de tuin leeg en gingen de mensen naar huis, nadat Iris en Anne samen met hun vriend waren weggegaan waren alleen Jeffrey, Mees, Joël, Nicolaï en Viktor er nog. "Davy we kunnen ook vragen of ze allemaal blijven slapen" zei ik toen ik even alleen was met Davy "ja is goed maar dan gaan we met z'n alle in de woonkamer want ik wil niet dat jij alleen op je kamer gaat slapen met twee jongens" "oke" antwoordde ik en ik liep naar de woonkamer.

"Oke jongens aangezien het al kwart over één is en jullie allemaal hebben gedronken dus niet meer mogen rijden mogen jullie bij ons slapen" zei ik en iedereen stemde er mee in.

Nadat er 5 matrasjes op de grond lagen werd al snel bepaald dat Jeffrey en Mees op de bank gingen slapen en de rest op de grond op een matras. Ik lag naast de bank en Davy, ik trok snel een tenue van Davy aan en daarna besloten we nog een korte horror film te kijken met z'n alle. Ik zat naast Davy en Jeffrey die me soms probeerden te laten schrikken wat ze niet lukte.

Nadat de film was afgelopen ging iedereen liggen en vielen de eerste al snel in slaap. Ik bleef maar draaien en na een tijdje voelde ik m'n mobiel trillen, ik pakte hem onder m'n kussen vandaan en ik had een appje van Wesley. Wesley is een goeie vriend van me die ook in Hilversum woont.
Wesley: hey Nien ik heb je hulp nodig, ik heb echt wat stoms gedaan
Nina: vertel
Wesley: nou toen ik net dus naar huis reed vanaf jou feestje heb ik dus gezoend met m'n super knappe buurmeisje want die kwam terug van de stad. Maar ik heb nog steeds gewoon met Sanne
Nina: omg Wes dit had ik nooit van jou verwacht wist je dat?! Maar oke voel je wat voor je buurmeisje?
Wesley: nee maar ik weet niet of zij wel wat voor mij voelt
Nina: mmmh je zou eerst met je buurmeisje kunnen praten en daarna altijd nog tegen Sanne kunnen zeggen
Wesley: oke thnx, ik snap niet waarom je zelf geen vriend hebt je hebt altijd van die goeie oplossingen of ideeën
Nina: hahaha cupido's assistente hoort geen vriend te hebben dat weet je toch?! ;)
Wesley: hahahah ik ga slapen truste X
Nina: truste Wes X
Jeffrey: waarom ben je nog wakker?
Nina: ik kan niet slapen en moest even een vriend helpen
Jeffrey: kom bij mij liggen ik kan ook niet slapen en dan kunnen we nog even praten
Nina: oke

Ik pakte m'n kussen en dekbed en ging naast Jeffrey op de bank liggen. "Maar een vriend helpen dus?" Fluisterde Jeffrey "ja hij had wat liefdes problemen" fluisterde ik terug "en dan vraagt hij het aan jou?" "Ja volgens wat mensen ben ik cupido's assistente" grinnikte ik zachtjes zodat de rest niet wakker werd. Er was een stilte gevallen maar het was een fijne stilte, ik schrok toen er een arm om m'n middel werd gelegd en zag dat het de arm van Jeffrey was. Ik keek hem aan en glimlachte waarna ik weer naar het plafond keek. Cupido's assistente... ik lachte het altijd maar een beetje weg maar door mij zijn Anne en haar vriend wel samen gekomen en cupido's assistente heeft zelf geen relatie dus dat klopt in ieder geval wel.
-----
Ik werd wakker door druppels in m'n gezicht, ik deed m'n ogen open en zag Davy een vaatdoekje uitknijpen. "Davy wat doe je?" Vroeg ik slaperig "dat kan ik misschien beter aan jou vragen" zei hij serieus, ik rekte me uit en voelde een arm om me heen. Ik keek opzij en zag Jeffrey ook wakker worden "oh, dit is niet goed" mompelde ik, Jeffrey haalde snel z'n arm van me af en ik ging rechtop zitten "ik kan het uitleggen, ik kon niet slapen toen appte Wes me en ging ik hem even helpen met een probleempje. Toen appte Jeff me dat hij ook niet kon slapen en toen gingen we nog even praten en daarna zijn we blijkbaar in slaap gevallen" "als jullie wat hebben kun je het ook gewoon zeggen" zei Davy "we hebben niks, ik meen het" zei ik waarna ik opstond "goeiemorgen trouwens" zuchtte ik.

Na nog even wat dingen van het feestje te hebben opgeruimd pakte ik m'n mobiel en bekeek m'n snapchat. Davy had iets op zijn verhaal staan, het was een foto van Jeffrey en mij toen we lagen te slapen 'nee hoor we hebben niks...😒' stond erbij. Ik zuchtte diep en zocht even tussen m'n foto's naar een foto van het feest van gister. Toen ik er 1 gevonden had ging ik naar insta '18e verjaardag feestje was super, iedereen die er was super bedankt voor de gezelligheid' ik tagde snel nog even Jeffrey, Mees, Iris, Anne, Kaj en Conner want die stonden op de foto.

Vanavond moet ik ook nog naar Hilversum om m'n verjaardag met familie te vieren. Ik trok een jurkje aan en deed voor de zekerheid een broek en shirt in m'n tas. "Ben je klaar Nien?" Vroeg Davy toen hij m'n kamer instapte "ja even een beetje make-up opdoen hoor" zei ik en deed snel even een beetje mascara op. "Kom dan gaan we mama belde al om te vragen hoelaat we kwamen" "ja ik ben klaar" zei ik en liep achter Davy aan.

"Hey sunshine, gefeliciteerd" zei m'n oom toen ik de kamer binnen stapte "elke keer als ik je zie wordt je steeds mooier" zei hij "Awh dankjewel" bloosde ik. "Hey Nien gefeliciteerd" zei m'n lievelingsneef "dankjewel" zei ik en we gaven elkaar een knuffel. "Even een selfie hoor" zei hij en we maakten een foto "kom hier dan maak ik wel een foto" zei m'n tante en pakte de mobiel van m'n neef uit z'n handen. Nadat m'n neef hem had doorgestuurd naar mij zette ik hem op insta 'nog een feestje voor familie met liefste neef love you❤️' typte ik erbij.

"Ola mon chicka" hoorde ik iemand zeggen en toen ik me omdraaide zag ik m'n andere neef staan "heey, jou heb ik lang niet meer gezien" zei ik "ja klopt, gefeliciteerd kleine" zei hij, kleine ja hij noemt me zo omdat hij al 24 is en hij is 2 meter dus eh ja hij heeft het recht om me klein te noemen.

Ik keek even op insta en ik zag dat ik getagd was door mijn neef in dezelfde foto die ik erop had gezet 'family first ❤️' stond erbij "ah love you" zette ik eronder en ik scrollde snel door de reacties 'oeh damn je moet haar even keertje voorstellen man😍' had iemand eronder gezet, lachend schudde ik m'n hoofd en stopte m'n telefoon weer weg.

Verborgen liefde (voltooid)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن