10

1.7K 47 4
                                    

Ik streek m'n jurkje nog even strak en keek ik de spiegel, mijn make-up heb ik simpel gehouden door een beetje mascara en eyeliner. Ik heb een zwart, strak jurkje aan met zwarte pumps "ben je klaar Nina?" "Ja ik kom eraan" ik ging nog snel even met een borstel door mijn haar en liep de trap af. "Je ziet er heel mooi uit Nien" "dankje, jij mag er ook zijn hoor" glimlachte ik. "Zou ik ook een sleutel meenemen?" Vroeg ik "nee ik heb een sleutel dus doe maar niet voor als je hem kwijtraakt, kom dan lopen we naar Lasse zijn huis" zei Davy en hij sloeg een arm om me heen.

Iedereen stond buiten te wachten en wij waren de laatste, nadat ik iedereen begroet had gingen we op weg naar club Air. "Dus Nina ga je nog op mannenjacht?" Vroeg Joan "dat ben ik niet van plan hoor" lachte ik "als je iemand nodig hebt om te dansen kun je mij gewoon vragen hoor" lacht Viktor "Nou ik denk dat Nina genoeg andere jongens heeft om uit te kiezen" zegt Jasper en komt tussen mij en Joan inlopen en slaat een arm om ons heen.

We waren net binnen en een paar jongens waren drinken aan het halen "Nien daar loopt je vriend" schreeuwt Davy naar me waarna ik even rondkijk en al snel zie ik Jeffrey lopen. Ik besluit Davy te negeren en doe net alsof ik het niet gehoord heb.

"Kom ga mee dansen" schreeuwt Joan nadat we al wat drankjes ophebben. Ik loop achter haar aan de dansvloer op en na een tijdje voel ik opeens twee handen op m'n heupen. Ik kijk achterom en zie een jongen staan die ik helemaal niet ken en opeens zoent hij me. Ik duw hem van me af maar hij is sterker dan mij "wat denk je dat je aan het doen bent?" Schreeuw ik boos "hé laat haar los ze wilt het niet" hoor ik een stem zeggen "en wie ben jij haar vriendje?" Lacht de jongen "misschien" en nu zie ik pas dat het Jeffrey is. Ik wil de armen van me afslaan maar hij houd me stevig vast "eerst een goeie zoen" lacht hij "wat denk je zelf" schreeuw ik boos "beter laat je haar los" hoor ik achter me "ah een voetballertje die kunnen niet vechten" grijnst de jongen "ik wil niet vechten, ik wil dat je m'n zusje loslaat" "dan moet ze eerst mij of hem zoenen" grijnst de jongen en angstig kijk ik naar Davy en Jeffrey. Jeffrey stapt naar voren en zoent me "en nu laat je haar los" zegt hij boos en gelukkig word ik eindelijk losgelaten "dankje" zeg ik wat ongemakkelijk. "Dus een nieuw stel?" Grijnst Davy "nee, het is waarschijnlijk de drank" zegt Jeffrey "ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik heb drank nodig" zeg ik en ik loop al naar de bar.

"Wie gaat er mee dansen? Ik wil niet weer zo'n engerd achter me hebben" zeg ik en ik kijk naar de jongens "ik ga wel mee" zegt Nicolaï en ik ben eigenlijk best wel blij dat hij mee gaat. Hij kan tenminste een beetje dansen, niet dat ik goed kan dansen hoor.

Na een paar nummers gingen we weer terug naar de groep die ondertussen aardig is uitgedund "waar is de rest dan?" Vraag ik aan Daley "chicks gescoord denk ik" lacht hij, ik kijk de groep even rond en zie dat Davy ook weg is. "Wie loopt er mee naar de bar?" Vraag ik "ik loop wel mee" zegt Joël en samen lopen we naar de bar. "Heb je het een beetje naar je zin?" Vraagt hij in m'n oor "jahoor jij ook?" Hij knikt. We kijken in elkaars ogen en langzaam buig ik naar hem toe en al snel zitten onze lippen op elkaar en wat er toen gebeurde... iets in m'n buik knalde uit elkaar en een raar gevoel kwam tevoorschijn. Nina even serieus, er lopen duizenden jongens op deze aarde en jij kiest de beste vriend van je broer? De zoen werd gestopt en het was zo gênant "eh sorry Nina ik had dit niet mogen doen" zegt Joël, oke en nu breekt m'n hart toch wel een beetje "h-het geeft niet" zeg ik en snel pak ik de bestelde drankjes en loop terug naar de tafel waar we zaten. "Waar heb je Joël gelaten dan?" Vraagt Joan, ik kijk even achterom en zie geen Joël staan "ik heb geen idee, ik dacht dat hij achter me aanliep" zeg ik en een beetje beduusd ga ik zitten.

De rest van de avond heb ik Joël niet meer gezien en als ik eerlijk ben voel ik me echt niet fijn. Ik was dus al verliefd op hem, dan zoent hij me, dan weet ik zeker dat ik verliefd op hem ben en dan zegt hij dat. Morgen is hij waarschijnlijk onze zoensessie al vergeten en loop ik met een half gebroken hart en het ergste, ik moet dus doen alsof er niks gebeurd is maar hij is hartstikke vaak bij ons. "Hey Nien wij gaan naar huis moeten wij je naar huis brengen?" Vraagt Joan "eh nee ik ga Davy wel even zoeken" zeg ik en ik neem afscheid van ze. Ook neem ik snel afscheid van de rest en ga opzoek naar Davy.

Na een kwartier zoeken heb ik hem nog steeds niet gevonden, ik loop naar buiten en probeer hem te bellen maar er wordt niet opgenomen. Ook bel ik Viktor en Nicolaï maar hun nemen ook niet op, Joël ga ik niet eens proberen. Dan zit er niks anders op dan naar huis te lopen.

"Nina?" Ik kijk achter me en zie Jeffrey lopen "oh hey" "wat doe jij hier in je eentje?" Vraagt hij verbaasd "ik kan Davy niet vinden en hij neemt z'n telefoon niet op dus hoop ik dat hij thuis is want ik heb geen sleutel" zucht ik. "Mees en ik lopen wel mee" zegt hij en allebei de jongens slaan een arm om me heen.

Na een tijdje komen we aan bij mijn huis en alles is donker, toch bel ik aan en wacht of er iemand opendoet. "Hij is niet thuis" zucht ik en langs de voordeur glij ik naar beneden tot op de grond. "Ik kan m'n ouders wel bellen om te vragen of je bij mij mag slapen" zegt hij en hij haalt z'n telefoon al uit z'n zak. "Hey ehm kan Nina bij ons blijven slapen?"..."ze kan haar broer niet bereiken en die heeft de sleutel"..."oke tot zo" "kom Nien het mag" zegt Jeffrey en hij helpt me opstaan.

"Geen vieze dingen doen hé?!" Zegt Mees voordat hij een straat in gaat. "Nu heeft mijn moeder wel haar zin" zucht hij "wat wou ze dan?" Vraag ik "ze wou je ontmoeten" zucht hij.

"Hey ik ben Simone, de moeder van Jeffrey" zei een vrouw "hallo mevrouw, ik ben Nina" nadat zijn vader zich ook had voorgesteld gingen we naar boven. "Hier heb je een voetbaltenue, hij zou wel iets te groot zijn" "dankje en dat geeft niet" glimlach ik. "Slaaplekker Nina" "slaaplekker Jeffrey" ik ga nog even goed liggen en al snel ben ik in dromenland.
-----
"Goeiemorgen, ik heb ontbijt voor jullie gemaakt" hoor ik een vrouwenstem zeggen "sinds waarneer doe je dat?" vraagt Jeffrey slaperig. "Ik dacht laat ik is ontbijt maken voor mijn zoon en zijn vriendin" "mam ze is mijn beste vriendin en niet vriendin als in een relatie" zucht Jeffrey "eetsmakelijk" zegt Simone nog waarna ze wegloopt.

Na het ontbijt hoor ik m'n telefoon afgaan "met Nina" zeg ik als ik opneem "hey met Nicolaï, ik zag dat je gebeld had" "ja ik kon Davy nergens vinden, weet jij waar hij was en is?" "Eh nee geen idee, waar ben je nu dan?" Vraagt hij "eh ja bij iemand, ik ga hangen en proberen Davy te bellen doei" zeg ik en druk hem snel weg en net als ik heb opgehangen word ik weer gebeld. "met Nina" "ja met Davy waar ben je?" "Ik kan beter aan jou vragen waar jij gisteravond en waarschijnlijk vannacht was" "ja ik was bij Viktor waar ben je dan kom ik je halen" "bij Jeffrey neem even kleren van mij mee als je wilt" "oke tot zo" zegt hij nog "Davy komt me zo halen" zeg ik tegen Jeffrey.

Nadat Davy was aangekomen had ik me nog snel even omgekleed "bedankt voor alles" zeg ik tegen gezin 'De Lange' "graag gedaan" zegt Simone, Jeffrey loopt mee naar de deur waar ik hem een knuffel geef en ik loop achter Davy aan naar de auto.

"Dus je was bij Viktor? Wat deed je daar dan?" "Ik ging bij hem slapen anders moest ik helemaal naar huis lopen en ik was je een beetje vergeten" "Davy je ging gewoon met een meisje mee he?!" "Oke je kent me veel te goed" zucht Davy "ah Davy dat is zo leuk heb je wat met haar of daten jullie ofzo?" Vraag ik enthousiast. "We hebben bijna een maand en bij een maand willen we het bekent maken dus je krijgt nog niks over haar te weten" zegt hij en nu zie ik toch wel een beetje een verliefde blik "ah Davy dat is zo leuk" glimlach ik "nu alleen jij nog Nientje" lacht Davy en gelijk moet ik aan vannacht denken "ja" zeg ik zacht "oke welke jongen heeft je pijn gedaan?" "Huh? Niemand hoezo?" Vraag ik verbaasd "oh laat maar dan maar toen ik het vroeg was je opeens niet meer enthousiast" zegt Davy snel "oh ja beetje moe" verzin ik snel.

"Maar waarom ging je naar Jeffrey en niet naar Nicolaï, Viktor of Joël?" "Nou omdat Nicolaï en Viktor niet opnamen en toen kwamen Jeffrey en Mees eraan en zijn ze meegelopen naar huis maarja daar was niemand en toen heeft Jeffrey zijn ouders gebeld" hij knikt en parkeert de auto op de oprit.

Verborgen liefde (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu