12

1.8K 54 6
                                    

Joan: hey Nina wil je met Marije, Amber en mij mee naar de schoonheidsspecialiste?
Nina: Oehhh jaa lijkt me gezellig!
Joan: oke top! Zou ik je komen ophalen of ga je met Davy mee als hij deze kant opkomt?
Nina: gaat ie naar Jasper dan?
Joan: ja dat zeiden Amber en Jasper
Nina: oke ik vraag Davy wel die wilt me vast wel meenemen
Joan: anders app je maar dan komen wij je wel halen
Nina: oke is goed tot straks X

"Nina" "Davy" roepen we tegelijk "ik ga naar Jasper" zegt Davy lachend "ik ga naar Joan dus mag ik met je meerijden?" "Oh dat is toevallig maar natuurlijk mag dat" "oke ik pak nog snel even wat spullen hoor" zeg ik en ik ren naar boven.

"Hey Nina" zegt Joan als ze de deur opendoet "heeey" zeg ik en geef haar een knuffel, "hey Jasper" zeg ik vrolijk als ik hem op de bank zie zitten "oh hey" zegt hij. "We moeten nog even wachten op Marije maar die zou wel tegelijk met Lasse komen, willen jullie wat drinken?" "Water alsjeblieft" zeg ik. "Jasper kun jij even opendoen?" Vraagt Joan als de bel gaat "ik ben onderweg" zegt hij terug, "heeey kom binnen" hoor ik.

Even later komen Jasper en Joël binnen, hij gaat iedereen langs en geeft de meiden een kus op hun wang. "Hey Nien" zegt hij en ook mij geeft hij een kus op m'n wang, ik voel mezelf blozen en een raar gevoel komt er in m'n buik. Ohhh Nina kom op let him go, de laatste tijd word ik echt gek van mezelf. Telkens als Joël wat doet met mij voel ik mezelf blozen en dat is nou niet bepaald... leuk ofzo. Straks merkt iemand het nog, alleen Amber weer het als ze het niet heeft doorverteld.

Nadat Marije ook binnen was en we wat gedronken hadden zei Joan: "zullen we gaan meiden?" "Ja is goed" zei Marije en Amber en ik knikte instemmend. "Waar gaan de dames heen dan?" Vroeg Jasper "naar de schoonheidsspecialiste" antwoordde Joan "dat hebben jullie toch niet nodig maar veel plezier" zei Jasper. Ik gaf de jongens nog snel even een kus op hun wang "dat heb je toch niet nodig?" Fluisterde Joël en weer gloeide m'n wangen, ik keek hem aan en knikte. "Doei jongens veel plezier" zei ik snel en ik liep achter de meiden aan.

We liepen naar de auto van Joan en met z'n vieren gingen we in de auto zitten. "Wat gaan de jongens eigenlijk doen? Lasse wou niks loslaten" grinnikte Marije die naast Joan zat. "Volgens Jasper gingen ze achter de PlayStation ofzo" lachte Joan "het zijn soms net kleine kinderen" lachte Marije, "Amber hoe hebben Davy en jij elkaar eigenlijk ontmoet" vroeg Joan "ja daar ben ik ook wel benieuwd naar" lachte ik. "Oh nou we gingen een keer uit en daar kwam ik hem tegen, ik vond hem altijd al leuk maar hij mij dus ook en we waren allebei aangeschoten dus hij ging met me mee naar huis. We wisselden onze nummers uit en na een paar dates vroeg hij mij als zijn vriendin" legde ze samenvattend uit. "Awh dat is wel lief en als ik eerlijk ben had ik dat echt niet bij Davy verwacht" grinnik ik. "Nien heb jij al een leuke jongen gevonden?" Vroeg Marije, "ehm nee maar ik ben niet echt opzoek, liefde komt vanzelf wel en anders maar niet", ik voel een klein tikje tegen m'n arm en zie Amber met een opgetrokken wenkbrauw zitten. Ik schud m'n hoofd naar haar, ze haalt haar schouders op en ze gaan weer verder met wat gesprekken.

"Oke laten we een modderbad nemen, een gezichtsbehandeling en wat massages" roept Joan meteen. "Eh oke, ik heb net betaald gekregen van m'n opdrachten dus dat moet makkelijk kunnen" grinnik ik. "Oke laten we dan beginnen met een modderbad" zegt Amber enthousiast "laten we ons omkleden dan" zegt Joan en ik word al meteen meegetrokken.

Toen we helemaal onder de modder zaten lieten we een foto maken door iemand die langsliep en we stuurde de foto naar de jongens. Na het modderbad kregen we nog wat massages en een gezichtsbehandeling.

Na een gezellige dag met de meiden gingen we daar nog wat drinken en daarna gingen we naar het huis van Joan waar we de jongens hadden achtergelaten. "Hey jongens we zijn thuis" riep Joan door het huis "we zijn in de woonkamer" zei Jasper. Met z'n vieren liepen we naar de woonkamer en de meiden gingen naar hun vriend die druk bezig waren achter de PlayStation, ze zette het spel even op pauze en genoten van elkaar. Ik ging maar op de bank naast Joël zitten want dat was het enigste vrije plekje. "Gezellig dit" zei Joël kijkend naar de stelletjes "heel gezellig" grinnikte ik "maar het is best schattig" vervolgde ik, ik pakte m'n mobiel en maakte een foto van de drie stelletjes. "Dus hoe was het bij de schoonheidsspecialiste?" Vroeg Joël "lekker relaxed, hoe was het hier?" "Ja gezellig" knikte hij.

Na 10 minuten alleen maar tijd voor hun vriend te hebben gehad richten de meiden zich weer op mij. "Dames willen jullie een wijntje of iets anders?" Amber en Marije nemen een wijntje en ik neem water, ik heb niet zoveel zin om te sporten morgen dus ik moet een beetje op de calorieën letten. "Nien kook jij of kook ik vanavond?" Vroeg Davy "eh maakt mij niet uit" zei ik "Amber blijf je eten bij ons?" "Eh ja gezellig als Nina het goed vindt" "ja tuurlijk" glimlach ik.

"Nou het was gezellig meiden moeten we vaker doen" zei ik terwijl ik Joan en Marije een knuffel gaf aangezien Amber met Davy en mij meegaat. "Doei jongens" zei ik en ik gaf ze een kus op hun wang en een kleine knuffel, "tot maandag Lasse en Joël en Jasper fijne vakantie jongens" zei Davy "vakantie?" Vroeg ik verbaasd "ja wij hebben nog vakantie omdat Jasper en ik met Nederlands elftal moesten spelen en trainen dus wij gaan niet mee op trainingskamp zodat we ongeveer twee weekjes vakantie hebben" "oh lekker gaan jullie nog op vakantie?" Vroeg ik nieuwsgierig, "als hun op trainingskamp gaan ben ik nog gewoon in Nederland en als hun terug komen ga ik met m'n familie een weekje naar Ibiza" zegt Joël "en Joan en ik gaan twee weken naar Curaçao" zegt Jasper terwijl hij een arm om Joan heenslaat "oh heerlijk, veel plezier" zeg ik vriendelijk "kom kletskous" lacht Davy "jaja ik kom al" lach ik.
-----
"Nina is deze jongen niet iets voor jou?" Vraagt Davy opeens uit het niets terwijl we met z'n tweeën op de bank zitten. "welke jongen?" Hij laat een foto zien op instagram en ik kijk er even naar "nee dankje" zeg ik dan "nou je hebt wel z'n foto geliked" "oh dus dan moet ik hem gelijk leuk vinden ofzo?" Vraag ik geïrriteerd "ik wou al bijna een date voor je regelen" "Davy rot een eind op ik meen het, ik dacht dat grote broers hun zusje niet met jongens willen zien maar bij jou werkt het duidelijk anders. Als je wilt dat ik uit huis ga zodat Amber hier kan wonen zeg het dan gewoon. Ik ben er echt klaar mee" roep ik boos uit en ik storm naar buiten en met een klap gooi ik de deur dicht. "Hey Nina wat is er?" Vraagt Amber die net haar auto uitstapt "hey vraag maar aan Davy" zeg ik boos en ik blijf doorlopen "Nina misschien kan ik je helpen heeft het te maken met je weet wel?" "Nee het heeft niks te maken met hem laat me maar even" en wie Amber bedoelt met je weet wel? Nou ze bedoelt Joël.

Na even gelopen te hebben kom ik aan bij het Vondelpark, ik schop tegen een paar steentjes en plof dan op een bankje. M'n telefoon gaat af en ik zie dat het Davy is, boos druk ik hem weg. Laat hem maar even voelen dat ik het echt niet leuk vind elke keer weer opnieuw dat stomme gezeik over jongens aan m'n hoofd. Een paar keer achter elkaar hoor ik het geluid als ik een berichtje krijg.
Davy: Nina neem op alsjeblieft
Kom anders naar huis
Ik bedoelde het niet zo maar laat even wat horen
Nina?!
Anders kom ik je zoeken hoor

Pfff zoeken dacht ik bij mezelf, hij kan wel gaan zoeken maar Amsterdam is zo groot dan vind je mij niet zomaar. Hij weet toch niet dat ik hier in het Vondelpark zit, hij kan Jeffrey bellen maar daar ben ik toch niet en hij weet ook niet waar ik ben dus hoef ik niet te reageren op Davy. Het liefst zou ik nu echt m'n telefoon weg willen smijten maar dat is zonde van m'n telefoon aangezien ze best snel kapot gaan en een iphone 6 echt duur is.

Ik staar wat voor me uit en ik ben al wat rustiger geworden. Het gefluit van vogels klinkt door het park en dat maakt me op dit moment nog rustiger. Ik ga op het gras liggen en staar naar de lucht, "Nina?" Ik kijk opzij en zie Joël staan, gelijk voel ik mezelf blij worden. "Hey" "hey wat doe je hier?" Vraagt Joël "ik uhmm was boos op Davy dus ik ben weggegaan" zeg ik aarzelend "oh misschien hoor ik mezelf er niet mee te bemoeien maar waarom was je boos dan?" "Oh dat ehhh vertel ik liever niet" zeg ik starend naar het gras wat opeens super interessant is. Hij knielt naast me neer en zet zijn hand onder m'n kin en ik voel mezelf warmer worden. Jemig wat doet deze jongen met mij, langzaam tilt hij m'n hoofd op waardoor ik hem wel moet aankijken. Zijn mooie ogen vinden de mijne en langzaam buigen we naar elkaar toe.

Oehhh zouden ze gaan zoenen? Aangezien iedereen nu wel weet dat het om Joël gaat heb ik de cover veranderd want ik vind de oude niet mooi meer ook wil ik jullie even bedanken voor het lezen, alle stemmen en lieve berichtjes X

Verborgen liefde (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu