08

1.7K 44 14
                                    

Jeffrey startte de scooter en ik probeerde zo goed mogelijk achterop te zitten zodat ik geen inkijk had. Ik keek om naar de deur en zag Davy met zijn telefoon in de deur opening staan. Toen hij opkeek zwaaide ik nog even en daarna vertrokken we.

We waren al bijna op de feest locatie en ik pakte m'n mobiel en hield hem voor Jeffrey "even lachen Jeff" ik maakte een foto 'omw with Jeff 💪😚' zette ik erbij en plaatste hem op snapchat. Jeffrey maakte een video en meer kon ik niet zien van wat hij deed.

We waren aangekomen bij een zaaltje en er waren al heel veel mensen binnen. Al snel kwam Mees eraan met een meisje "hey Nina, je ziet er leuk uit" zei hij "oh dankje" zei ik en hij gaf me een kus op m'n wang. "Jeff en Nien dit is Julia mijn nichtje, Julia dit zijn Jeffrey en Nina" we gaven elkaar een hand en we liepen de zaal in.

Nadat er wat speeches waren geweest stonden we met wat jongens bij de bar. Jeffrey pakte mijn hand en trok me mee de dansvloer op, de rest van de jongens en Julia achtervolgde ons gelukkig.

"Hoe kan je op die dingen dansen?" Vroeg Julia boven de muziek uit terwijl ze naar mijn hakken keek. "Ik moet heel vaak op zulk soort hakken lopen" lachte ik "oh ben je model?" Vroeg ze "ja" knikte ik "oh super vet"

Na een hele tijd gedanst te hebben gingen we weer even zitten en ik pakte mijn mobiel erbij, ik ging naar snapchat en zag een foto op Davy zijn verhaal. Het was een foto van mij en Jeffrey op de scooter ' Jeff breng haar heelhuids terug' stond erbij, daarna kwam een foto van een aantal jongens '#mannenavondje' daarna bekeek in het verhaal van Jeffrey en het was het filmpje die hij op de scooter had gemaakt 'omw with my model Nina🙈' stond erbij.

We waren weer met een groepje op de dansvloer beland en toen Jeffrey zag Jeffrey een fotograaf lopen. Hij sleurde me mee en we lieten een foto samen maken, de rest van de jongens en Julia kwamen er ook aan en we gingen nog met z'n zevenen op de foto. Even later kreeg ik de foto doorgestuurd van Mees en ik zette hem op insta, ik tagte nog even Mees, Jeffrey, Julia, Kaj, Joe en Conner en zette 'friends❤️' erbij.

Het feestje was nog niet afgelopen maar Julia en de jongens waar we de avond mee hadden doorgebracht wouden even naar buiten. "Hoe zijn jullie hier eigenlijk gekomen?" Vroeg Julia "met de scooter" antwoordde Jeffrey "maar hoe heb je dat gedaan met je jurkje dan?" "Oh nou eh ja... gewoon heel snel zitten en daarna dicht tegen Jeffrey aanzitten zodat je geen inkijk hebt" lachte ik wat ongemakkelijk. "Show is even" grijnsde Kaj "ja Nien show is even" zei Julia erachteraan, onzeker keek ik Jeffrey aan, hij knikte en pakte zijn sleutels uit zijn zak en ging op de scooter zitten. Rustig liep ik naar de scooter toe en zette mijn voet op het pedaaltje en snel gooide ik m'n andere been eroverheen en schoof tegen Jeffrey aan. "Zow lekker close Jeff" grijnsde Mees "jongens we zijn alleen maar beste vrienden niks meer, niks minder" zei Jeffrey en ik knikte instemmend. Hij stapte van z'n scooter en hielp mij er ook vanaf, er kwam een koude windvlaag en er liep een rilling over m'n rug. Waarschijnlijk merkte Jeffrey het want hij legde een arm om me heen "Mees is dat mijn telefoon?" Vroeg Jeffrey "ja hier" zei hij en gaf hem aan Jeffrey die hem in z'n zak stopte.

Het was 00:00 uur en het feestje was net afgelopen, we bleven nog even met een paar mensen buiten praten. Jeffey haalde een jas uit z'n scooter en gaf hem aan mij "hier doe maar aan over je eigen jas heen" zei hij "oh dankje" glimlachte ik.

We zaten op de scooter en ik maakte weer even een selfie van ons twee via snapchat 'was een geweldige avond bedankt guys' zette ik erbij. Jeffrey maakte ook een foto van ons twee en daarna concentreerde hij zich weer op de weg.

We waren bij m'n huis aangekomen en ik zag dat er nog wat auto's stonden. "Bedankt voor alles" zei ik en we liepen samen naar de voordeur "geen dank, jij bedankt dat je meewou" zei hij, ik deed z'n jas uit en gaf hem weer terug aan Jeffrey. "Je mag vast nog wel even binnen komen als je wilt de andere jongens zijn er ook nog" zei ik "ik zou heel graag willen maar waarschijnlijk wacht me moeder op me, ik zeg altijd wacht maar niet op mij ik kom wel thuis maar ze luistert nooit" "oh oke is goed doei" zei ik en we gaven elkaar een knuffel. Ik pakte m'n sleutel uit m'n tas en opende de deur, ik sloot de deur achter me en de kamer naar de woonkamer vloog open.

Verborgen liefde (voltooid)Where stories live. Discover now